Luiza.
Fanka BB :)
Używałam przy Janku odplamiacza lovela, plamy po marchewkach znikały, a i ciuszki nie siniały w praniu.Lapal za łyżkę i wszystko było brudne hihi jak ja będę spierać te plamy [emoji43]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Używałam przy Janku odplamiacza lovela, plamy po marchewkach znikały, a i ciuszki nie siniały w praniu.Lapal za łyżkę i wszystko było brudne hihi jak ja będę spierać te plamy [emoji43]
Wczoraj dałam mu polizac chrupe [emoji1]Mimi gratulacje dla Filipka :* Ja używam mydelka dr.beckmann wle trzeba zaprać id razu po zabrudzeniu. Poczekaj aż zacznie jeść chrupki[emoji27] To jest rzeźnia, wszystko poklajstrane [emoji31]
Kuba przedwczoraj dal Dominikowi chrupkę jak był w łóżeczku a ja w łazience.Jak zobaczyłam że wszystko jest poklejone byłam bliska zawału.
Tak,zero( poza tlustym czwartkiem ). Jest ciężko ale się trzymam. Oby tsk zostalo.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Nigdy nie widziałam takiego. Muszę poszukaćUżywałam przy Janku odplamiacza lovela, plamy po marchewkach znikały, a i ciuszki nie siniały w praniu.
Właśnie przyszłam do Was się pożalić jak mnie ten artykuł zdołował... Sama dietetyczka kategorycznie zabroniła mi się odchudzać w ciąży, ułożyła mi zdrowy jadłospis zdając sobie sprawę z ciążowych zachcianek. Lekarka powiedziała, że dobrze by było gdybym nie przytyła więcej niż 8 kg w ciąży. Na razie przybralam 1 kg, ale nie wiem czy to ciąża czy efekt jojo... Chociaż pilnuje się jak mogę bardzo mnie nastraszył ten artykuł, zwłaszcza o obumarciu płodu... Kuźwa, mogłam nie czytaćDlatego go nie skomentowałam, po prostu wrzucam i zostawiam.
Jedyne co mnie zaskoczylo to fakt, ze oni zalecaja zeby schudnac w ciąży. A jakies niedobory itp? Kurcze, tylko tego nie rozumiem... przeciez to realnie -15kg lekko, waga dziecka, lozyska, macicy, krwi, wody itp...
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
To teraz zerkne. Dzięki za info [emoji5]Mimi, kupowałam to w biedronce albo carrefourze.
Daj spokój. My tu wszystkie mamy zdrowe dZieci. Ty również :* nie ma co się stresowaćWłaśnie przyszłam do Was się pożalić jak mnie ten artykuł zdołował... Sama dietetyczka kategorycznie zabroniła mi się odchudzać w ciąży, ułożyła mi zdrowy jadłospis zdając sobie sprawę z ciążowych zachcianek. Lekarka powiedziała, że dobrze by było gdybym nie przytyła więcej niż 8 kg w ciąży. Na razie przybralam 1 kg, ale nie wiem czy to ciąża czy efekt jojo... Chociaż pilnuje się jak mogę bardzo mnie nastraszył ten artykuł, zwłaszcza o obumarciu płodu... Kuźwa, mogłam nie czytać
Nie martw się. Mnie też nastraszył, ale już wyrzuciłam to z głowy. Nie martwmy się na zapas. Pilnujmy wagi, zdrowego odżywiania i ruchu. Ufajmy naszym lekarzom. Mój gin traktuje mnie normalnie, słowem nie wspomniał, że moja ciąża może być w jakikolwiek ryzykowna bo za dużo ważę. USG od 12 TC przez brzuch i wszystko ładnie widać. Wyniki w porządku, nie ma się co stresować i martwić na zapasWłaśnie przyszłam do Was się pożalić jak mnie ten artykuł zdołował... Sama dietetyczka kategorycznie zabroniła mi się odchudzać w ciąży, ułożyła mi zdrowy jadłospis zdając sobie sprawę z ciążowych zachcianek. Lekarka powiedziała, że dobrze by było gdybym nie przytyła więcej niż 8 kg w ciąży. Na razie przybralam 1 kg, ale nie wiem czy to ciąża czy efekt jojo... Chociaż pilnuje się jak mogę bardzo mnie nastraszył ten artykuł, zwłaszcza o obumarciu płodu... Kuźwa, mogłam nie czytać