No właśnie dziewczyny jak trafiacie w rozmiar i fason z bon prixa? Jakoś nie mam przekonania do sprzedaży wysyłkowej. Jak nosiłam rozmiar 38 to z lenistwa nie raz w sklepie nawet nie mierzyłam ubrań tylko brałam z ciemno bo wszystko dobrze leżało. Teraz samo zmieszczenie się w ciuch to dopiero połowa sukcesu. Musi to jeszcze jakoś leżeć i tu zaczynają się schody...
reklama
Luiza.
Fanka BB :)
W bonprixie ubrania kupuję w ciemno, ale ja w tym katalogu kupuję ubrania od lat, z tym, że w Niemczech, za każdym razem jak jestem u mamy. Jedyne czego tam nie kupuję, to buty, b mam tak specyficzną stopę, że muszę mierzyć.Co do fasonu, to ubrania w 80% wyglądają jak na zdjęciu, szczególnie spodnie i bluzki, bluzy. Grunt tylko to dobrze znać swój rozmiar.
kasia0121
Nigdy nic nie zamawialam z bon prixa, ale wczoraj sobie patrzyłam i całkiem fajne rzeczy tam mają. Obmyslam teraz w co się ubrać na roczek Filipa (a robimy dopiero w maju) i stawiam albo na sukienkę albo na jakiś kombinezon albo spodnie cygaretki. No chce ładnie wyglądać bo na chrzcinach to wygladalam jak baleron taki solidny .
Ruchy poczułam tak ok 20 tygodnia a wazylam wtedy ok 93 kg.
Jestem już w szpitalu. Badania porobili i jesc nie dali. Ale moje sąsiadki też nie dostały więc pewnie mam dopiero obiad będzie przyslugiwał
Jestem już w szpitalu. Badania porobili i jesc nie dali. Ale moje sąsiadki też nie dostały więc pewnie mam dopiero obiad będzie przyslugiwał
kasia0121
Wcześniej pojawiał się ten temat i jeszcze pewnie pojawi się nie raz- problemy z kupkami u dzieci. Znalazłam sposób. Wypróbowałam i działa na mojego Filipa. A chodzi o kompot z suszonych śliwek i moreli. Wstawiam link, ja robię bez cukru
Link do: Kompot z suszonych śliwek dla dziecka do roku
Link do: Kompot z suszonych śliwek dla dziecka do roku
Szafirek90
Jej, takiego smaka mi narobiłaś.. Wstydź się!!Mi się marzą takie młode maleńkie ziemniaczki z masełkiem i koperkiem... Ach...
Ja już wizycie, dzidzia dalej wygląda na dziewczynkę
Nagini czyli utoniesz w różu super a imię bardzo mi się podoba. Znam same fajne Pauliny
Stópki urocze
Szafirek, trzymasz się jeszcze?
Trzymam i nie puszczam są chwile kiedy myślę sobie, że się zaczyna coś dziać bo skurcze przychodzą, ból jak na miesiączkę, do tego jelita mi się czyszczą.. No ale po ciepłym prysznicu i dodatkowej dawce nospy przechodzi na szczęście
Edysiek śliczny motylek z Twojej córeczki
Pierwsze ruchy poczułam w 17+6
Colorado jako piękna Pyrunia najważniejsze, że zdrowa- możesz spać spokojnie
Ja w bon prix kupiłam dwie koszule do porodu i sukienkę i wielkie przyszły.. ;/ a patrząc na tabele rozmiarów miały być na styk dosłownie. Ale nie odesłałam bo wtedy był gorący okres i bałam się, że nie przyjdą nowe, a zacznę rodzić.. Ostatnio kupiłam 3 sukienki w OXYD.pl i powiem Wam, że każda kosztowała 29-39 zł a są fajne i mają duże rozmiary też. Myślę, że za tą cenę warto
Kasia trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala a na roczek będziesz wyglądać jak milion dolarów
Mimi2330
Trzymaj się tam dzielnie.Nigdy nic nie zamawialam z bon prixa, ale wczoraj sobie patrzyłam i całkiem fajne rzeczy tam mają. Obmyslam teraz w co się ubrać na roczek Filipa (a robimy dopiero w maju) i stawiam albo na sukienkę albo na jakiś kombinezon albo spodnie cygaretki. No chce ładnie wyglądać bo na chrzcinach to wygladalam jak baleron taki solidny .
A maly z kim?
Ka.2606
Jakie fajne i tanie kiecki!Jej, takiego smaka mi narobiłaś.. Wstydź się!! [emoji14]
Nagini czyli utoniesz w różu super a imię bardzo mi się podoba. Znam same fajne Pauliny
Stópki urocze
Trzymam i nie puszczam są chwile kiedy myślę sobie, że się zaczyna coś dziać bo skurcze przychodzą, ból jak na miesiączkę, do tego jelita mi się czyszczą.. No ale po ciepłym prysznicu i dodatkowej dawce nospy przechodzi na szczęście
Edysiek śliczny motylek z Twojej córeczki
Pierwsze ruchy poczułam w 17+6
Colorado jako piękna Pyrunia najważniejsze, że zdrowa- możesz spać spokojnie
Ja w bon prix kupiłam dwie koszule do porodu i sukienkę i wielkie przyszły.. ;/ a patrząc na tabele rozmiarów miały być na styk dosłownie. Ale nie odesłałam bo wtedy był gorący okres i bałam się, że nie przyjdą nowe, a zacznę rodzić.. Ostatnio kupiłam 3 sukienki w OXYD.pl i powiem Wam, że każda kosztowała 29-39 zł a są fajne i mają duże rozmiary też. Myślę, że za tą cenę warto
Kasia trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala a na roczek będziesz wyglądać jak milion dolarów
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: