reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Kasia, aż tyle tych kamieni? Rany, musiałaś cierpieć [emoji22] ale dobrze, że to już za Tobą i teraz będzie dobrze :)

Mimi, z chili to na ostro będzie [emoji41]
Ja dla odmiany za to z łupieżem walczę od początku ciąży. Kupiłam ostatnio szampon specjalny, dwa razy użyłam, ale potem rozchorowałam się i nie mam cierpliwości z tym szamponem na głowie chodzić. :/

Pocztówka na miłą niedzielę od kota Gadżeta na urlopie [emoji23]:
1518351607-73634b1c23be00ca-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Mimi, czarne są zawsze elegancko ubrane [emoji1]

Nie ma nic lepszego na choróbsko niż porządny rosół! [emoji173] Chyba w aptekach powinni sprzedawać [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

Edysiek, no weź się pochwal [emoji1]
Ja muszę za majtasami i spodniami się rozejrzeć, bo zaczynają mnie cisnąć.
Od poniedziałku zaczynam chorować tak na serio, w łóżku robiąc nic, więc będę szukać na bon prixie [emoji41]

Jo, no ten powrót do codzienności jest pewnie najgorszy. Dezorganizacja i demotywacja na maksa. Współczuję wszystkim kończącym ferie, i zazdroszczę tym, którzy zaczynają
Ja już nie pamiętam co to ferie, nawet nie wiem kiedy u mnie w Śląskiem były [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png
Teraz się kończą na Śląsku ;) Znów będzie codziennie o 7 pobudka, żeby syna do szkoły zawieść buuu :(

p19uqqmzxqi22hcj.png

Teraz się kończą na Śląsku ;) Znów będzie codziennie o 7 pobudka, żeby syna do szkoły zawieść buuu :(

p19uqqmzxqi22hcj.png

Też znam ten ból , u nas pobudka o 6:45 bo Młoda chce być wcześniej w szkole. Na szczęście odkąd jest Młody to wydoroślała i sama wstaje , ubiera się i schodzi na dół bez szemrania i protestów :). Daje jeść pieskowi i wypuszcza na pole, no i nastawia czajnik na herbatkę. Wtedy ja już schodzę . Oj zacznie się znowu. Buuuuu

Też znam ten ból , u nas pobudka o 6:45 bo Młoda chce być wcześniej w szkole. Na szczęście odkąd jest Młody to wydoroślała i sama wstaje , ubiera się i schodzi na dół bez szemrania i protestów :). Daje jeść pieskowi i wypuszcza na pole, no i nastawia czajnik na herbatkę. Wtedy ja już schodzę . Oj zacznie się znowu. Buuuuu
Ile lat ma Twoja córka ?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Jak wam minęła niedziela?
My jak co tydzień po obiedzie u moich rodziców pojechaliśmy do teściów. Teściowa mnie dziś mega wkurzyla. ... wr. ....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi co się stało?

U mnie z kolei teść prawie na miesiąc, więc luty spisuję na straty.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ah... wiesz wywyzszanie córki drugiego syna... już mnie to tak wkurza ze następnym razem coś jej powiem....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry