reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

No właśnie dziewczyny jak trafiacie w rozmiar i fason z bon prixa? Jakoś nie mam przekonania do sprzedaży wysyłkowej. Jak nosiłam rozmiar 38 to z lenistwa nie raz w sklepie nawet nie mierzyłam ubrań tylko brałam z ciemno bo wszystko dobrze leżało. Teraz samo zmieszczenie się w ciuch to dopiero połowa sukcesu. Musi to jeszcze jakoś leżeć i tu zaczynają się schody...

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
W bonprixie ubrania kupuję w ciemno, ale ja w tym katalogu kupuję ubrania od lat, z tym, że w Niemczech, za każdym razem jak jestem u mamy. Jedyne czego tam nie kupuję, to buty, b mam tak specyficzną stopę, że muszę mierzyć.Co do fasonu, to ubrania w 80% wyglądają jak na zdjęciu, szczególnie spodnie i bluzki, bluzy. Grunt tylko to dobrze znać swój rozmiar.

Nigdy nic nie zamawialam z bon prixa, ale wczoraj sobie patrzyłam i całkiem fajne rzeczy tam mają. Obmyslam teraz w co się ubrać na roczek Filipa (a robimy dopiero w maju:-) :)) i stawiam albo na sukienkę albo na jakiś kombinezon albo spodnie cygaretki. No chce ładnie wyglądać bo na chrzcinach to wygladalam jak baleron taki solidny :-) :).

Ruchy poczułam tak ok 20 tygodnia a wazylam wtedy ok 93 kg.

Jestem już w szpitalu. Badania porobili i jesc nie dali:biggrin2:. Ale moje sąsiadki też nie dostały więc pewnie mam dopiero obiad będzie przyslugiwał:biggrin2:

Mi się marzą takie młode maleńkie ziemniaczki z masełkiem i koperkiem... Ach...
emoji173.png
Jej, takiego smaka mi narobiłaś.. Wstydź się!! :p

Ja już wizycie, dzidzia dalej wygląda na dziewczynkę :)

Nagini czyli utoniesz w różu :D super :) a imię bardzo mi się podoba. Znam same fajne Pauliny :)
Stópki urocze :D

Szafirek, trzymasz się jeszcze?:)

Trzymam i nie puszczam :D są chwile kiedy myślę sobie, że się zaczyna coś dziać bo skurcze przychodzą, ból jak na miesiączkę, do tego jelita mi się czyszczą.. No ale po ciepłym prysznicu i dodatkowej dawce nospy przechodzi na szczęście :)

Edysiek śliczny motylek z Twojej córeczki :)

Pierwsze ruchy poczułam w 17+6 :)

Colorado jako piękna Pyrunia :D najważniejsze, że zdrowa- możesz spać spokojnie :)

Ja w bon prix kupiłam dwie koszule do porodu i sukienkę i wielkie przyszły.. ;/ a patrząc na tabele rozmiarów miały być na styk dosłownie. Ale nie odesłałam bo wtedy był gorący okres i bałam się, że nie przyjdą nowe, a zacznę rodzić.. Ostatnio kupiłam 3 sukienki w OXYD.pl i powiem Wam, że każda kosztowała 29-39 zł a są fajne i mają duże rozmiary też. Myślę, że za tą cenę warto :)

Kasia trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala :) a na roczek będziesz wyglądać jak milion dolarów :D

Nigdy nic nie zamawialam z bon prixa, ale wczoraj sobie patrzyłam i całkiem fajne rzeczy tam mają. Obmyslam teraz w co się ubrać na roczek Filipa (a robimy dopiero w maju:-) :)) i stawiam albo na sukienkę albo na jakiś kombinezon albo spodnie cygaretki. No chce ładnie wyglądać bo na chrzcinach to wygladalam jak baleron taki solidny :-) :).

Ruchy poczułam tak ok 20 tygodnia a wazylam wtedy ok 93 kg.

Jestem już w szpitalu. Badania porobili i jesc nie dali:biggrin2:. Ale moje sąsiadki też nie dostały więc pewnie mam dopiero obiad będzie przyslugiwał:biggrin2:
Trzymaj się tam dzielnie.
A maly z kim?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Jej, takiego smaka mi narobiłaś.. Wstydź się!! [emoji14]

Nagini czyli utoniesz w różu :D super :) a imię bardzo mi się podoba. Znam same fajne Pauliny :)
Stópki urocze :D

Trzymam i nie puszczam :D są chwile kiedy myślę sobie, że się zaczyna coś dziać bo skurcze przychodzą, ból jak na miesiączkę, do tego jelita mi się czyszczą.. No ale po ciepłym prysznicu i dodatkowej dawce nospy przechodzi na szczęście :)

Edysiek śliczny motylek z Twojej córeczki :)

Pierwsze ruchy poczułam w 17+6 :)

Colorado jako piękna Pyrunia :D najważniejsze, że zdrowa- możesz spać spokojnie :)

Ja w bon prix kupiłam dwie koszule do porodu i sukienkę i wielkie przyszły.. ;/ a patrząc na tabele rozmiarów miały być na styk dosłownie. Ale nie odesłałam bo wtedy był gorący okres i bałam się, że nie przyjdą nowe, a zacznę rodzić.. Ostatnio kupiłam 3 sukienki w OXYD.pl i powiem Wam, że każda kosztowała 29-39 zł a są fajne i mają duże rozmiary też. Myślę, że za tą cenę warto :)

Kasia trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala :) a na roczek będziesz wyglądać jak milion dolarów :D
Jakie fajne i tanie kiecki!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nawet w miarę ale chyba nie dla mnie.... nie widzę się w tych kieckach z moim wielkim brzuchem :/

Szafirek a jak materiał tych sukienek?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry