reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzięki dziewczyny. Filip siedzi z tatą w domu. A ja się tutaj nudze. Już całego bonprixa obejrzalam:-) :) Teraz pora na tą stronę od Szafirka.

reklama
Ja nic nie wybiorę; (

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ja sobie ostatnio zrobiłam zamówienie z c&a. Ku przestrodze (ze względu na duży biust) zamówiłam sobie koszulę w rozm. 48 i jest dużo za duża. Tam też jest coś pomieszane z rozmiarami bo jedne spodnie zamówiłam rozm 42 a drugie 44 i obydwie pary są dobre. Nawet rzekłabym że te mniejsze są większe :-) :)

Ja sobie ostatnio zrobiłam zamówienie z c&a. Ku przestrodze (ze względu na duży biust) zamówiłam sobie koszulę w rozm. 48 i jest dużo za duża. Tam też jest coś pomieszane z rozmiarami bo jedne spodnie zamówiłam rozm 42 a drugie 44 i obydwie pary są dobre. Nawet rzekłabym że te mniejsze są większe :-) :)
C&A to ma tak zawsze. Bardzo często kupuję tam ciuchy, ale stacjonarnie i są one albo 40, albo 42 albo 44. Zawsze muszę brać po 3 do przymierzalni bo nigdy nie wiem, które będzie dobre.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Dziewczyny, jam chcecie zamawiać z bon prixa, to propobuję zapisać się na ich newsletter, dostaniecie chyba wtedy rabat. I warto wyczekać na moment, jak mają przesyłkę za darmo, a to się często zdarza. Wtedy jak trzeba odesłać, to mniejsze koszty oststecznie [emoji4] dodatkowo czytajcie komentarze pod ciuchem, często kobitki zwracają uwagę na coś istotnego, albo na to, czy rozmiar normalny brać, czy mniejszy. Ja zamawiam zwykle rozmiar mniejszy, niż normalnie, oni tam mają bardzo łaskawą rozmiarówkę [emoji16] jak planujecie regularne lub duże zakupy, warto wykupić sobie klub bon prix, wtedy dostaje się stały rabat, który szybko się zwraca. Co do polityki zwrotów to ja jestem zachwycona. Szybko i sprawnie. Jak raz odsyłałam im w ramach reklamacji koszulę, która zafarbowała mi się w praniu (groszki ciemniejsze odbiły się na jaśniejszym tle), to bez problemu zwrócili pieniądze za koszulę i koszty wysyłki. A dodam, że odcięłam metkę w środku wcześniej [emoji16]

Kasia, trzymam kciuki za operację, obyś bezproblemowo ją przeszła i jak najszybciej do siebie wróciła [emoji9]

8une3e3kck8m6mea.png

Szafirek, ale super sklep! Dzięki! [emoji7]

W maju mam komunię, jeśli będę miała w końcu jakiś brzucho, no to pewnie będę chciała go wywalić na wierzch! [emoji23] Kilka tam wpadło mi w oko :) jak mi kaska spłynie to chyba coś zakupię [emoji7]

Mimi, na brzusio też są odpowiednie kroje sukienek. Wcale nie trzeba z nich zrezygnować [emoji9] moim skromnym zdaniem każda kobieta zawsze lepiej wygląda w sukience, nawet inaczej się porusza! :)

8une3e3kck8m6mea.png

Ja uwielbiam biustonosze z bonprix. Córce też zamawiam.
Ubrań jeszcze nie kupowałam.

Też mam komunię w maju. Ale do tej pory mam zamiar zrzucić co nieco. Dlatego na razie nic nie kupuję, bo nie wiem jaki będę mieć rozmiar [emoji6]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Szafirek, ale super sklep! Dzięki! [emoji7]

W maju mam komunię, jeśli będę miała w końcu jakiś brzucho, no to pewnie będę chciała go wywalić na wierzch! [emoji23] Kilka tam wpadło mi w oko :) jak mi kaska spłynie to chyba coś zakupię [emoji7]

Mimi, na brzusio też są odpowiednie kroje sukienek. Wcale nie trzeba z nich zrezygnować [emoji9] moim skromnym zdaniem każda kobieta zawsze lepiej wygląda w sukience, nawet inaczej się porusza! :)

8une3e3kck8m6mea.png
Tylko wtedy wyglądam jak w ciąży :/

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Do góry