reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mi się podoba Paula . Tak trochę krócej niż Paulina [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Mimi, a co lekarz mówi na główkę?

Mi dziś nawet szybko dzień zleciał w pracy, ale jak wróciłam to musiałam na 10 min przymknąć oczy i wypić kawę :)

Ja jeszcze nie w ciąży a już dysktutujemy o imionach, strasznie mi się Jagoda spodobało :) a Wy już macie jakieś plany?[emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie nic.... na szczepieniu w książeczce wpisała główka ksztaltna. ...

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Hm, u nas na ten moment stanęło na Bernadecie i Leonardzie, fajne mają zdrobnienia. Podobają nam się dźwięczne imiona, z "r" [emoji16] no i też lubię poznać znaczenie słowa, jego etymologię. Uważam, że imię to taki talizman na całe życie :)

Na drugie dla córci byłaby Elżbieta. Tutaj po historii, same silne kobiety! [emoji4]

Z moim imieniem długo źle się czułam, aż w końcu je polubiłam i odkryłam, że pasuje jak ulał [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Hej Dziewczyny!
My własnie pędzimy na obiad do teściowej a ja jestem w bojowym nastroju [emoji12] Niech tylko spróbuje na któregoś z moich synów powiedzieć grubas to się z nią policzę [emoji123]
Co do imion to dla chlopca podobają mi się Leon i Tymon ale mężowi nie [emoji14] A dla dziewczynki Lena, Emilia i Maja :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Część dziewczyny u nas masakra jeden i drugi chory.W nocy spałam godzinę a że jeszcze okresu dostałam ledwo żyje.Michas kicha smarkam i strasznie kaszle i krztusi się flegmą.Idzie zwariować.
Mimi co do główki to trzeba dużo czasu żeby wracała do normy u nas Michaś ma 6miesiecy i dalej główka nie jest całkiem jak powinna. Ale w porównaniu z tym co było jest duża poprawa a zwłaszcza od momentu jak ma większą dawkę witaminy D. Im będzie większy będzie leżał na brzuszku i zobaczysz różnice. Więcej cierpliwości.
A to moje chore łobuziaki ;)
IMAG3553.jpg

Załączniki

• IMAG3553.jpg
    IMAG3553.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 289
Agunia dużo zdrówka dla chłopaków:) :* U nas wreszcie się skończyl katar. Sprawdza sie ta koncówka "smoczek" do inhalatora? Bo zastanawiam sie na kupnem. Na razie przykładałam Dominikowi tą mniejszą maseczkę.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia, dużo zdrowia dla Twoich przystojniaków. Mam nadzieję, że pośpisz dziś :)

Zuza, trzymam kciuki za obiad, mam nadzieję, że obejdzie się bez rozlewu krwi [emoji16]

Wszystkie imiona piękne, a ja się tak zafiksowałam na Jagodę, że mam nadzieję, że się uda w tym cyklu. Chociaż mój mąż jest pewny, że strzeli chłopaka. [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza jak tam po obiedzie? Krwi nie było?;)

Agunia super chłopcy [emoji3] dużo zdrówka dla nich.
Masz rację, potrzeba czasu na to by główka się wyrownala. Z 1 synem też tak było. Mam nadzieję ze Jeszcze bardziej mu się nie splaszczy.... :/

Ka trzymam kciuki za ten cykl. Oby był owocny [emoji110][emoji110][emoji110]
A może beda bliźniaki [emoji2]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
A ja Dziś odkryłam że mój syn nie chce zasypiac w wózku.... położony do wózka od razu się drze.... A jak leży na kanapie to jest grzeczniutki i nawet sam sobie zasypia.... no ładnie hehe

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry