reklama
*martusia*
Fanka BB :)
martusia ale ty chyb a nie sugerujesz się teminami z usg???
wiesz co te sa bardziej prawdopodobne niz z OM u mnie. bo zaszlam miesiac po odstawieniu tabletek anty, @ byl 14.12 ostatni i z tej daty nijak nie wychodzi wiek ciazy. a w karcie mam wpisany termin 20.9 z OM. ale w poniedzialek mam wizyte to sie dopytam, tak samo lekarz z IP kazal mi patrzec na termin z USG.
wiecie co? chciałabym już urodzić !!! Połaziłam dziś z mamą po sklepach, ale tak jak połażę to zaraz czuje dziwny ból podbrzusza (takie bardzo silne pieczenie) po prawej stronie i najgorsze jest to, że nie wiem skąd on się bierze...chwile odpocznę, usiądę albo postoję i przestaje, może młody uciska mi na jakiś nerw zaraz wezmę prysznic i chyba w kimę pójdę sobie na godzinkę bo coś mnie morzy na sen ;D
A tutaj jakaś lipa widzę, cichutko nikt nic nie pisze, żadna nie chce się rozpakować co z Wami dziewczyny ? heh
A tutaj jakaś lipa widzę, cichutko nikt nic nie pisze, żadna nie chce się rozpakować co z Wami dziewczyny ? heh
Cisza, jak to przy weekendzie
Ja chętnie się już rozpakuję!!! moje maleństwo ostatnio daje mi mocno w kość. No i jak to mój małż mówi- rośnie w oczach obwód w pępku już 123cm więc pozostawię to bez komentarza. Dobrze, że wysoka jestem bo trzeba by było przeskakiwać nade mną hihi.
Miłego wieczoru dziewczynki
Ja chętnie się już rozpakuję!!! moje maleństwo ostatnio daje mi mocno w kość. No i jak to mój małż mówi- rośnie w oczach obwód w pępku już 123cm więc pozostawię to bez komentarza. Dobrze, że wysoka jestem bo trzeba by było przeskakiwać nade mną hihi.
Miłego wieczoru dziewczynki
ok, tyle że ostatnio pisałaś już o 5 terminie , termin z usg najprawdopodobniejszy wypada do 10tc, potem jest dziecko rośnie w swoim tempie a usg daje tyle że przypuszczalne terminy do wczesniej ustalonego standardu wagi noworodka czyli ok 3,5kg , a dziecko może się urodzić z wagą 2,5kg jak i grubo ponad 4 ;pwiesz co te sa bardziej prawdopodobne niz z OM u mnie. bo zaszlam miesiac po odstawieniu tabletek anty, @ byl 14.12 ostatni i z tej daty nijak nie wychodzi wiek ciazy. a w karcie mam wpisany termin 20.9 z OM. ale w poniedzialek mam wizyte to sie dopytam, tak samo lekarz z IP kazal mi patrzec na termin z USG.
u mnie za każdym razem były różne terminy
26.06 - przyjęty jako tp bo też miałam poplątane z @
potem 23.06. 3.07, 4.07. 6.07, 8.07 a nawet 13.07
no i usg nie wstrzeliło się w żadną datę bo urodziłam 5.07.
i również uważam że usg własnie oblicza tp w obliczeniu z przeciętną wagą, a dziecko i tak wyjdzie jak będzie chciało , bez różnicy jaka będzie waga...
się rozpisałam ;p
to nasz dzisiejszy zakup
Bardzo ładne a czy w nim można zmieniać wysokość?
reklama
Ainhoa
Mama Zuzi
Fajne łóżeczko Też takie chciałam jako turystyczne, ale sama nie kupię, bo na razie żal mi kasy, ale jakbym mieszkała w domu z ogrodem to bym kupiła
lolcia91, ma dwa poziomy to łóżeczko - widać na zdjęciu nawet)
Rodzice wrócili dzisiaj z nad morza i mama przywiozła mi wielki wór ciuszków, bo jej koleżanka ma lumpeks ciuszków duńskich i mama przebierała z nią ciuszki i wybrała ponad 100 różnych ciuszków i tak o to mam dwa kombinezony, pełno bluzeczek, spódniczek, spodenek od 0 do nawet 2-3 lat;P Prócz tego są jeszcze buciki, ale będę używała tylko te, które mają taką miękką podeszwę, bo te używane co mają twardą podeszwę nie nadają się dla następnego dziecka
lolcia91, ma dwa poziomy to łóżeczko - widać na zdjęciu nawet)
Rodzice wrócili dzisiaj z nad morza i mama przywiozła mi wielki wór ciuszków, bo jej koleżanka ma lumpeks ciuszków duńskich i mama przebierała z nią ciuszki i wybrała ponad 100 różnych ciuszków i tak o to mam dwa kombinezony, pełno bluzeczek, spódniczek, spodenek od 0 do nawet 2-3 lat;P Prócz tego są jeszcze buciki, ale będę używała tylko te, które mają taką miękką podeszwę, bo te używane co mają twardą podeszwę nie nadają się dla następnego dziecka
Podziel się: