reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ja nie mam nic przeciwko wierze i wierzacym, dopóki nie ma takich akcji :( teściowa moja wiem, że jest na etapie wzmożonego modlenia się za nas, jeśli jej to pomaga, to ok.

[emoji255]21.08[emoji255]

Ja wychodzę z założenia, że się ludziom w gusta nie mieszam, w wiarę nie mieszam, w poglądy polityczne w ogóle nie wchodzę i w wychowanie dzieci :D moja rodzina na szczęście oduczyła się wtrącać w moje i jest gitara. Tylko szwagierkę muszę wychować, bo niereformowalna jest, a nie chcę przez nią z mężem się kłócić :)

reklama
Może to już takie przygotowanie do tego co będzie po porodzie [emoji1]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Hihi może [emoji1] chociaż powiem Ci, że wole niedospanie, niż migreny [emoji33]

[emoji255]21.08[emoji255]
8une3e3kck8m6mea.png

Wrrr ale się dziś wkurzylam. Wchodzę z Filipem do osrodka na kontrolę A tam siedzi sobie chłopiec z ospa.... przecież powinna być izolatka! Wygarnelam tym babom na recepcji... nic się nie odzywaly bo pewnie wiedziały że mam racje. Siedziałam w drugim kacie korytarza. Mam nadzieję ze nie zalapie :/
Po powrocie wszystko wzięłam do prania

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

U nas w ośrodku nie ma ani izolatki, ani nawet osobnej poczekalni dla dzieci zdrowych i chorych. Dzieci z ospą siedzą normalnie z dziećmi do szczepienia!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tutaj też wygląda ze nie ma :/ kurczę ze w ogóle ktoś z góry na to pozwala :/
U nas też poczekalnia jedna :/
Na drzwiach napis ze w godzinach szczepień nie przyjmują chorych A jak ostatnio byliśmy na szczepieniu to było chore dziecko :/ ale jak to się powtórzy to też im wygarne :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

U nas są dwie poczekalnie, ta druga dla dzieci zdrowych, ale i tak trzeba przejść przez tę z chorymi. A nie każde dziecko będzie siedzieć i nie przechodzić z jednej do drugiej.
Jak ostatnio byłam z córką to akurat było szczepienie, a na poczekalni pełno chorych.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Do góry