reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Ledwożyje bardzo mi przykro.Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie :*:*
Swing i Aleksandra gratuluję i spokojnych 9miesięcy życzę
Swing i Aleksandra gratuluję i spokojnych 9miesięcy życzę
Colorado1989
Halo halo, czy jest tu jakieś życie? [emoji89][emoji89][emoji89]
Ja miałam 2 dni spokoju i myślałam, że już koniec mdłości, ale niestety jesze nie. Od przedwczorajszego wieczora znów mi źle. Myślałam też, że skończyły się popoludniowe drzemki, a to po prostu przerwa świąteczna i wstawalam później. Teraz znów mlodego do szkoły na 8 i o 14 padam na kanapie. Jedyne co na plus to umiem wypić poranną kawę [emoji16]. Moje cisnienie 80/50 jest mi wdzięczne Mój suwaczek śpi, właśnie zaczynam 12 tc [emoji16].
Mimi2330
Trzymaj sięWitajcie! Jestem już po badaniach w kierunku cukrzycy ciążowej. Po zgłoszeniu się do szpitala, okazało się, że mojemu maleństwu obumarło serduszko. Wywołano mi poronienie i wróciłam do domu. Wszystkim Wam życzę, aby nigdy Was coś takiego nie spotkało. Samego szczęścia i szczęśliwych rozwiązań.
Mimi2330
My juz po szczepieniu.
Zaszczepilismy 5w1 i od razu pneumokoki. Były 3 uklocia.... Filip darl się przeraźliwie. Nie dziwne jak ta pielęgniarka wręcz wbijala w niego te igły z całej siły i z rozmachu .... masakra.
Filipo waży 5660 [emoji4]
Teraz bidulek śpi.
Wczoraj na cały dzień spał może 30min.... A ja już wariowalam....
Zaszczepilismy 5w1 i od razu pneumokoki. Były 3 uklocia.... Filip darl się przeraźliwie. Nie dziwne jak ta pielęgniarka wręcz wbijala w niego te igły z całej siły i z rozmachu .... masakra.
Teraz bidulek śpi.
Colorado1989
Ten ból i samopoczucie to pewnie od ciśnienia atmosferycznego, bo niskie spróbuj pić więcej wody, często to pomagaŻycie..bylo [emoji23] coś dziś samopoczucie kiepskie, głowa od wczoraj wieczora boli [emoji52] a u Was jak kochane ?
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś byłam na zakupach, nakupiłam soków porządnych i jabłka [emoji16] moja dieta jest ostatnio dość specyficzna [emoji16]
Ja miałam 2 dni spokoju i myślałam, że już koniec mdłości, ale niestety jesze nie. Od przedwczorajszego wieczora znów mi źle. Myślałam też, że skończyły się popoludniowe drzemki, a to po prostu przerwa świąteczna i wstawalam później. Teraz znów mlodego do szkoły na 8 i o 14 padam na kanapie. Jedyne co na plus to umiem wypić poranną kawę [emoji16]. Moje cisnienie 80/50 jest mi wdzięczne Mój suwaczek śpi, właśnie zaczynam 12 tc [emoji16].
Nooo, suwaczki są felerne też mam niskie ciśnienie, ale nie aż tak [emoji32] dziś miałam 100/70, ale dla mnie to już niskie, zwykle mam 120-130/80. Czuję się trochę jak zombi, a na kawę nie mam ochoty [emoji89]
My juz po szczepieniu.
Teraz bidulek śpi.
Ooo duży chłopak już no szczepionki to wątpliwa przyjemność, ale co zrobić ...
A Ty Mimi jak się masz? Pewnie niespanie małego daje Ci popalić...
reklama
Podziel się: