reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

a macie a co na forum całe :) - Ewelina Beta

dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych znikomych kilogramów. Mam nadzieję, ze przy drugiej ciąży też mi jakoś tak łatwiej pójdzie.
W pierwszej przytyłam jakieś 20 kg z czego 10 w 9 miesiącu szał dziki i bąbelki :-)
A kurka wodna jego mać po tym łyżeczkowaniu w ciągu tygodnia przybrałam 7 kg. A potem też powoli przybierałam - teraz wcale nie wchodzę na wagę - nie chce się denerwować. Człowiek sie pilnuje i nie przegina a i tak lipa jakaś.

Niech ja tylko urodzę i wykarmię jak się wezmę za siebie to zobaczy ten bebech i dupsko jak to jest mieć mniejszą odległość od siebie :-)

co do leniuchowania to ja też siedze i nic nie robie :cool:

najchętniej bym pospała

reklama
a macie a co na forum całe :) - Ewelina Beta

dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tych znikomych kilogramów. Mam nadzieję, ze przy drugiej ciąży też mi jakoś tak łatwiej pójdzie.
W pierwszej przytyłam jakieś 20 kg z czego 10 w 9 miesiącu szał dziki i bąbelki :-)
A kurka wodna jego mać po tym łyżeczkowaniu w ciągu tygodnia przybrałam 7 kg. A potem też powoli przybierałam - teraz wcale nie wchodzę na wagę - nie chce się denerwować. Człowiek sie pilnuje i nie przegina a i tak lipa jakaś.

Niech ja tylko urodzę i wykarmię jak się wezmę za siebie to zobaczy ten bebech i dupsko jak to jest mieć mniejszą odległość od siebie :-)

co do leniuchowania to ja też siedze i nic nie robie :cool:

najchętniej bym pospała

wyslalam zaproszenie :). ja dla odmiany leze i nic nie robie. chociaz dom zarasta powoli ale ja mam czas :p ale jakos nie widze siebie zmywajacej ta gore talerzy, kubkow i Bog wie czego jeszcze... jakies lody by sie zjadlo :D

a mi sie waga zepsula :D

Lolcia91 moja mała będzie się zwać Lenka. Tak przynajmniej się póki co wersja utrzymuje:) choć jak widzę i słyszę, że to teraz jedno z popularniejszych imion to zaczynam wątpić. Bo mi już dawno się podobało, a teraz wysyp...
Gorąco dziś u nas i jakoś nic się nie chce.
Mała za to nie oszczędza mamuśki kolejny dzień:) zastanawia mnie skąd taki maleńki człowieczek ma tyle siły, że sprawia ból kopami:)

witam wieczornie:-) ja po wczorajszych szalenstwach zakupowych juz mam wsio dla dzidzi :-D:-Ddzis caly dzien poleguje;-)zrobiło sie troszle cieplej i dobrze bo poza japonkami w zadne buty sie nie mieszcze ...

Miłego wieczorka:-)

No właśnie coś tak przeczuwałam, że ainhoa musi być w szpitalu bo cały dzień zbytnio się nie odzywa. Jakie obrzęki...? ;O Nie wiadomo nic więcej, czy tam zostanie czy wróci do domu ?

oby na obserwacji się skończyło... Iza chyba kiedyś pisała że strasznie opuchnięta jest.

i mi się to kojarzy ze stanem przedrzucawkowym ale musi jeszcze białko w moczu być. ale nie zapeszam, niech wracają do domku z Zuzą :)

reklama
Do góry