reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Narazie jest super 1,5 kg ale jestem w panice i uważam na wagę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To super! :)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Może głupie pytanie,ale oczekuje mądrych odprowadzki;)
Czy jeśli ktoś ma nadwagę przed ciąża jest szansa,że nie przytyje dużo w ciąży?(oczywiście mowie o zdrowym odżywianiu w ciąży i regularnych spacerach) Może ktoś coś takiego przeżył...

Może głupie pytanie,ale oczekuje mądrych odprowadzki;)
Czy jeśli ktoś ma nadwagę przed ciąża jest szansa,że nie przytyje dużo w ciąży?(oczywiście mowie o zdrowym odżywianiu w ciąży i regularnych spacerach) Może ktoś coś takiego przeżył...
Szansa jest [emoji16] ale to dziewczyny tu bardziej doświadczone się wypowiedzą, ja na początku dopiero jestem [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Hej Kochane:) Co za dzień...
Kuba wrócił ze szkoły i od razu podał mi dzienniczek żebym przeczytała co się dziś działo. A konkretnie że jakiś chłopak ze starszej klasy zabrał mu okulary! Chodził później z wychowawczynia po klasach i nigdzie go nie było,ale na następnej przerwie podeszła do nich dziewczynka ze starszej klasy i oddała Kubie okulary,znalazła je na parapecie na piętrze. Na lewym szkle są takie trzy głębokie rysy jakby ktoś dłubał w nich kluczami, a dodam że są to nowe okulary,kupione 3 miesiące temu a soczewki były drogie bo zdecydowaliśmy się na takie bardziej wytrzymałe(o ironio!) więc wyobraźcie sobie moją złość! Kupimy nowe szkiełko i weźmiemy fakturę a jak Kuba rozpozna tego chuligana to niech jego rodzice nam zwrócą!
A Dominiś po południu powiedział "mama"[emoji173] [emoji7] A akurat go nagrywałam więc mam utrwalone:)
Zaraz poczytam co tam u Was:*
A to mój Kochany Misiaczek:*
1517601144-5faa8b46832b8d9f-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Siruna świetnie Ci idzie:* Oby tak dalej:*
Foxy87 pewnie! Tutan są Dziewczyny które niewiele przytyły a nawet zrzuciły kilka kg będąc w ciąży:*
Colorado super!Ale dla siebie musiałabym kupić jakiś namiot! I przestań z tymi nogami,widziałyśmy je na fotkach!!!

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry