reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Jestem, ale nie wywale cyca przy teściu i A. siostry mężu, bo będę miała wrażenie, że patrzą się na mojego cyca...

Hej dziewczyny:)
Mam dziś dzień lenia znowu... zaliczyliśmy aż 2 minutową wizytę u chirurga ze starszym synem- nie skomentuję tego po 2 miesiącach czekania na wizytę. Zakupiliśmy resztę książek do szkoły i w ramach rozweselenia chłopaki buszowali między ciuszkami dla maleńkiej i tyle nawybierali, że już musiałam wyprać i cieszę oko właśnie:)
Chcę już koniec... a wychodzi na t,że kruszynie dobrze w brzuchu i będzie do końca siedzieć grzecznie. No nic... trochę ponudziłam więc uciekam szykować spanie. Spokojnej nocki.

Szkoda, że kłaczek nie zagląda, napisałam do niej pw, ale nie dostałam odpowiedzi:(

Zamówiłam sobie dzisiaj laktator, doszłam do wniosku, że ja nie dam rady wywalić cyca przy obcych ludziach... Mam zamiar też zakupić jakieś termoopakowanie na butelkę...

Zrobiłam właśnie zamówienie z dostawą z Tesco. Przysłali mi maila, że mogę zrobić to postanowiłam spróbować. W końcu wolę zapłacić 98 groszy za dostawę niż urodzić w dziale z mrożonkami:D Dostawa przyjedzie w czwartek rano:D

tez mielismy zamowic ale nie wiem w koncu czemu nie poszlo. a na fejsie to wiesz lubie szum robic :-D:-D:-D

Wydaje mi się, że kłaczek może jest pochłonięta urządzaniem nowego gniazdka ;) i nie ma czasu na BB ;D
Ej nudzę się ! ;(
dzewelajna dawaj jakiś namiar na fb to będziesz z nami w kontakcie 24 na 24 ;D
ania jak dzidzia będzie miała na imię ? :p

Ostatnia edycja:
a ja sie rozplywam nad cudownym smakiem zwyklych kajzerek ktore jem pierwszy raz od kilkunastu tygodni-mniam :-)

a wiecie na wizycie w pon bylam wazona i przygotowalam sie na wage 3cyfrowa a tu zaskoczenie bo wciaz 2cyfrowa i ubylo mi kilogram. lacznie przytylam 3,8 kg :-D

reklama
a ja sie rozplywam nad cudownym smakiem zwyklych kajzerek ktore jem pierwszy raz od kilkunastu tygodni-mniam :-)

a wiecie na wizycie w pon bylam wazona i przygotowalam sie na wage 3cyfrowa a tu zaskoczenie bo wciaz 2cyfrowa i ubylo mi kilogram. lacznie przytylam 3,8 kg :-D

Super, że tylko nie całe 4kg Ci się przytyło ;)) nie to co mi 10:-D:szok:
Eh a ja dopiero wstaję na śniadanie :-D prawie 12, a ja dziś miałam jakąś śpiączkę afrykańską :-D Miłego dnia kobitki ;)))

Do góry