reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

a mi sie przypomnialo jak moj brat juz byl w kojcu. i to nie byl mily widok bo mialam wrazenie jakby w tym kojcu bylo zwierze za kare zamiast dziecka. [przepraszam za porownanie]. takze my mamy drewniane sosnowe chyba a do turystycznych nie moge sie przekonac przez mojego brata...

Martusia kazdy wybiera to co mu pasuje:tak: ,ja przy poprzedniej dwojce miałam drewniane znam plusy i minusy takiego łozeczka i teraz wybralismy inne, a co do odczuc do zamkniecia za kare to ja czy to łozeczko czy kojec to mam wrazenie ze dzidzi za "kratkami siedzi":szok: :-D...

zapach nowego sosnowego łóżeczka - bezcenny :)))

wiecie, ja dalej nie mogę uwierzyć, że z czegoś takiego:

Zobacz załącznik 490318

zrobiło nam się coś takiego:
Zobacz załącznik 490319

Szok, panie dzieju, szoook! :)))

Slicznosci a jak głowke w pozycji na brzuszku podnosi juz fajnie :-) :-), w pierwszym momecie pomyslałam jak test zobaczyłam ze zaciazyłas ponownie:zawstydzona/y: :-D....
moja kolezanka ma dwojke dzieci z jednego roku:szok::-D,jeden chłopak jest z poczatku stycznia a drogi koniec listopada:-)

Miłego i spokojnego dnia dziewczynki:-):-)

reklama
Fasolka ranny ptaszek ;D ale o dziwo i ja już nie śpię :-D:szok: dziś mam spotkanie z położną:rofl2: ciekawe czy jakaś spoko babka z niej, no i może wieczorem jak nie dziś to jutro odwiedzę porodówkę żeby zobaczyć co za "wypasione" rzeczy mnie tam czekają hehe ;)))
Czy ktoś tu ma problemy z wypróżnianiem się:angry: i co na to stosujecie ?

Fasolka ranny ptaszek ;D ale o dziwo i ja już nie śpię :-D:szok: dziś mam spotkanie z położną:rofl2: ciekawe czy jakaś spoko babka z niej, no i może wieczorem jak nie dziś to jutro odwiedzę porodówkę żeby zobaczyć co za "wypasione" rzeczy mnie tam czekają hehe ;)))
Czy ktoś tu ma problemy z wypróżnianiem się:angry: i co na to stosujecie ?

Ja tez mam u mnie maslanka pomaga czasami:baffled:bo jakichs lekow czy herbatek boje sie stosowac..:crazy:

Hej Dziewczyny!!!
Wpisałam w wyszukiwarkę hipotrofia i wyskoczył mi ten temat... czy miacie problem z hipotrofią maluszka???

hheee december magia :)

mi się przypomniało że mam zdjęcie z moimi próbami :)
8776.jpg:-D

hheee december magia :)

mi się przypomniało że mam zdjęcie z moimi próbami :)
Zobacz załącznik 490474:-D

dobra kolekcja :) mi chyba z 5 czy 6 pozytywny wyszedl ;)

Hej Dziewczyny!!!
Wpisałam w wyszukiwarkę hipotrofia i wyskoczył mi ten temat... czy miacie problem z hipotrofią maluszka???

ja nie mam.

Martusia kazdy wybiera to co mu pasuje:tak: ,ja przy poprzedniej dwojce miałam drewniane znam plusy i minusy takiego łozeczka i teraz wybralismy inne, a co do odczuc do zamkniecia za kare to ja czy to łozeczko czy kojec to mam wrazenie ze dzidzi za "kratkami siedzi":szok: :-D...

Slicznosci a jak głowke w pozycji na brzuszku podnosi juz fajnie :-) :-), w pierwszym momecie pomyslałam jak test zobaczyłam ze zaciazyłas ponownie:zawstydzona/y: :-D....
moja kolezanka ma dwojke dzieci z jednego roku:szok::-D,jeden chłopak jest z poczatku stycznia a drogi koniec listopada:-)

Miłego i spokojnego dnia dziewczynki:-):-)

ale ja nic nie mowie przeciez :) turystyczne ma wiele plusow, wiecej niz takie 'stacjonarne'. a co do kolezanki to niezle obciazenie dla organizmu, ciaza za ciaza.

reklama
Do góry