reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ten czarny wydaje się mega wykrojony

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Mimi, może jakaś iluzja :) oba wykrojone są tak samo :) strój naprawdę zakrywa to co trzeba, sięga szczelnie do pachwin, pupa też stosownie zakryta, nie ma słonecznego patrolu [emoji16]

Zuza, masakra z okularami :( nie dziwię się, że się zdenerwowałaś... wiem niestety jakie drogie są szkła, bo sama noszę okulary od dziecka.
Oby ten huligan się znalazł, bo takie rzeczy są niedopuszczalne :/

To wielki sukces u Dominisia! Gratuluję! [emoji173] A w pudełku siedzi jak kotek! [emoji16]

Z mążulem oglądamy Harrego Pottera w tv [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Hej Kochane:) Co za dzień...
Kuba wrócił ze szkoły i od razu podał mi dzienniczek żebym przeczytała co się dziś działo. A konkretnie że jakiś chłopak ze starszej klasy zabrał mu okulary! Chodził później z wychowawczynia po klasach i nigdzie go nie było,ale na następnej przerwie podeszła do nich dziewczynka ze starszej klasy i oddała Kubie okulary,znalazła je na parapecie na piętrze. Na lewym szkle są takie trzy głębokie rysy jakby ktoś dłubał w nich kluczami, a dodam że są to nowe okulary,kupione 3 miesiące temu a soczewki były drogie bo zdecydowaliśmy się na takie bardziej wytrzymałe(o ironio!) więc wyobraźcie sobie moją złość! Kupimy nowe szkiełko i weźmiemy fakturę a jak Kuba rozpozna tego chuligana to niech jego rodzice nam zwrócą!
A Dominiś po południu powiedział "mama"[emoji173] [emoji7] A akurat go nagrywałam więc mam utrwalone:)
Zaraz poczytam co tam u Was:*
A to mój Kochany Misiaczek:*
1517601144-5faa8b46832b8d9f-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Daj spokój.... zrobilabym niezła awanturę.... jak tak można :/

Zuza jak powiedział mama to znaczy że będzie jeszcze dziewuszka hehe

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Zuza, przykro mi z powodu Kuby. Na codzień widzę jakie dzieci potrafią być okrutne, a do tego jeszcze takie koszty [emoji53]

Gratulacje dla Dominisia! [emoji122][emoji122][emoji122] to nie jakoś wcześnie na mówienie? :)

Colorado, super kostiumy, idealnie w moim guście. Chociaż ostatnie lata nosiłam głównie tankini [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, przykro mi z powodu Kuby. Na codzień widzę jakie dzieci potrafią być okrutne, a do tego jeszcze takie koszty [emoji53]

Gratulacje dla Dominisia! [emoji122][emoji122][emoji122] to nie jakoś wcześnie na mówienie? :)

Colorado, super kostiumy, idealnie w moim guście. Chociaż ostatnie lata nosiłam głównie tankini [emoji16]

Ja tankini nigdy nie miałam, dobrze się sprawdza? W sumie jednoczęściowe wybrałam z wygody, bo częściej niż na plaży, jestem na basenie [emoji4] a tam denerwuje mnie, jak podczas pływania części stroju zmieniają położenie [emoji16]

Co do zachowań dzieciaków, to jestem ciekawa, czy 8-letnia podstawówka zamiast gima odniesie jakiś skutek. Moi teściowe są święcie przekonani, że teraz będzie super młodzież, no bo będzie jak za ich czasów [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Dziewczyny ja to nie mam odwagi na strój kąpielowy .... Piąty miesiąc zaczęłam i jakieś siły witalne we mnie wstąpiły [emoji7]Zuza z tym odzyskaniem pieniędzy to różnie bywa niestety ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
[emoji122] to super :)

We mnie od jakiegoś tygodnia wstąpiły siły jakiekolwiek, bo tak to każda wolną godzinę na drzemkę wykorzystywałam [emoji16] ale za to nerwy mnie częściej łapią i mężowi się obrywa. Dziś prawie popłakałam się ze złości, że mąż zaraz po śniadaniu zaczął na maila odpisywać, zamiast włożyć naczynia do zmywarki [emoji23][emoji23][emoji23] no i dalej po cichu wzruszam się na dr Quinn [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Zuza gratki dla Dominika.
Przykra sytuacja w szkole. I nikt nie zareagował? Na pewno jakiś nauczyciel miał dyżur. Też bym tego tak nie zostawiła, a szkoła też ponosi odpowiedzialność.

Colorado nie jestem pewna czy likwidacja gimnazjum to taki dobry pomysł. Moja córka jest ostatnim rocznikiem kończącym gimnazjum i ich na pewno to mocno dotyka.
Siruna a Twój syn nie jest w tym samym wieku?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Mój syn jest w drugiej klasie gimnazjum ja Bardzo Cieszę się z likwidacji gimnazjum wiem że teraz jest Meksyk w szkołach ale to juz tak zawsze było ...Moja córka jest pierwszym obowiązkowym rocznikiem 6 latków ... pierwszym i ostatnim na szczęście wiec trzecie dziecko może juz będzie miało normalnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja córka też jest w 2 klasie gimnazjum. U nas raczej spokojnie w szkole, ale ja na wsi mieszkam.
Mnie trochę martwi to, że w tym samym czasie dwa roczniki będą zaczynać szkołę średnią.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Edysiek, nie martw się. Miejsca w liceach są robione od 2 lat, to nie jest tak, że nagle będzie podwójna liczba kandydatów na tyle samo miejsc. Będzie dobrze [emoji6][emoji106]

Siruna, Colorado, oby siły Was nie opuszczały. A co do wzruszeń to ja i bez ciąży potrafię się na reklamie poryczeć :D

Tankini fajne na plażę, bo daje więcej swobody w opalaniu.[emoji4]

reklama
Mój syn jest w drugiej klasie gimnazjum ja Bardzo Cieszę się z likwidacji gimnazjum wiem że teraz jest Meksyk w szkołach ale to juz tak zawsze było ...Moja córka jest pierwszym obowiązkowym rocznikiem 6 latków ... pierwszym i ostatnim na szczęście wiec trzecie dziecko może juz będzie miało normalnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To do zerówki idzie się mając ile skończonych lat?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry