reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuza a co ty taka zalatana?
Ja dziś mam okropny humor w związku z moimi włosami A właściwie pozostalosciach po moich włosach... ; (

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Fajna bluzka ja przeglądałam Bon prixa i zdecydować sie nie mogę...
A powiedzcie jak z romiarami biustonoszy pamietam że któraś z Was mówiła ze kupuje ja mam 85 f to taki sam mam zamówić ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zamawiam biustonosze. Noszę 85 B i takie zamawiam. Tylko trzeba czytać opinie, ja się nimi kierowałam.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Mimi, nie chcę mu w sobotę tyłka zawracać. Sprawdziłam antybiotyk w internecie, a potem spytałam mojej koleżanki położnej. Czasem sama infekcja jest groźniejsza od antybiotyku. Mi bardziej chodziło o syrop, jak pytałam farmaceutki, bo nie mogłam go odczytać z recepty i sprawdzić w internetach [emoji52]

Mimi, badałaś androgeny po porodzie? Tarczycę? Nie martw się, na pewno jest jakieś rozwiązanie [emoji8]

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado zdrówka.
Mimi fajny bobas [emoji4]
Kasia dobrze, że już po wszystkim.

Ja dzisiaj też nie mam czasu. Malujemy łazienkę. A jeszcze w międzyczasie odwiedziłam aptekę. Pranie, sprzątanie, obiad. I tylko przy kawie miałam chwilę, żeby zajrzeć.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Mimi, nie chcę mu w sobotę tyłka zawracać. Sprawdziłam antybiotyk w internecie, a potem spytałam mojej koleżanki położnej. Czasem sama infekcja jest groźniejsza od antybiotyku. Mi bardziej chodziło o syrop, jak pytałam farmaceutki, bo nie mogłam go odczytać z recepty i sprawdzić w internetach [emoji52]

Mimi, badałaś androgeny po porodzie? Tarczycę? Nie martw się, na pewno jest jakieś rozwiązanie [emoji8]

8une3e3kck8m6mea.png
Badalam tsh i nadal ok 4.
Nie kazał mi badać nic innego :/
Tak to jest na NFZ :/
Ale teraz przymierzam się do porobienia większej ilości badań i pójdę prywatnie do Endo. Ale też pytanie czy trafię na jakiegoś sensownego....
Co do mojej czupryny to już tracę nadzieję :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi ja też mam lichutkie włosy:( Także rozumiem :( A co do braku czasu to Dominik chce być ciągle na rękach i ciężko mi coś napisać.
Kattaya piękna Lilka:* A ile śniegu:) U nas mróz ale bez śniegu:)
Kuba rozpoczął ferie także będzie co robić :o

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jeszcze co do włosów to przypomniało mi się, że jak mi się tsh obniżyło do ok 3, z 5-6, to po jaaaakimś czasie włoski mi trochę odrosły. Nie miałam jakiegoś łysienia, ale niedużo cienkich włosów. po taka czuprynka mi się zrobiła dodatkowa. Nie wiem oczywiście, czy to na 100% tego kwestia, bo wyniki tarczycowe miałam cały czas ok, tylko tsh mi szalało.

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Mimi ja też mam lichutkie włosy:( Także rozumiem :( A co do braku czasu to Dominik chce być ciągle na rękach i ciężko mi coś napisać.
Kattaya piękna Lilka:* A ile śniegu:) U nas mróz ale bez śniegu:)
Kuba rozpoczął ferie także będzie co robić :o

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Udanych ferii dla Kuby!!
U nas jest śnieg i mróz. No ale właśnie już w poniedziałek powrót do szkoły niestety nad czym ubolewa córka bo o ile odpoczeła w pierwszym tygodniu to w minionym tygodniu jeździła od poniedziałku do piątku na nartach w Wiśle i dziś dopiero odpoczywała, jutro jeszcze sprawdzić zeszyty, coś poczytać i powrót do szkolnej codzienności., ehhh.

Do góry