reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny [emoji9] mam na 13.15, pewnie miedzy 14-15 odezwę się w nocy kiepsko spałam :/
Ano [emoji27] do 13:15 chyba pazury zjem do zera [emoji14]
Powodzenia.
Colorado1989
Ka, wg mojej aplikacji jeszcze jestem w I trymestrze chyba od 14 tc zaczyna się II? Nie wiem [emoji1]
Edysiek, piękny motylek! [emoji7]Takiego na łące nie widziałam! [emoji1]
Edysiek, piękny motylek! [emoji7]Takiego na łące nie widziałam! [emoji1]
Luiza.
Dziewczynki plus size, gdzie zaopatrywałyscie się w ubrania ciążowe w dużych rozmiarach?
Ja swoje fatałaszki kupuję w bonprixie, przed ciążą jak i teraz, przystępne ceny no i są moje rozmiary
Zalezy jaki rozmiar nosidz. Ja mam dżinsy ciążowe z h&m 42 na już i 44 z bon prix na później. Do tego jedną tunikę z h&m i sukienkę też h&m. Rajstopy ciążowe z Rossmana, a do tego parę luźniejszych bluzek, które posiadałam już przed ciążą. Na razie mi to wystarczy i tak siedzę na L4Colorado czekamy na same dobre wieści )
Dziewczynki plus size, gdzie zaopatrywałyscie się w ubrania ciążowe w dużych rozmiarach? Całe szczęście przed ciążą dużo schudłam i dalej mam luz w spodniach, ale do czasu..
Colorado1989
Właśnie ten h&m wszędzie się przewija, chyba tam zawitam
Od czasu jak dużo mi się przytyło to już nie chodziłam po sieciówkach, bo albo nic tam nie było w rozmiarze większym niż 42, albo jak było, to wyglądało paskudnie. Od tamtej pory bon prix w kółko [emoji16] przynajmniej ładne te ciuchy mają i dobrej jakości w większości przypadków za ciążowymi jeszcze się nie rozglądałam, ale jakieś majteczki muszę kupić z wyższym stanem, bo mnie cisnąć zaczynają [emoji32]
Od czasu jak dużo mi się przytyło to już nie chodziłam po sieciówkach, bo albo nic tam nie było w rozmiarze większym niż 42, albo jak było, to wyglądało paskudnie. Od tamtej pory bon prix w kółko [emoji16] przynajmniej ładne te ciuchy mają i dobrej jakości w większości przypadków za ciążowymi jeszcze się nie rozglądałam, ale jakieś majteczki muszę kupić z wyższym stanem, bo mnie cisnąć zaczynają [emoji32]
reklama
Podziel się: