reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Właśnie nic.... na szczepieniu w książeczce wpisała główka ksztaltna. ...Mimi, a co lekarz mówi na główkę?
Mi dziś nawet szybko dzień zleciał w pracy, ale jak wróciłam to musiałam na 10 min przymknąć oczy i wypić kawę
Ja jeszcze nie w ciąży a już dysktutujemy o imionach, strasznie mi się Jagoda spodobało a Wy już macie jakieś plany?[emoji16]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Hm, u nas na ten moment stanęło na Bernadecie i Leonardzie, fajne mają zdrobnienia. Podobają nam się dźwięczne imiona, z "r" [emoji16] no i też lubię poznać znaczenie słowa, jego etymologię. Uważam, że imię to taki talizman na całe życie
Na drugie dla córci byłaby Elżbieta. Tutaj po historii, same silne kobiety! [emoji4]
Z moim imieniem długo źle się czułam, aż w końcu je polubiłam i odkryłam, że pasuje jak ulał [emoji16]
Na drugie dla córci byłaby Elżbieta. Tutaj po historii, same silne kobiety! [emoji4]
Z moim imieniem długo źle się czułam, aż w końcu je polubiłam i odkryłam, że pasuje jak ulał [emoji16]
Zuza87
Hej Dziewczyny!
My własnie pędzimy na obiad do teściowej a ja jestem w bojowym nastroju [emoji12] Niech tylko spróbuje na któregoś z moich synów powiedzieć grubas to się z nią policzę [emoji123]
Co do imion to dla chlopca podobają mi się Leon i Tymon ale mężowi nie [emoji14] A dla dziewczynki Lena, Emilia i Maja
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
My własnie pędzimy na obiad do teściowej a ja jestem w bojowym nastroju [emoji12] Niech tylko spróbuje na któregoś z moich synów powiedzieć grubas to się z nią policzę [emoji123]
Co do imion to dla chlopca podobają mi się Leon i Tymon ale mężowi nie [emoji14] A dla dziewczynki Lena, Emilia i Maja
agunia50002
Część dziewczyny u nas masakra jeden i drugi chory.W nocy spałam godzinę a że jeszcze okresu dostałam ledwo żyje.Michas kicha smarkam i strasznie kaszle i krztusi się flegmą.Idzie zwariować.
Mimi co do główki to trzeba dużo czasu żeby wracała do normy u nas Michaś ma 6miesiecy i dalej główka nie jest całkiem jak powinna. Ale w porównaniu z tym co było jest duża poprawa a zwłaszcza od momentu jak ma większą dawkę witaminy D. Im będzie większy będzie leżał na brzuszku i zobaczysz różnice. Więcej cierpliwości.
A to moje chore łobuziaki
Mimi co do główki to trzeba dużo czasu żeby wracała do normy u nas Michaś ma 6miesiecy i dalej główka nie jest całkiem jak powinna. Ale w porównaniu z tym co było jest duża poprawa a zwłaszcza od momentu jak ma większą dawkę witaminy D. Im będzie większy będzie leżał na brzuszku i zobaczysz różnice. Więcej cierpliwości.
A to moje chore łobuziaki
Załączniki
Zuza87
Agunia dużo zdrówka dla chłopaków :* U nas wreszcie się skończyl katar. Sprawdza sie ta koncówka "smoczek" do inhalatora? Bo zastanawiam sie na kupnem. Na razie przykładałam Dominikowi tą mniejszą maseczkę.
Ka.2606
Agunia, dużo zdrowia dla Twoich przystojniaków. Mam nadzieję, że pośpisz dziś
Zuza, trzymam kciuki za obiad, mam nadzieję, że obejdzie się bez rozlewu krwi [emoji16]
Wszystkie imiona piękne, a ja się tak zafiksowałam na Jagodę, że mam nadzieję, że się uda w tym cyklu. Chociaż mój mąż jest pewny, że strzeli chłopaka. [emoji16]
Zuza, trzymam kciuki za obiad, mam nadzieję, że obejdzie się bez rozlewu krwi [emoji16]
Wszystkie imiona piękne, a ja się tak zafiksowałam na Jagodę, że mam nadzieję, że się uda w tym cyklu. Chociaż mój mąż jest pewny, że strzeli chłopaka. [emoji16]
Mimi2330
Zuza jak tam po obiedzie? Krwi nie było?
Agunia super chłopcy [emoji3] dużo zdrówka dla nich.
Masz rację, potrzeba czasu na to by główka się wyrownala. Z 1 synem też tak było. Mam nadzieję ze Jeszcze bardziej mu się nie splaszczy.... :/
Ka trzymam kciuki za ten cykl. Oby był owocny [emoji110][emoji110][emoji110]
A może beda bliźniaki [emoji2]
Agunia super chłopcy [emoji3] dużo zdrówka dla nich.
Masz rację, potrzeba czasu na to by główka się wyrownala. Z 1 synem też tak było. Mam nadzieję ze Jeszcze bardziej mu się nie splaszczy.... :/
Ka trzymam kciuki za ten cykl. Oby był owocny [emoji110][emoji110][emoji110]
A może beda bliźniaki [emoji2]
reklama
Podziel się: