reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mi się podoba Paula . Tak trochę krócej niż Paulina [emoji5]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Mimi, a co lekarz mówi na główkę?

Mi dziś nawet szybko dzień zleciał w pracy, ale jak wróciłam to musiałam na 10 min przymknąć oczy i wypić kawę :)

Ja jeszcze nie w ciąży a już dysktutujemy o imionach, strasznie mi się Jagoda spodobało :) a Wy już macie jakieś plany?[emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie nic.... na szczepieniu w książeczce wpisała główka ksztaltna. ...

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Hm, u nas na ten moment stanęło na Bernadecie i Leonardzie, fajne mają zdrobnienia. Podobają nam się dźwięczne imiona, z "r" [emoji16] no i też lubię poznać znaczenie słowa, jego etymologię. Uważam, że imię to taki talizman na całe życie :)

Na drugie dla córci byłaby Elżbieta. Tutaj po historii, same silne kobiety! [emoji4]

Z moim imieniem długo źle się czułam, aż w końcu je polubiłam i odkryłam, że pasuje jak ulał [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

Hej Dziewczyny!
My własnie pędzimy na obiad do teściowej a ja jestem w bojowym nastroju [emoji12] Niech tylko spróbuje na któregoś z moich synów powiedzieć grubas to się z nią policzę [emoji123]
Co do imion to dla chlopca podobają mi się Leon i Tymon ale mężowi nie [emoji14] A dla dziewczynki Lena, Emilia i Maja :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Część dziewczyny u nas masakra jeden i drugi chory.W nocy spałam godzinę a że jeszcze okresu dostałam ledwo żyje.Michas kicha smarkam i strasznie kaszle i krztusi się flegmą.Idzie zwariować.
Mimi co do główki to trzeba dużo czasu żeby wracała do normy u nas Michaś ma 6miesiecy i dalej główka nie jest całkiem jak powinna. Ale w porównaniu z tym co było jest duża poprawa a zwłaszcza od momentu jak ma większą dawkę witaminy D. Im będzie większy będzie leżał na brzuszku i zobaczysz różnice. Więcej cierpliwości.
A to moje chore łobuziaki ;)
IMAG3553.jpg

Załączniki

• IMAG3553.jpg
    IMAG3553.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 292
Agunia dużo zdrówka dla chłopaków:) :* U nas wreszcie się skończyl katar. Sprawdza sie ta koncówka "smoczek" do inhalatora? Bo zastanawiam sie na kupnem. Na razie przykładałam Dominikowi tą mniejszą maseczkę.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia, dużo zdrowia dla Twoich przystojniaków. Mam nadzieję, że pośpisz dziś :)

Zuza, trzymam kciuki za obiad, mam nadzieję, że obejdzie się bez rozlewu krwi [emoji16]

Wszystkie imiona piękne, a ja się tak zafiksowałam na Jagodę, że mam nadzieję, że się uda w tym cyklu. Chociaż mój mąż jest pewny, że strzeli chłopaka. [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza jak tam po obiedzie? Krwi nie było?;)

Agunia super chłopcy [emoji3] dużo zdrówka dla nich.
Masz rację, potrzeba czasu na to by główka się wyrownala. Z 1 synem też tak było. Mam nadzieję ze Jeszcze bardziej mu się nie splaszczy.... :/

Ka trzymam kciuki za ten cykl. Oby był owocny [emoji110][emoji110][emoji110]
A może beda bliźniaki [emoji2]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
A ja Dziś odkryłam że mój syn nie chce zasypiac w wózku.... położony do wózka od razu się drze.... A jak leży na kanapie to jest grzeczniutki i nawet sam sobie zasypia.... no ładnie hehe

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry