reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mimi ja mam ten sam problem. Mam wielki brzuch. Zawsze miałam ten problem. Jak się źle ubiorę to też wyglądam jak w ciąży.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
A typ figury masz jabłko? Bo ja tak. Najgorszy z możliwych.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

W czarnej najlepiej się czuję...
Ale już sama niewiem czy te rękawy sa ok

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Ja myślę, że mimo wszystko nie czarną... A rękawy - to zależy jak Ty się w takich czujesz. Miałam kiedyś bluzkę z takimi i źle się w tym czułam, ale jak patrzę na stare zdjęcia w tej bluzce to wyglądają ok :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny, jabłko też ma zalety :) macie pewnie drobniejsze ramiona, ręce i nogi.
Nie badałam nigdy, co pasuje jabłkom, ale wydaje mi się, że odpowiednie wzory mogą optycznie pomóc :) nie ma co się bać ich :)

Mimi, zauważyłam śmieszną rzecz, bo sama lubię czarny kolor, ale jak ubiorę czarną kieckę to jest niby ok, ale jak założę coś żywszego, to zawsze komplement jakiś się zbierze [emoji16] chyba chodzi o radośniejszy wygląd ;)

Powiem Wam, że ja to czasem jak filip z konopi wyskoczę ze strojem [emoji14] w sensie nie że niestosownie do okazji, ale inaczej niż wszyscy [emoji23] ostatnio na weselu tak było[emoji16]

Kattaya, jaki fajny krasnalek! [emoji7]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
O, widzę temat ciuchów [emoji16] ja z bon prixa mam strój kąpielowy - jest super. Na początku ciąży kupiłam dwie pary spodni ciążowych, z bon prixa, ale przez allegro - są dużo za duże...

Teraz w kwietniu mamy wesele i szukam natchnienia na sukienkę, ale nie mam pomysłu. Chyba poszukam na bon prix, ale jeszcze nie wiem... Będę wtedy w 9 miesiącu i nie umiem sobie tego wyobrazić

oar8csqvie5uw59j.png

Do góry