reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Kattaya hej:) Miło Cię "widzieć" :* Lilka super sobie radzi:*
Ka ja nigdy nie korzystałam z tych testów...
Mimi super pudełka. Mój mąż właśnie jest w Pepco to weźmie. Pojechał po pudło na zabawki plastikowe,niebieski z liskiem; już trzecie ;) Lubię je bo mają pokrywki. Dominik ma chyba za dużo zabawek [emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dużo ubrań kupowałam w Pepco i z jakością różnie. Zależy jak się trafi, ale patrząc na ceny nie ma co narzekać [emoji6] Zwłaszcza jak nic się nie ma a na początek trzeba dużo wydać, a dziecko czasem dwa razy założy. Albo nie szkoda ich dla takiego raczkujacego malucha.
Ale i teraz zdarza mi się młodej kupować w Pepco.
Jednak zdecydowanie wolę zakupy przez internet. Wcześniej dużo kupowałam używek na allegro. Teraz szukam promocji, wyprzedaży np. w H&M, Coccodrillo.
Szczerze to moje córki mają dwa razy więcej ciuchów ode mnie [emoji38]
Teraz jeszcze nauczyłam się kupować na aliexpress.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Edysiek Aliexpress górą!!! :) Skarpetki są rewelacyjnej jakości,kalesonki dla maluszków i zabawki są super! Z ubrankami różnie!Często są świetnej jakości i 100% bawełna ale cienkie.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ubranka, zabawki, balony z postaciami z bajek, zegarki, lampki i dużo ozdób do włosów dla małej. Sobie nawet kurtkę na zimę kupiłam na ali.
A to mój ulubiony zestaw ( koszula dla mnie, sukienka dla małej ). Mamy jeszcze takie białe.

1515853297-f6e8fa402a33cbde-aaaaaa.jpeg

Jeszcze mam torebkę i portfel, które uwielbiam [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

Ostatnia edycja:
Kasia - akurat to nas w sumie nic nie kosztuje, schronisko i stowarzyszenie nam wszystko zapewnia. Wszystko braliśmy na faktury na nich. Każde schronisko potrzebuje takiej pomocy, bo pieniądze jest łatwiej zebrać, gorzej z rękami do pracy i opieki nad kotami/psami. Małe kotki to w ogóle hardcore, bo sporo czasu wymagają, ale są też dorosłe koty, które źle znoszą pobyt w schronisku, podupadają psychicznie i fizycznie, wtedy też im szukają domu tymczasowego, a często dom tymczasowy okazuje się być domem już na stałe, bo ludzie tak pokochają zwierzaka, że nie chcą go oddawać :)
Jednego kotka od nas wychowanego teściowa wzięła i jest wniebowzięta :D przynajmniej ma z kim pogadać :)

Ka, ze wstydem przyznaję, że na tvp1 leci do południa :D oglądam jak mąż nie patrzy, żeby siary nie było, że się na tym wzruszam :D :D :D

Mimi, super pudełka! Widziałam je chyba w gazetce albo innej reklamie. Tylko zanim ja się zbiorę do tego pepco to mi już wszystko wykupią - jak zawsze :D :D a pudełek nigdy dość.,

Edysiek, super zestaw :) też jestem fanką zakupów internetowych :D jeśli chodzi o ciuchy, bo kosmetyki i jedzenie to już lubię normalnie kupować :D ale na zakupach ciuchowych, poza bielizną i butami, to nie pamiętam kiedy byłam :) niestety jestem taka niewymiarowa, że bieliznę i buty to muszę, ale to serio muszę przymierzyć :D

Ja dużo ubrań kupowałam w Pepco i z jakością różnie. Zależy jak się trafi, ale patrząc na ceny nie ma co narzekać [emoji6] Zwłaszcza jak nic się nie ma a na początek trzeba dużo wydać, a dziecko czasem dwa razy założy. Albo nie szkoda ich dla takiego raczkujacego malucha.
Ale i teraz zdarza mi się młodej kupować w Pepco.
Jednak zdecydowanie wolę zakupy przez internet. Wcześniej dużo kupowałam używek na allegro. Teraz szukam promocji, wyprzedaży np. w H&M, Coccodrillo.
Szczerze to moje córki mają dwa razy więcej ciuchów ode mnie [emoji38]
Teraz jeszcze nauczyłam się kupować na aliexpress.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Na Ali płaci się w pln?
Ja nigdy nie kupowalam

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ubranka, zabawki, balony z postaciami z bajek, zegarki, lampki i dużo ozdób do włosów dla małej. Sobie nawet kurtkę na zimę kupiłam na ali.
A to mój ulubiony zestaw ( koszula dla mnie, sukienka dla małej ). Mamy jeszcze takie białe.

1515853297-f6e8fa402a33cbde-aaaaaa.jpeg

Jeszcze mam torebkę i portfel, które uwielbiam [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Super :)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Do góry