reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Ja ok 19-20 tydzDziewczyny kiedy poczułyscie ruchy? Bo wszędzie pisze, że tkanka tłuszczowa je amortyzuje. W 1 ciąży był to 18 tydzień, ale to było 20kg temu. Nie wiem czego się teraz spodziewać
Edysiek
odkrywca
Colorado śliczna pyrka [emoji4]
Mimi2330
My właśnie wracamy z zakupów. Obkupilam chłopaków w smyku. Są mega promocje. Starszemu kupilam 4 bluzki i buty takie żeby pasowały mu do eleganckiego stroju na chrzciny Filipa A malemu 5 body i wydalam jedynie 130zl
A sobie wzięłam butki Adidasa. Też promocja. Zapłaciłam nie całe 80zl [emoji33]
A sobie wzięłam butki Adidasa. Też promocja. Zapłaciłam nie całe 80zl [emoji33]
Colorado1989
Luiza, ja ogólnie BMI mało się przejmuję, sprawdziłam sobie teraz, i mam otyłość I stopnia, nie wiem ile oni tam tych stopni mają
Dziewczyny, w następnym tygodniu planuję ruszyć na basen! W końcu mogę <3 Tylko w probiotyk muszę się jeszcze zaopatrzyć.
Dziewczyny, w następnym tygodniu planuję ruszyć na basen! W końcu mogę <3 Tylko w probiotyk muszę się jeszcze zaopatrzyć.
Colorado1989
Mimi, zaszalałaś
Ja ostatnio zamówiłam sobie kilka rzeczy z bon prixa, są już w drodze Mam taką fazę na ciuchy w kwiatki, że za niedługo pomylicie mnie z łąką
Ja ostatnio zamówiłam sobie kilka rzeczy z bon prixa, są już w drodze Mam taką fazę na ciuchy w kwiatki, że za niedługo pomylicie mnie z łąką
Ka.2606
Nagini, ale super zdjęcie! W ramkę!
Colorado, tak czułam że Pyrka to Pyrka gratulacje!
Cieszę się z Waszych udanych wizyt.
Ja dziś zamówiłam na allegro kombinezon z bon prixa za 40zł z myślą o weselu na które idziemy w czerwu [emoji23]
Mimi, dobre zakupy, a strój też polecam bon prix i właśnie z allegro bo są super ceny.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś zamówiłam na allegro kombinezon z bon prixa za 40zł z myślą o weselu na które idziemy w czerwu [emoji23]
Mimi, dobre zakupy, a strój też polecam bon prix i właśnie z allegro bo są super ceny.
Mimi2330
Tylko ze wolałabym przymierzyć bo z moim wielkim brzuchem to nigdy nic nie wiadomo :/Nagini, ale super zdjęcie! W ramkę!
reklama
Podziel się: