agunia50002
Fanka BB :)
Mimi ma 12lat.Na gwiazdkę kupiłam mu głośnik i słuchawki bezprzewodowe.I dostał jeszcze zegarek na rękę .I wszystkie te prezenty były trafione.A nie lepiej dać pieniądze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasa zawsze spoko. Nawet mój 7-latek woli kasę od prezentu, który go nie interesuje. Najpierw zbierał na jakieś drogie LEGO, potem uznał, że chciałby mieć teleskop, teraz znów zmienił zdanie i nie wie na co zbiera, po prostu chce mieć pieniądze. Uzbierał już 700zl i nie rusza tego ( po mamie i tacie tego nie odziedziczył na pewno hahaha).W sumie to ciężko stwierdzić... gra w jakieś gry ale nie wiem w co A interesuje go mechanika samochodowa więc nie poszaleje haha chyba jednak dam kasę
No to już pokazna sumka [emoji5]Kasa zawsze spoko. Nawet mój 7-latek woli kasę od prezentu, który go nie interesuje. Najpierw zbierał na jakieś drogie LEGO, potem uznał, że chciałby mieć teleskop, teraz znów zmienił zdanie i nie wie na co zbiera, po prostu chce mieć pieniądze. Uzbierał już 700zl i nie rusza tego ( po mamie i tacie tego nie odziedziczył na pewno hahaha).
Kurde, twarda jesteś! [emoji1]A w ogóle wczoraj byłam u mamy i były pierogi ruskie [emoji173]️ i szarlotka z bitą śmietaną [emoji172] i nawet nie powąchałam [emoji3]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, że tak się lubią że wzajemnością Zuza, wrzucaj więcej takich fotek, będę się coraz bardziej upewniać, że nie chcę tylko jedynaka/jedynaczki [emoji23]Dzięki Dziewczyny Zwykle faktycznie z uśmiechem Kuba znosi to co jego braciszek wyczynia. Powiem Wam że to uwielbiam Jak tylko Kuba wraca ze szkoły u Dominika pojawia się ogromny uśmiech na twarzy. Do niego najbardziej się cieszy
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Zależy jakich ma rodziców, jak mają normalne podejście do pieniędzy, to spokojnie można kaskę dać. U mnie w rodzinie niestety nie mogę tak dać chrześnicy kasy, bo wiem, że rodzice podwędzą ... [emoji14]W sumie to ciężko stwierdzić... gra w jakieś gry ale nie wiem w co A interesuje go mechanika samochodowa więc nie poszaleje haha chyba jednak dam kasę
Colorado, u nas w rodzinie to samo. Chrześniak męża ma komunię i musimy jakiś prezent kupić(co jest trudne bo chłopak nie ma jakichś zainteresowań). Jego rodzice powiedzieli że lepiej dać pieniądze ale pewnie by sobie wzięli bo już się żalili ile to lokal ich kosztuje...Kurde, twarda jesteś! [emoji1]
Super, że tak się lubią że wzajemnością Zuza, wrzucaj więcej takich fotek, będę się coraz bardziej upewniać, że nie chcę tylko jedynaka/jedynaczki [emoji23]
Zależy jakich ma rodziców, jak mają normalne podejście do pieniędzy, to spokojnie można kaskę dać. U mnie w rodzinie niestety nie mogę tak dać chrześnicy kasy, bo wiem, że rodzice podwędzą ... [emoji14]
[emoji255]21.08[emoji255]