reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Ja korzystam z aplikacji Aliexpress i tam sie wklepuje nr karty przy płaceniu i tyle Kwota za konkretny przedmiot jest pobierana z konta. Super jest to że często sie nie placi za wysylke a u nas ceny za przesyłke są często kosmiczne...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
A nie boisz się ze ci zczyszcza konto?Ja korzystam z aplikacji Aliexpress i tam sie wklepuje nr karty przy płaceniu i tyle Kwota za konkretny przedmiot jest pobierana z konta. Super jest to że często sie nie placi za wysylke a u nas ceny za przesyłke są często kosmiczne...
Leli0505
Zaciekawiona BB
O to samo mialam zapytać, bo ja też takie omamy łapie i jak mam tylko gdzies dane karty podać to wole zrezygnować [emoji12] może jestem jakaś nienormalna i 1oo lat za murzynami [emoji23]A nie boisz się ze ci zczyszcza konto?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Ja teżO to samo mialam zapytać, bo ja też takie omamy łapie i jak mam tylko gdzies dane karty podać to wole zrezygnować [emoji12] może jestem jakaś nienormalna i 1oo lat za murzynami [emoji23]
Leli0505
Zaciekawiona BB
Przynajmniej nie jestem sama w tej swojej "nienormalności" [emoji23][emoji23]Ja też
Zuza87
Nie Tzn. gdybym miała zapisaną kartę na koncie w Aliexpress to bym sie pewnie bała ale wpisuję za każdym razem. Jestem na fb w grupie Aliexpress dla dzieci i jeszcze nie było takiej sytuacji
agunia50002
Ja też jestem fanką internetowych zakupów.Do niedawna tylko allegro i zawsze za pobraniem, bo raz zapłaciłam i towaru nigdy nie dostałam.A tydzień temu się odważyłam i zamówiłam na Alliexpres i teraz czekam na moje paczuszki Mimi można też przelewy24 użyć ja tak płacę.
agunia50002
Zuza a te spodnie to jaki rozmiar zamawiałaś ,bo jakoś do tego jeszcze nie doszłam. A i najważniejsze czy ta ich rozmiarówka pokrywa się z naszą ?
reklama
Zuza87
Agunia zamawiam na czuja Bo też jeszcze do końca Aliexpress nie rozgryzłam Wszystkie widoczne spodenki(dwie pary po prawej to kalesonki ) zamawiałam na 4-6 miesiecy i tak,te kolorowe i szare są dobre,a kalesonki r.ok 80. Teraz jak chcę coś zamawiać to szukam na fb lub komentarzach jak wypadają
Podziel się: