reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Ostatnio nie było obiadu bo nie miałam kiedy zrobić.... dobrze ze mama 2 domy dalej to syna wyslalam do niej żeby zjadł hihi

f2wl2n0a5jm4l1ng.png
W awaryjnej sytuacji jeszcze pyszne.pl zostaje [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Mimi, a co lekarz mówi na główkę?

Mi dziś nawet szybko dzień zleciał w pracy, ale jak wróciłam to musiałam na 10 min przymknąć oczy i wypić kawę :)

Ja jeszcze nie w ciąży a już dysktutujemy o imionach, strasznie mi się Jagoda spodobało :) a Wy już macie jakieś plany?[emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój syn się uparł, że on chce wymyślić imię. Jest to bardzo dla niego ważne, więc jeśli tylko będą to imiona "normalne" to jestem skłonna się zgodzić, bo sama nie mam żadnego pomysłu. Na razie wymyślił dla dziewczynki Paulina. :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Mój syn się uparł, że on chce wymyślić imię. Jest to bardzo dla niego ważne, więc jeśli tylko będą to imiona "normalne" to jestem skłonna się zgodzić, bo sama nie mam żadnego pomysłu. Na razie wymyślił dla dziewczynki Paulina. :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
To byłaby moja imienniczka [emoji6] u nas będzie Antosia [emoji4]

oar8csqvyplwkiax.png

To byłaby moja imienniczka [emoji6] u nas będzie Antosia [emoji4]

oar8csqvyplwkiax.png
Ooo lubisz swoje imię? :) Ja Wam powiem, że moje imię tak mi dało w kość w dziecinstwie, ze pilnuje, żeby moje dzieci tego problemu nie miały. Nigdy nie wiedziałam, czy sytuacja jest na tyle poważna, że mam się przedstawić Joanna, czy na tyle zwyczajna, że Asia (pomijam fakt, że nie cierpię wersji Asia, a na Aśkę mam alergie). Jedynie jak mieszkalam kiedyś w UK lubilam angielską wersję imienia.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ooo lubisz swoje imię? :) Ja Wam powiem, że moje imię tak mi dało w kość w dziecinstwie, ze pilnuje, żeby moje dzieci tego problemu nie miały. Nigdy nie wiedziałam, czy sytuacja jest na tyle poważna, że mam się przedstawić Joanna, czy na tyle zwyczajna, że Asia (pomijam fakt, że nie cierpię wersji Asia, a na Aśkę mam alergie). Jedynie jak mieszkalam kiedyś w UK lubilam angielską wersję imienia.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Nie miałam z tym nigdy problemu. Nie spotkałam też zbyt dużo innych Paulin wśród koleżanek [emoji6]

oar8csqvyplwkiax.png

reklama
Do góry