Widzę, że się temat aliexpress rozkrecil Ja kupuję czasem gadzety kuchenne, sztuczną biżuterię, torebki. Ubrań jeszcze nie kupowałam, ale mąż mi zamówił rok temu szalik Gryffindora (jestem wielką fanką Harry'ego Pottera) i naprawdę jest super jakości, a wiele osob mnie pytało skąd go mam Zamówiłam też smartwatcha taniego (chyba ze 30zl za niego dalam) dla syna. Ma 7 lat i czasem wychodzi na podwórko, wprawdzie blisko domu, ale daję mu smartwatcha, zawsze moze do mnie zadzwonić lub ja do niego. Wygodniejsze to niz telefon no i jak zgubi, albo zniszczy to mała strata. Kolega kupił telefon xiaomi za 500 zl i jest bardzo z niego zadowolony.
reklama
Kasia u nas menu wygląda mniej więcej tak: nad ranem mleko, na śniadanie daję jej kanapkę ( z szynką, serkiem itp albo parówk czy jajecznica), później zupka (gotuję warzywa z miesem i kaszą, ryzem,makaronem-różnie), później owoce (to ze słoika) i na wieczór kaszka lub mleko i jeszcze jedno mleko w nocy. Oprócz tego daję jej tezto co my jemy do spróbowania, hitem sa pierogi ruskie
Ubranka w Pepco kupuję,z jakoscią różnie. Na Allie płacę przez przelewy 24, ciuszków nie kupuję, jakoś wydaje mi się, ze te tanie maja kiepską jakosć a te drozsze to mi sie średnio opłaca, wolę tutaj na wyprzedaży. I jak Zuza jestem na etapie kupowania na przyszła zimę
Kupuję różne pierdólki, np. opaski, aaaaa... i czapki z kominem, fajne przyszły. Moja córka za to całą masę dupereli zamawia,ale ciuchów też nie.
Zuza możesz dać pół jajka do zupki.
Ubranka w Pepco kupuję,z jakoscią różnie. Na Allie płacę przez przelewy 24, ciuszków nie kupuję, jakoś wydaje mi się, ze te tanie maja kiepską jakosć a te drozsze to mi sie średnio opłaca, wolę tutaj na wyprzedaży. I jak Zuza jestem na etapie kupowania na przyszła zimę
Kupuję różne pierdólki, np. opaski, aaaaa... i czapki z kominem, fajne przyszły. Moja córka za to całą masę dupereli zamawia,ale ciuchów też nie.
Zuza możesz dać pół jajka do zupki.
kasia0121
Fanka BB :)
A ja żem właśnie dzisiaj w pepco byłam za ubrankami dla Filipa. Z jakością nie jest najgorzej. Wiadomo że dzieci szybko wyrastają czy też brudza ubrania, a później ciężko to sprać. Dlatego nawet mi łezka nie cieknie jak muszę jakiś ciuszek wyrzucić. Jak dla mnie ubrania z pepco są idealne do szurania po domu czy na podwórku, choć też można tam znaleźć perełki. Dzisiaj udało mi się kupić body po 5 zł i komplety bluza ze spodniami po 20 zł. Ubrania kupujemy też w f&F, h&m, c&a, w smyku i 5 10 15. Często poluje na wyprzedaże i też szukam już kurtek na przyszły rok
Zuza, ja podobnie jak kattaya dawalam pół żółtka do zupy tak dwa razy w tygodniu przez dwa tygodnie. A później wprowadzilam jajko na parze.
Kattaya no to pięknie Lila je. Mój Filip nie chce mleka, żadnego. Kaszek też nie chce. Od 3 dni próbuje mu wcisnąć mleko i nie ma szans. Ale paroweczki czy kanapkę z wędlina to chętnie zje. I nie wiem co tu robić. Może Wy coś poradzicie bo ja już wariuje. On jest jeszcze za mały żeby całkowicie zrezygnować z mleka.
Zuza, ja podobnie jak kattaya dawalam pół żółtka do zupy tak dwa razy w tygodniu przez dwa tygodnie. A później wprowadzilam jajko na parze.
Kattaya no to pięknie Lila je. Mój Filip nie chce mleka, żadnego. Kaszek też nie chce. Od 3 dni próbuje mu wcisnąć mleko i nie ma szans. Ale paroweczki czy kanapkę z wędlina to chętnie zje. I nie wiem co tu robić. Może Wy coś poradzicie bo ja już wariuje. On jest jeszcze za mały żeby całkowicie zrezygnować z mleka.
Colorado1989
No, tak jak pisałam, poza wątpliwymo etycznymi kryteriami (bo sama wiem, że to co u nas dostępne to też bywa wszędzie produkowane), to istotna jest jeszcze łatwa możliwość zwrotu. Bo często zwracam. Nie lubie otaczać się zbędnymi rzeczami albo jakimiś gratami czeka mnie drobna wyprzedaż domowa jak będziemy kącik dla malucha urządzać [emoji16]Nie raz na grupie dziewczyny pokazywały produkt z ali identyczny jak że sklepu, czasem jeszcze z metką. Ale to pewnie sporadyczne przypadki.
Tak jak piszesz każdy kieruje się własnymi kryteriami.
To gdzie zaopatrujesz się w warzywa i mięso?
Ja mieszkam na wsi i ciężko byłoby mi kilka razy w tygodniu jeździć po świeże warzywa i owoce na targ [emoji6] owoce Swoje mam tylko w sezonie.
A warzywa kupuję na targu, u mnie co kawałek są, tak samo mięso. Mam stałe sklepy, gdzie się zaopatruję mięso całkiem inaczej smakuje, marchewka słodsza nawet jeśli kilka groszy droższa. Niby u mnie miasto, cała masa sklepów wielkich sieciowych, ale drobni sklepikarze i rolnicy też swoich klientów mają
Bawełna [emoji108] nienawidzę ubrań z poliestrów i innych tego typu cudów. Cała elektryzuję się potem i mam szczotę na głowie [emoji16]Colorado ubranka dla Dominika są 100% bawełny
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek
odkrywca
Ja też większość ubrań kupuję z bawełny.
Na ali zaczęłam kupować nie dlatego, że tanio ale dlatego że mogę znaleźć tam coś innego, oryginalnego a nie wszystko to samo u nas. Jeszcze dla maluchów ubranka są naprawdę ładne, to dla takich kulkulatek to albo przesłodzony róż albo ubrania w stylu stara maleńka. A ja muszę widzieć "to coś "[emoji23]
Na ali zaczęłam kupować nie dlatego, że tanio ale dlatego że mogę znaleźć tam coś innego, oryginalnego a nie wszystko to samo u nas. Jeszcze dla maluchów ubranka są naprawdę ładne, to dla takich kulkulatek to albo przesłodzony róż albo ubrania w stylu stara maleńka. A ja muszę widzieć "to coś "[emoji23]
agunia50002
Kasia u mnie Kacper zrezygnował z mleka jak miał 8miesiecy .Nie było sposobu na niego. Jadł wszystko inne a mleko i kaszki odeszły w zapomnienie.A teraz jest zdrowym 12latkiem Jak bardzo Cię to niepokoi to zapytaj lekarza co masz zrobić.
Colorado1989
A tam mleko, mięcha chłopak chce! [emoji16] Za jakiś czas poprosi o krwistego steka [emoji1]A ja żem właśnie dzisiaj w pepco byłam za ubrankami dla Filipa. Z jakością nie jest najgorzej. Wiadomo że dzieci szybko wyrastają czy też brudza ubrania, a później ciężko to sprać. Dlatego nawet mi łezka nie cieknie jak muszę jakiś ciuszek wyrzucić. Jak dla mnie ubrania z pepco są idealne do szurania po domu czy na podwórku, choć też można tam znaleźć perełki. Dzisiaj udało mi się kupić body po 5 zł i komplety bluza ze spodniami po 20 zł. Ubrania kupujemy też w f&F, h&m, c&a, w smyku i 5 10 15. Często poluje na wyprzedaże i też szukam już kurtek na przyszły rok
Mimi2330
Ale wtedy płacisz w pln czy jak?Ja też jestem fanką internetowych zakupów.Do niedawna tylko allegro i zawsze za pobraniem, bo raz zapłaciłam i towaru nigdy nie dostałam.A tydzień temu się odważyłam i zamówiłam na Alliexpres i teraz czekam na moje paczuszki Mimi można też przelewy24 użyć ja tak płacę.
Mimi2330
Nieźle!!!I podróbki są tam super Np. Skip Hop nasz słoń cena ok.22zł firma Skk Baby
Skip hop ok.80zł
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Edysiek
odkrywca
Mimi przez Przelewy 24 płaci się PLN. Ja tak płacę.
Wczoraj zamówiłam córci bluzeczkę, u nas takich nie ma
Wczoraj zamówiłam córci bluzeczkę, u nas takich nie ma
Podziel się: