reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
A typ figury masz jabłko? Bo ja tak. Najgorszy z możliwych.Mimi ja mam ten sam problem. Mam wielki brzuch. Zawsze miałam ten problem. Jak się źle ubiorę to też wyglądam jak w ciąży.
Edysiek
odkrywca
Typowe jabłko. Wszystko idzie mi w brzuch i boczki.A typ figury masz jabłko? Bo ja tak. Najgorszy z możliwych.
Mimi2330
Ja myślę, że mimo wszystko nie czarną... A rękawy - to zależy jak Ty się w takich czujesz. Miałam kiedyś bluzkę z takimi i źle się w tym czułam, ale jak patrzę na stare zdjęcia w tej bluzce to wyglądają okW czarnej najlepiej się czuję...
Ale już sama niewiem czy te rękawy sa ok
Colorado1989
Dziewczyny, jabłko też ma zalety macie pewnie drobniejsze ramiona, ręce i nogi.
Nie badałam nigdy, co pasuje jabłkom, ale wydaje mi się, że odpowiednie wzory mogą optycznie pomóc nie ma co się bać ich
Mimi, zauważyłam śmieszną rzecz, bo sama lubię czarny kolor, ale jak ubiorę czarną kieckę to jest niby ok, ale jak założę coś żywszego, to zawsze komplement jakiś się zbierze [emoji16] chyba chodzi o radośniejszy wygląd
Powiem Wam, że ja to czasem jak filip z konopi wyskoczę ze strojem [emoji14] w sensie nie że niestosownie do okazji, ale inaczej niż wszyscy [emoji23] ostatnio na weselu tak było[emoji16]
Kattaya, jaki fajny krasnalek! [emoji7]
Nie badałam nigdy, co pasuje jabłkom, ale wydaje mi się, że odpowiednie wzory mogą optycznie pomóc nie ma co się bać ich
Mimi, zauważyłam śmieszną rzecz, bo sama lubię czarny kolor, ale jak ubiorę czarną kieckę to jest niby ok, ale jak założę coś żywszego, to zawsze komplement jakiś się zbierze [emoji16] chyba chodzi o radośniejszy wygląd
Powiem Wam, że ja to czasem jak filip z konopi wyskoczę ze strojem [emoji14] w sensie nie że niestosownie do okazji, ale inaczej niż wszyscy [emoji23] ostatnio na weselu tak było[emoji16]
Kattaya, jaki fajny krasnalek! [emoji7]
reklama
Paula1207
O, widzę temat ciuchów [emoji16] ja z bon prixa mam strój kąpielowy - jest super. Na początku ciąży kupiłam dwie pary spodni ciążowych, z bon prixa, ale przez allegro - są dużo za duże...
Teraz w kwietniu mamy wesele i szukam natchnienia na sukienkę, ale nie mam pomysłu. Chyba poszukam na bon prix, ale jeszcze nie wiem... Będę wtedy w 9 miesiącu i nie umiem sobie tego wyobrazić
Teraz w kwietniu mamy wesele i szukam natchnienia na sukienkę, ale nie mam pomysłu. Chyba poszukam na bon prix, ale jeszcze nie wiem... Będę wtedy w 9 miesiącu i nie umiem sobie tego wyobrazić
Podziel się: