reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Oby! Bo pobyt w szpitalu mnie dobija..
Może wapno sobie zrób na tą wysypke?

Dziękuję za kciuki i wsparcie.. Nadal w dwupaku jestem. Chciałabym mieć to za sobą..
A skurczy już nie masz? Ucichlo?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
To masz przekichane :( ale jeszcze tydzień ferii ;)

Agunia, pewnie tyle co radości to strachu masz teraz przy jego chwiejnych kroczkach [emoji4]

Ja to w ogóle się zastanawiam, jak z 1 sobie poradzę [emoji23] bardziej niedoświadczonej nie znajdziecie ode mnie [emoji23]

Szafirek, już bliżej niż dalej :* wysyłam Ci wiązkę pozytywnej energii! [emoji9]

Mimi, niezłe uczulenie :( poobserwuj się właśnie po odstawieniu leku. Mnie głupie witaminy dla ciężarnych uczuliły, na dłoni od zewnątrz mnie wysypało, a swędziało tak, że klękajcie narody :/

Nawilżaj sobie to miejsce, bo suchość też wzmaga swędzenie :)

A ja dziś wyjątkowo nieco gorzej się czuję, brzucho mnie dziś pobolewał. Mam nadzieję, że to tylko rozciąganie.

8une3e3kck8m6mea.png
Kiedy teraz wiZyta?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Colorado żadna z nas nie była doświadczona przy 1 dziecku. Ja zajmowałam się wieloma dziećmi i sądziłam, że się na tym znam, a jak 1 raz zostałam z młodym sama w domu bo mąż pojechał go zarejestrować do urzędu to wpadłam w panikę, że wszystko zależy teraz tylko ode mnie. Początki zawsze są trudne :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Kasia on dopiero zaczyna swoją przygodę bo do przedszkola nie chodził [emoji1]

Zuza myślałam ze nie będzie chciał chodzić a tu szok.... on nie chce wychodzić hehe mam nadzieję ze szybko sie zaklimatyzuje

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Brawo dla przedszkolaka. Dzieci, zabawki, Panie - wszystko inne niż do tej pory więc dla dziecka atrakcyjne. Super że mu się podoba . Gratulacje! !!!

Hej, witam się przy weekendzie ;) Szafirek, dobrze, że się odzywasz, jak nocka?

Mimi, wysypka zeszła?

Miałam tak koszmarny tydzień w pracy, że ciężko było mi się odzywać.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi super, że synek poszedł do zerówki. Ty odpoczniesz a jemu to wyjdzie na dobre.

Colorado każda młoda mama ma takie rozterki.
Jak duża się urodziła to też byłam zielona. Nie miałam internetu, wiedzę czerpałam głównie z czasopism. Nie miał mi kto doradzić, jedynie babcie. Z maluchami nigdy nie miałam do czynienia. Ale wszystko samo przyszło.
Pamiętam jak pierwszy raz ją kąpałam to teściowa stała obok i nie wiedziała co robić, a ja sama się szybko uwinęłam. Instynkt [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Mimi, nie doczytałam, że starszak w przedszkolu, jak wrażenia? [emoji41]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia on dopiero zaczyna swoją przygodę bo do przedszkola nie chodził [emoji1]

Zuza myślałam ze nie będzie chciał chodzić a tu szok.... on nie chce wychodzić hehe mam nadzieję ze szybko sie zaklimatyzuje

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Jak teraz do zerówki, to szkoła też wcześniej? W sensie w wieku 6l? :)

Super, że lubi zerówkę. Zawsze to jedno zmartwienie i rozterka mniej :) wyszaleje się tam i dodatkowo usamodzielni :)
Colorado żadna z nas nie była doświadczona przy 1 dziecku. Ja zajmowałam się wieloma dziećmi i sądziłam, że się na tym znam, a jak 1 raz zostałam z młodym sama w domu bo mąż pojechał go zarejestrować do urzędu to wpadłam w panikę, że wszystko zależy teraz tylko ode mnie. Początki zawsze są trudne :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mimi super, że synek poszedł do zerówki. Ty odpoczniesz a jemu to wyjdzie na dobre.

Colorado każda młoda mama ma takie rozterki.
Jak duża się urodziła to też byłam zielona. Nie miałam internetu, wiedzę czerpałam głównie z czasopism. Nie miał mi kto doradzić, jedynie babcie. Z maluchami nigdy nie miałam do czynienia. Ale wszystko samo przyszło.
Pamiętam jak pierwszy raz ją kąpałam to teściowa stała obok i nie wiedziała co robić, a ja sama się szybko uwinęłam. Instynkt [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Fakt, że przy pierwszym swoim dziecku to chyba każdy jest zielony mimo wszystko ;) tylko jednym instynkt lepiej się uruchamia, innym gorzej [emoji23]

Mam tyle dobrze, że mąż większość czasu w domu jest, więc jak coś pomoc będzie [emoji6] a też bywam panikara, wtedy jakaś ostoja rozsądku się przydaje [emoji23] Powiem Wam, że wcześniej w głowę się pukałam, że ludzie tak przeżywają każdą kupę dziecka, ale przestałam się dziwić, jak mieliśmy ekstremalnie małe kocięta [emoji23] u weta co chwilę z tego powodu lądowaliśmy [emoji14]

A tak w ogóle to dziś jest Dzień Kota, wszystkim Waszym mruczkom życzę wszystkiego najlepszego! [emoji4]

A tymczasem pędzę robić krem pomidorowy [emoji173]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Do góry