reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hehe apropos wieku, na sierpniówkach same 22-latki, albo w okolicach mojego wieku, ale drugie lub trzecie bobo [emoji16] już myślałam, że będę tam taka geriatryczna pierworódka, ale jednak pojawiły się podobne przypadki do mnie [emoji16] no kilka starszych nieco dziewczyn też. Ale pierwsze w oczy rzuciło mi się grono młodych dziewczyn. A ja tak sobie myślałam, jaka byłam mając 22 lata, no i ni cholercia ani się nie nadawałabym ani nie myślałam o macierzyństwie [emoji16] ehh ale ważyłam chociaż mniej...

Jak tam niedziela dziewczęta? :)

U mnie niewiarygodna rzecz się stała, śnieg spadł [emoji16] może się na jakiś spacerek po skrzypiącym śniegu wybierzemy [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png
Też zauważyłam trend młodych matek, ja to będę próchno, zaraz 33 na karku [emoji32][emoji32][emoji32]

Ja zaraz się biorę za gotowanie, bo jutro mamy gości z okazji urodzin mamy, a jakoże wszyscy na urlopach to świętujemy przy poniedziałku :)

U nas śnieg od kilku dni, wczoraj był godzinny spacer w końcu w zimowej scenerii :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Długie staże znajomości macie :) Ja mojego męża poznałam w wieku 23 lat, on miał 25. Poznaliśmy się na Facebooku tamtych czasów czyli Gadu-Gadu [emoji4]. Ślub wzięliśmy 3 lata później jsk byłam w 18tc ;) Syna urodziłam mając 26, teraz przy drugim będę mieć 34

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mimi, Siruna, wow! To jest dopiero miłość na całe życie :) ja myślałam, że my byliśmy szczeniaki jal braliśmy ślub w wieku 24 lat :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hoho, Mimi, Siruna, to nieźle :D

Widzę, że długie związki górą [emoji1]

Ja męża podobnie jak nagini w internecie poznałam, miałam 18 lat, on 23. Ślub jak mieliśmy 23 i 28 lat, staż więc też już mamy taki nawet nawet [emoji16]

Do mnie instynkt przyszedł późno [emoji14] musiałam ze wszystkim się ustatkować, a jak się ustatkowałam, to okazało się, że ciąża z nieba nie spada i jednak muszę się podiagnozować i dobrego lekarza znaleźć :) no i tak zeszło na tym wszystkim ... Zresztą, zanim męża poznałam to byłam przekonana, że będę sama szła przez życie [emoji16] kto by chciał takiego pulpecika [emoji14]

Z jednej strony to fajnie mieć wcześniej pierwsze dziecko, organizm chyba lepiej znosi nieprzespane noce [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Uff ale produkujecie:)
Witam nowe mamusie i gratuluję ciąż. Niech Wam spokojnie czas płynie :)

U nas ciągle pada, ślisko, dzisiaj nie wyjechaliśmy pod górkę, już miałam pchać auto ale mąż mnie oszczedzil;)

Długie te Wasze staże związkowe, my jesteśmy ze sobą 10 lat, a małżeństwem 2,5 roku.

Agunia podaje rękę, mnie też czeka laparoskopia tyle że pecherzyka żółciowego. Chciałam poczekać aż mi się skończy urlop macierzyński i wtedy pójść do szpitala, wtedy trochę dłużej bym była w domu, ale lekarz stwierdził że powinnam jak najszybciej usunąć. Także pewnie do świąt załatwię temat.

Witam się niedzielnie! Moja jelitowka dobiegła końca.. Żyje :p no i na wadze mniej :D

Witam nowe dziewczyny, gratuluję maluszków i życzę spokojnej ciąży :)

U nas śnieg więc humor mi dopisuje i wciąż gapie się w okno.

My z mężem poznaliśmy się 6 lat temu przez portal randkowy jesteśmy ponad 2 lata po ślubie.
Colorado ja te 6 lat temu miałam 57 kg, więc teraz podziwiam męża że pomimo takiej zmiany nadal ze mną jest i kocha mnie taka okrągłą. Zawsze mu powtarzam, że kiedyś jeszcze będę taka jak dawniej... Ale chyba bardziej mi to przeszkadza niż jemu..

Witam się i ja:) U nas też białoi ślisko na drogach .Jak po pampersy jechałam to osobówka w rowie leżała chyba pan za szybko w zakręt wszedł .
Ja z moim mężem znamy się od 6roku życia u niego to była miłość od pierwszego wejrzenia a u mnie 9lat później :p Teraz jesteśmy ze sobą 3raz pierwszy 8miesięcy drugi 1.5roku a teraz 17lat :) Po ślubie jesteśmy 12 lat po cywilnym a 8po kościelnym :) Kacpra urodziłam jak Edysiek mając 23a Michasia też jak Edysiek 34 :)
Kasia nie zazdroszczę ale przynajmniej będziesz miała to już za sobą :)

reklama
Szafirek dobrze że to dziadostwo dało Ci spokój. Ale nieźle musiało Cię wymęczyć. Ja nie pamiętam kiedy wazylam 57 kg
:-) :):-) :)
Agunia czapki z głów :) To Ty stała w uczuciach jesteś:)
Ja się dzisiaj lenie. Mąż przejął opiekę nad Filipem, wziął się za obiad więc miałam czas na odpoczynek. A teraz moje obydwa chłopaki padły i śpią. Zmeczyli się sobą na wzajem. Tylko dla mnie miejsca brak w łóżku bo się na całym rozwalili.

Do góry