reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi dziewczynki z reguły są mniejsze niż chłopcy. Moje dziewczyny nosiły rozmiar 80 koło roczku.

Colorado też by mi serce pękało.
A możesz napisać dlaczego kotki trafiają do Ciebie?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Kasia kregosłup mi wysiada niestety:(

Colorado w sprawie kotków Cie rozumie. U mnie kiedys był jeden dzien kotek, który sie zgubił i już za nim ryczałam.

Edysiek Colorado jest domem tymczasowym dla kotków.

Mimi Lila jest niewysoka, ale okraglutka. Geny:D

Mimi dziewczynki z reguły są mniejsze niż chłopcy. Moje dziewczyny nosiły rozmiar 80 koło roczku.

Colorado też by mi serce pękało.
A możesz napisać dlaczego kotki trafiają do Ciebie?

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Współpracujemy ze schroniskiem, trafiały do nas mioty maleńkich kotków, takich do odchowania. W schronisku nie mają tam opieki 24/7, więc nie daliby rady się nimi właściwie zająć.
Odchowaliśmy dwa mioty i na tym teraz koniec ze względu na nasz ludzki miot [emoji1] ale pewnie do tego wrócimy.
Pierwszy miot miał 2 tygodnie i te małe schorowane kociaki musieliśmy co 2-3h karmić sztucznym mlekiem, więc mały symulator był [emoji1]

Jest to świetna forma wolontariatu, jakby ktoś czuł pustkę w życiu, to polecam [emoji4] ja sobie tę pustkę zabiłam :)

8une3e3kck8m6mea.png

Edysiek pomysłowa Twoja córka. Jak gdzieś będę widziała promocję na mąkę to dam znać ;) Chociaż dla Ciebie późniejsze sprzątanie to wątpliwa przyjemność.
Ka, nigdy nie korzystałam z tych testów.
Kattaya to męża zagon żeby Ci plecy pomasował. A jak z rozszerzeniem diety? Co Lilce podajesz? Weszły jakieś nowe smaki? Pytam bo sama nie wiem jak dalej działać z tym jedzeniem.
Colorado Ty to masz złote serce. Nie każdy by się zdecydował na bycie takim domem przejściowym, to wymaga dużo pracy i na pewno też sporo kosztuje. Brawo Ty!

Colorado, piękna sprawa. Też bym miała mega problem, żeby rozstać się z kociakami... a dr Q. to jeszcze można gdzieś obejrzeć? [emoji16][emoji16][emoji16]

Testy zostawiam sobie na następny cykl, bo przyjeżdża mój teść, więc będzie mało swobody i trzeba będzie celować...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I jak Mimi, działają? A tak w ogóle to dostałaś okres? :D

Colorado, mogę sobie tylko wyobrazić jak Ci żal. A macie później jakiś wgląd w to co się z nimi dzieje?

Hm.... niby coś pokazywały ale ja nigdy nie wiedziałam czy pasek jest wystarczająco ciemny hehe ale za namową Asi potwierdzilam dzięki nim ciaze :D

Okresu brak.... [emoji32][emoji32][emoji32]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi jakie wymiary tych pudełek ? [emoji4]
Co myślicie w ogóle o ciuszkach z pepco ? Kupujecie?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O właśnie, szukałam pudełek na pierdoły różne :) jaka cena!

Mimi, zrób test może [emoji16]

Do góry