reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Madagos brawo w miesiąc tyle kg rewelacja.Ja też tak chce
Zuza zdrówka dla Kuby :*Co do czapki zaczekaj i dopiero w przyszłym roku kup,bo to tak na 2letnie dziecko jest.
Edysiek właśnie na grupie ją wypatrzyłam i jest rewelacyjna
A my jesteśmy po usg bioderek ,bo miały być w grudniu ale ciągły katar itp. troszkę nam odwlekło ale wyszło dobrze .Pierw go wygniotła na tym usg a później szczepienie , było mi go strasznie szkoda tak płakał.
Co do kawy to i kawę i herbatę słodziłam a od 10listopada 2016 jak zaszłam w ciążę do dziś nie pije kawy ,herbaty, alkoholu i palenie też rzuciłam
A dziś przyszły balony na roczek
I takie słodkie ogródniczki
Zuza zdrówka dla Kuby :*Co do czapki zaczekaj i dopiero w przyszłym roku kup,bo to tak na 2letnie dziecko jest.
Edysiek właśnie na grupie ją wypatrzyłam i jest rewelacyjna
A my jesteśmy po usg bioderek ,bo miały być w grudniu ale ciągły katar itp. troszkę nam odwlekło ale wyszło dobrze .Pierw go wygniotła na tym usg a później szczepienie , było mi go strasznie szkoda tak płakał.
Co do kawy to i kawę i herbatę słodziłam a od 10listopada 2016 jak zaszłam w ciążę do dziś nie pije kawy ,herbaty, alkoholu i palenie też rzuciłam
A dziś przyszły balony na roczek
I takie słodkie ogródniczki
Załączniki
madagos
Link do: Otyłość a ciąża - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Ka.2606
Dołujący ten artykuł...Link do: Otyłość a ciąża - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
madagos
Dlatego go nie skomentowałam, po prostu wrzucam i zostawiam.
Jedyne co mnie zaskoczylo to fakt, ze oni zalecaja zeby schudnac w ciąży. A jakies niedobory itp? Kurcze, tylko tego nie rozumiem... przeciez to realnie -15kg lekko, waga dziecka, lozyska, macicy, krwi, wody itp...
Jedyne co mnie zaskoczylo to fakt, ze oni zalecaja zeby schudnac w ciąży. A jakies niedobory itp? Kurcze, tylko tego nie rozumiem... przeciez to realnie -15kg lekko, waga dziecka, lozyska, macicy, krwi, wody itp...
reklama
Podziel się: