reklama
Edysiek
odkrywca
Ja zamawiam biustonosze. Noszę 85 B i takie zamawiam. Tylko trzeba czytać opinie, ja się nimi kierowałam.Fajna bluzka ja przeglądałam Bon prixa i zdecydować sie nie mogę...
A powiedzcie jak z romiarami biustonoszy pamietam że któraś z Was mówiła ze kupuje ja mam 85 f to taki sam mam zamówić ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Fanka BB :)
Mimi, nie chcę mu w sobotę tyłka zawracać. Sprawdziłam antybiotyk w internecie, a potem spytałam mojej koleżanki położnej. Czasem sama infekcja jest groźniejsza od antybiotyku. Mi bardziej chodziło o syrop, jak pytałam farmaceutki, bo nie mogłam go odczytać z recepty i sprawdzić w internetach [emoji52]
Mimi, badałaś androgeny po porodzie? Tarczycę? Nie martw się, na pewno jest jakieś rozwiązanie [emoji8]
Mimi, badałaś androgeny po porodzie? Tarczycę? Nie martw się, na pewno jest jakieś rozwiązanie [emoji8]
Edysiek
odkrywca
Colorado zdrówka.
Mimi fajny bobas [emoji4]
Kasia dobrze, że już po wszystkim.
Ja dzisiaj też nie mam czasu. Malujemy łazienkę. A jeszcze w międzyczasie odwiedziłam aptekę. Pranie, sprzątanie, obiad. I tylko przy kawie miałam chwilę, żeby zajrzeć.
Mimi fajny bobas [emoji4]
Kasia dobrze, że już po wszystkim.
Ja dzisiaj też nie mam czasu. Malujemy łazienkę. A jeszcze w międzyczasie odwiedziłam aptekę. Pranie, sprzątanie, obiad. I tylko przy kawie miałam chwilę, żeby zajrzeć.
Mimi2330
Badalam tsh i nadal ok 4.Mimi, nie chcę mu w sobotę tyłka zawracać. Sprawdziłam antybiotyk w internecie, a potem spytałam mojej koleżanki położnej. Czasem sama infekcja jest groźniejsza od antybiotyku. Mi bardziej chodziło o syrop, jak pytałam farmaceutki, bo nie mogłam go odczytać z recepty i sprawdzić w internetach [emoji52]
Nie kazał mi badać nic innego :/
Tak to jest na NFZ :/
Ale teraz przymierzam się do porobienia większej ilości badań i pójdę prywatnie do Endo. Ale też pytanie czy trafię na jakiegoś sensownego....
Co do mojej czupryny to już tracę nadzieję :/
Zuza87
Mimi ja też mam lichutkie włosy Także rozumiem A co do braku czasu to Dominik chce być ciągle na rękach i ciężko mi coś napisać.
Kattaya piękna Lilka:* A ile śniegu U nas mróz ale bez śniegu
Kuba rozpoczął ferie także będzie co robić
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Tak jeszcze co do włosów to przypomniało mi się, że jak mi się tsh obniżyło do ok 3, z 5-6, to po jaaaakimś czasie włoski mi trochę odrosły. Nie miałam jakiegoś łysienia, ale niedużo cienkich włosów. po taka czuprynka mi się zrobiła dodatkowa. Nie wiem oczywiście, czy to na 100% tego kwestia, bo wyniki tarczycowe miałam cały czas ok, tylko tsh mi szalało.
reklama
Mimi ja też mam lichutkie włosy Także rozumiem A co do braku czasu to Dominik chce być ciągle na rękach i ciężko mi coś napisać.
Udanych ferii dla Kuby!!
U nas jest śnieg i mróz. No ale właśnie już w poniedziałek powrót do szkoły niestety nad czym ubolewa córka bo o ile odpoczeła w pierwszym tygodniu to w minionym tygodniu jeździła od poniedziałku do piątku na nartach w Wiśle i dziś dopiero odpoczywała, jutro jeszcze sprawdzić zeszyty, coś poczytać i powrót do szkolnej codzienności., ehhh.
Podziel się: