reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

U nas już dawno po feriach.

Dzisiaj obkupiłam córcię w Pepco. Weszła nowa kolekcja i było w czym wybierać [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Edysiek, no weź się pochwal [emoji1]
Ja muszę za majtasami i spodniami się rozejrzeć, bo zaczynają mnie cisnąć.
Od poniedziałku zaczynam chorować tak na serio, w łóżku robiąc nic, więc będę szukać na bon prixie [emoji41]

Jo, no ten powrót do codzienności jest pewnie najgorszy. Dezorganizacja i demotywacja na maksa. Współczuję wszystkim kończącym ferie, i zazdroszczę tym, którzy zaczynają
Ja już nie pamiętam co to ferie, nawet nie wiem kiedy u mnie w Śląskiem były [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Tak jeszcze co do włosów to przypomniało mi się, że jak mi się tsh obniżyło do ok 3, z 5-6, to po jaaaakimś czasie włoski mi trochę odrosły. Nie miałam jakiegoś łysienia, ale niedużo cienkich włosów. po taka czuprynka mi się zrobiła dodatkowa. Nie wiem oczywiście, czy to na 100% tego kwestia, bo wyniki tarczycowe miałam cały czas ok, tylko tsh mi szalało.

8une3e3kck8m6mea.png
U mnie tsh w granicy 3,8
W pon lub wtorek mam zamiar zrobić świeże badania
Tsh ft3 ft4
Morfologie
I niewiem czy coś jeszcze czy najpierw pójdę gdzieś na wizytę i zobaczę co mi powiedzą

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

U nas już dawno po feriach.

Dzisiaj obkupiłam córcię w Pepco. Weszła nowa kolekcja i było w czym wybierać [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Ja starszemu kupilam bluzki z krótkim rękawem a malemu spodenki [emoji5]
Czailam się na kurtkę żeby miał na podwórko ale porażka.... nawet sZkoda tego 30zl

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi, no czasem takie badziewia dają do sprzedaży :/

Też nie wiem jak lepiej wybrnąć z tymi badaniami. Z jednej strony głupio iść na wizytę pierwszą bez niczego, a z drugiej szkoda wydawać kasę na badania, które może będą zbędne.

Poza tarczycowymi i androgenami (a ich też jest kilka) to nie wiem, co jeszcze za włosy odpowiada.

Edysiek, są kociaki na spodenkach, jest impreza! [emoji41][emoji41]

8une3e3kck8m6mea.png

Edysiek, no weź się pochwal [emoji1]
Ja muszę za majtasami i spodniami się rozejrzeć, bo zaczynają mnie cisnąć.
Od poniedziałku zaczynam chorować tak na serio, w łóżku robiąc nic, więc będę szukać na bon prixie [emoji41]

Jo, no ten powrót do codzienności jest pewnie najgorszy. Dezorganizacja i demotywacja na maksa. Współczuję wszystkim kończącym ferie, i zazdroszczę tym, którzy zaczynają
Ja już nie pamiętam co to ferie, nawet nie wiem kiedy u mnie w Śląskiem były [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

W śląskim właśnie się kończą :) .
My Śląsk :)

Dobrze ze to już za Tobą :*
Ile miałaś kamieni?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Miałam 4 większe kamyki i 10 mniejszych. Lekarz mówił że to był ostatni dzwonek. A wcześniej bolało jak cholera. Tyle że to był ból opasujący od brzucha po plecy i myślałam że to kręgosłup mnie boli z noszenia Filipa. Ale po ostatnim ataku który był najmocniejszy z dotychczasowych stwierdziłam że muszę się przebadać bo coś jest nie tak. No i wyszło ze to kamyczki w pęcherzyku. Kręgosłup też mam zwichrowany ale ortopeda stwierdził że nie będzie dawał tak mocnych objawów jak mówię. Nadal jestem na czczo. Już mi się w głowie kręci z głodu. Czekam na wizytę, może dzisiaj mnie wypuszcza.

Zuza a co ty taka zalatana?
Ja dziś mam okropny humor w związku z moimi włosami A właściwie pozostalosciach po moich włosach... ; (

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Może spróbuj szamponu Long for lashes. Mi pomógł. Mam bardzo dużo nowych krótkich włosów. Aż śmiesznie to wygląda. Oprócz tego stosuje jeszcze kosmetyki z syos. Tu linki:
Link do: Syoss, SalonPlex, Hair Renaissance, 03 Recreator Leave-in Serum (Serum do włosów zniszczonych) - cena, opinie, recenzja
Link do: SYOSS, Salon Plex, maska do włosów przeciążonych koloryzacją lub zabiegami stylizacyjnymi, 300 ml, nr kat. 259933 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online

Miałam 4 większe kamyki i 10 mniejszych. Lekarz mówił że to był ostatni dzwonek. A wcześniej bolało jak cholera. Tyle że to był ból opasujący od brzucha po plecy i myślałam że to kręgosłup mnie boli z noszenia Filipa. Ale po ostatnim ataku który był najmocniejszy z dotychczasowych stwierdziłam że muszę się przebadać bo coś jest nie tak. No i wyszło ze to kamyczki w pęcherzyku. Kręgosłup też mam zwichrowany ale ortopeda stwierdził że nie będzie dawał tak mocnych objawów jak mówię. Nadal jestem na czczo. Już mi się w głowie kręci z głodu. Czekam na wizytę, może dzisiaj mnie wypuszcza.

Może spróbuj szamponu Long for lashes. Mi pomógł. Mam bardzo dużo nowych krótkich włosów. Aż śmiesznie to wygląda. Oprócz tego stosuje jeszcze kosmetyki z syos. Tu linki:
Link do: Syoss, SalonPlex, Hair Renaissance, 03 Recreator Leave-in Serum (Serum do włosów zniszczonych) - cena, opinie, recenzja
Link do: SYOSS, Salon Plex, maska do włosów przeciążonych koloryzacją lub zabiegami stylizacyjnymi, 300 ml, nr kat. 259933 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online
To sporo ich miałaś.
Moja mama też miała ale chyba 3 spore. Też w woreczku. Ataki miała ze nie mogła oddychać. Myślała że to zawał...

Wcierek mam pełno. Ale spróbuję tego sZamponu co polecasz. On jest do kupienia gdzieś stacjonarnie czy prZez Internet?
Teraz zamówiłam lopianowa wcierke z chilli; )

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Do góry