reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzisiaj mąż odebrał z poczty te spodenki:
1515881632-c91645ec3f4d567f-aaaaaa.jpeg

1515881644-3ebf959819776b10-aaaaaa.jpeg

Wzięłam na 9m i chyba tak będą dobre.
A Ty Agunia co ciekawego zamówiłaś? To czekanie jest najgorsze;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To tak jak ja sobie sukienkę zamówiłam :D Jak przyjdzie za mała to będzie motywacja żeby szybciej schudnąć :p
To muszę dołączyć do jakiejś grupy na fb i poszukać o co chodzi z tymi rozmiarami.Zamowilam Michasiowi butki to sugerowała się zdjęciami co ludzie wstawiają na danej aukcji.

Dziewczyny jak się boicie kupować to kupcie jakąś taniochę na początek:) Moim pierwszym zakupem był spieniacz do mleka za 2zł [emoji23] [emoji23] [emoji23] Daje radę;)

A ja zamówiłam Kacprowi plecak, sobie sukienkę jakieś pierdoły do kuchni, zabawki Michasiowi i jeszcze kilka rzeczy jak przyjdzie cokolwiek to się pochwalę :D Oj to czekanie to coś strasznego pozostaje uzbroić się w cierpliwość co nie jest łatwe :D A spodenki i Twoje łowy bardzo fajne :) Od dawna zamawiasz?

To odważna jesteś :) Ale pocieszę Cię że jeszcze się nie zdarzyło żeby coś nie dotarło :) Chyba we wrześniu zamawiałam pierwszy raz. Czasem paczka idzie 2 miesiące :/ Fajne są tam pierdołki;) Np. zamawiałam celofanowe mini torebeczki z mikolajem i Kuba zabrał do szkoły nasze pierniczki dla kolegów i Pani :) Czy taka "pokrywka" w kształcie myszki miki na nawilżane chusteczki np. do torby na wyjście na ali 3,50zł a na allegro 7,50zł +8zł wysyłka [emoji12] Hitem u nas są jednak te kalesonki bo są cudne, a najbardziej trafione są te:
1515882537-8abfd73f064ecfbb-aaaaaa.jpeg

I podróbki są tam super ;) Np. Skip Hop nasz słoń cena ok.22zł firma Skk Baby;)
1515882705-7566d11aed2a3653-aaaaaa.jpeg

Skip hop ok.80zł
1515882784-ecea10fb963248d1-aaaaaa.jpeg

;)

O rany, szalejecie z tym aliexpressem [emoji1]

Zuza, kalesonki mocarne! [emoji23]

Ja w wielu sklepach płacę kartą kredytową. Ale też nigdy nie zapisuję danych w pamięci tylko za każdym razem podaję.

A te zabawki to mają jakieś atesty? Bo to co na rynku europejskim jest oferowane to musi mieć, i to pewnie też może mieć wpływ na cenę :)

Sąsiady nasze chyba zamawiają cały czas z aliexpress, bo co im odbieramy przesyłkę to nadawca jest z Hongkongu [emoji16][emoji16][emoji16] śmiejemy się, że może jakieś białe proszki dilują [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

Colorado szczerze mówiąc nie zwracam na to uwagi [emoji27] Pluszaki mają CE ale raczej jest to China Export. Zwracam uwagę żeby nie bylo małych elementów... Ale na atesty nie patrzyłam...

reklama
Wiecie jak to z atestami, które zapłaci ten ma [emoji6]
Większość rzeczy u nas w sklepach jest tylko z matką.
Na ali płacę przez przelewy 24.
A jestem od sierpnia.
I zwykle mam w drodze kolo 15 rzeczy [emoji16] w tym miesiącu będzie mniej, bo krucho u mnie z kasą.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Do góry