reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ten czarny wydaje się mega wykrojony

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
Mimi, może jakaś iluzja :) oba wykrojone są tak samo :) strój naprawdę zakrywa to co trzeba, sięga szczelnie do pachwin, pupa też stosownie zakryta, nie ma słonecznego patrolu [emoji16]

Zuza, masakra z okularami :( nie dziwię się, że się zdenerwowałaś... wiem niestety jakie drogie są szkła, bo sama noszę okulary od dziecka.
Oby ten huligan się znalazł, bo takie rzeczy są niedopuszczalne :/

To wielki sukces u Dominisia! Gratuluję! [emoji173] A w pudełku siedzi jak kotek! [emoji16]

Z mążulem oglądamy Harrego Pottera w tv [emoji4]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Hej Kochane:) Co za dzień...
Kuba wrócił ze szkoły i od razu podał mi dzienniczek żebym przeczytała co się dziś działo. A konkretnie że jakiś chłopak ze starszej klasy zabrał mu okulary! Chodził później z wychowawczynia po klasach i nigdzie go nie było,ale na następnej przerwie podeszła do nich dziewczynka ze starszej klasy i oddała Kubie okulary,znalazła je na parapecie na piętrze. Na lewym szkle są takie trzy głębokie rysy jakby ktoś dłubał w nich kluczami, a dodam że są to nowe okulary,kupione 3 miesiące temu a soczewki były drogie bo zdecydowaliśmy się na takie bardziej wytrzymałe(o ironio!) więc wyobraźcie sobie moją złość! Kupimy nowe szkiełko i weźmiemy fakturę a jak Kuba rozpozna tego chuligana to niech jego rodzice nam zwrócą!
A Dominiś po południu powiedział "mama"[emoji173] [emoji7] A akurat go nagrywałam więc mam utrwalone:)
Zaraz poczytam co tam u Was:*
A to mój Kochany Misiaczek:*
1517601144-5faa8b46832b8d9f-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Daj spokój.... zrobilabym niezła awanturę.... jak tak można :/

Zuza jak powiedział mama to znaczy że będzie jeszcze dziewuszka hehe

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Zuza, przykro mi z powodu Kuby. Na codzień widzę jakie dzieci potrafią być okrutne, a do tego jeszcze takie koszty [emoji53]

Gratulacje dla Dominisia! [emoji122][emoji122][emoji122] to nie jakoś wcześnie na mówienie? :)

Colorado, super kostiumy, idealnie w moim guście. Chociaż ostatnie lata nosiłam głównie tankini [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza, przykro mi z powodu Kuby. Na codzień widzę jakie dzieci potrafią być okrutne, a do tego jeszcze takie koszty [emoji53]

Gratulacje dla Dominisia! [emoji122][emoji122][emoji122] to nie jakoś wcześnie na mówienie? :)

Colorado, super kostiumy, idealnie w moim guście. Chociaż ostatnie lata nosiłam głównie tankini [emoji16]

Ja tankini nigdy nie miałam, dobrze się sprawdza? W sumie jednoczęściowe wybrałam z wygody, bo częściej niż na plaży, jestem na basenie [emoji4] a tam denerwuje mnie, jak podczas pływania części stroju zmieniają położenie [emoji16]

Co do zachowań dzieciaków, to jestem ciekawa, czy 8-letnia podstawówka zamiast gima odniesie jakiś skutek. Moi teściowe są święcie przekonani, że teraz będzie super młodzież, no bo będzie jak za ich czasów [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Dziewczyny ja to nie mam odwagi na strój kąpielowy .... Piąty miesiąc zaczęłam i jakieś siły witalne we mnie wstąpiły [emoji7]Zuza z tym odzyskaniem pieniędzy to różnie bywa niestety ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
[emoji122] to super :)

We mnie od jakiegoś tygodnia wstąpiły siły jakiekolwiek, bo tak to każda wolną godzinę na drzemkę wykorzystywałam [emoji16] ale za to nerwy mnie częściej łapią i mężowi się obrywa. Dziś prawie popłakałam się ze złości, że mąż zaraz po śniadaniu zaczął na maila odpisywać, zamiast włożyć naczynia do zmywarki [emoji23][emoji23][emoji23] no i dalej po cichu wzruszam się na dr Quinn [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Zuza gratki dla Dominika.
Przykra sytuacja w szkole. I nikt nie zareagował? Na pewno jakiś nauczyciel miał dyżur. Też bym tego tak nie zostawiła, a szkoła też ponosi odpowiedzialność.

Colorado nie jestem pewna czy likwidacja gimnazjum to taki dobry pomysł. Moja córka jest ostatnim rocznikiem kończącym gimnazjum i ich na pewno to mocno dotyka.
Siruna a Twój syn nie jest w tym samym wieku?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Mój syn jest w drugiej klasie gimnazjum ja Bardzo Cieszę się z likwidacji gimnazjum wiem że teraz jest Meksyk w szkołach ale to juz tak zawsze było ...Moja córka jest pierwszym obowiązkowym rocznikiem 6 latków ... pierwszym i ostatnim na szczęście wiec trzecie dziecko może juz będzie miało normalnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja córka też jest w 2 klasie gimnazjum. U nas raczej spokojnie w szkole, ale ja na wsi mieszkam.
Mnie trochę martwi to, że w tym samym czasie dwa roczniki będą zaczynać szkołę średnią.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Edysiek, nie martw się. Miejsca w liceach są robione od 2 lat, to nie jest tak, że nagle będzie podwójna liczba kandydatów na tyle samo miejsc. Będzie dobrze [emoji6][emoji106]

Siruna, Colorado, oby siły Was nie opuszczały. A co do wzruszeń to ja i bez ciąży potrafię się na reklamie poryczeć :D

Tankini fajne na plażę, bo daje więcej swobody w opalaniu.[emoji4]

reklama
Mój syn jest w drugiej klasie gimnazjum ja Bardzo Cieszę się z likwidacji gimnazjum wiem że teraz jest Meksyk w szkołach ale to juz tak zawsze było ...Moja córka jest pierwszym obowiązkowym rocznikiem 6 latków ... pierwszym i ostatnim na szczęście wiec trzecie dziecko może juz będzie miało normalnie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To do zerówki idzie się mając ile skończonych lat?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry