reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ledowzyje tak bardzo mi przykro. Jestem całym sercem z Tobą. Nie bądź na siebie zła, te negatywne emocje też muszą z Ciebie wyjść.

reklama
Ledwożyje bardzo mi przykro.Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie :*:*
Swing i Aleksandra gratuluję i spokojnych 9miesięcy życzę :)

Halo halo, czy jest tu jakieś życie? [emoji89][emoji89][emoji89]

8une3e3kck8m6mea.png

Życie..bylo [emoji23] coś dziś samopoczucie kiepskie, głowa od wczoraj wieczora boli [emoji52] a u Was jak kochane ?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam 2 dni spokoju i myślałam, że już koniec mdłości, ale niestety jesze nie. Od przedwczorajszego wieczora znów mi źle. Myślałam też, że skończyły się popoludniowe drzemki, a to po prostu przerwa świąteczna i wstawalam później. Teraz znów mlodego do szkoły na 8 i o 14 padam na kanapie. Jedyne co na plus to umiem wypić poranną kawę [emoji16]. Moje cisnienie 80/50 jest mi wdzięczne :) Mój suwaczek śpi, właśnie zaczynam 12 tc [emoji16].

p19uqqmzxqi22hcj.png

Witajcie! Jestem już po badaniach w kierunku cukrzycy ciążowej. Po zgłoszeniu się do szpitala, okazało się, że mojemu maleństwu obumarło serduszko. Wywołano mi poronienie i wróciłam do domu. Wszystkim Wam życzę, aby nigdy Was coś takiego nie spotkało. Samego szczęścia i szczęśliwych rozwiązań.
Trzymaj się

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

My juz po szczepieniu.
Zaszczepilismy 5w1 i od razu pneumokoki. Były 3 uklocia.... Filip darl się przeraźliwie. Nie dziwne jak ta pielęgniarka wręcz wbijala w niego te igły z całej siły i z rozmachu .... masakra.

Filipo waży 5660 [emoji4]

Teraz bidulek śpi.
Wczoraj na cały dzień spał może 30min.... A ja już wariowalam....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Denerwuje się ta jego główka. Cały czas się splaszcza mimo odpowiedniej poduszki, mimo układania na boczku.... eh

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Życie..bylo [emoji23] coś dziś samopoczucie kiepskie, głowa od wczoraj wieczora boli [emoji52] a u Was jak kochane ?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ten ból i samopoczucie to pewnie od ciśnienia atmosferycznego, bo niskie :) spróbuj pić więcej wody, często to pomaga :)

Ja dziś byłam na zakupach, nakupiłam soków porządnych i jabłka [emoji16] moja dieta jest ostatnio dość specyficzna [emoji16]

Ja miałam 2 dni spokoju i myślałam, że już koniec mdłości, ale niestety jesze nie. Od przedwczorajszego wieczora znów mi źle. Myślałam też, że skończyły się popoludniowe drzemki, a to po prostu przerwa świąteczna i wstawalam później. Teraz znów mlodego do szkoły na 8 i o 14 padam na kanapie. Jedyne co na plus to umiem wypić poranną kawę [emoji16]. Moje cisnienie 80/50 jest mi wdzięczne :) Mój suwaczek śpi, właśnie zaczynam 12 tc [emoji16].

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nooo, suwaczki są felerne :) też mam niskie ciśnienie, ale nie aż tak [emoji32] dziś miałam 100/70, ale dla mnie to już niskie, zwykle mam 120-130/80. Czuję się trochę jak zombi, a na kawę nie mam ochoty [emoji89]

My juz po szczepieniu.
Zaszczepilismy 5w1 i od razu pneumokoki. Były 3 uklocia.... Filip darl się przeraźliwie. Nie dziwne jak ta pielęgniarka wręcz wbijala w niego te igły z całej siły i z rozmachu .... masakra.

Filipo waży 5660 [emoji4]

Teraz bidulek śpi.
Wczoraj na cały dzień spał może 30min.... A ja już wariowalam....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ooo duży chłopak już :) no szczepionki to wątpliwa przyjemność, ale co zrobić ...

A Ty Mimi jak się masz? Pewnie niespanie małego daje Ci popalić...

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Ostatnio nie było obiadu bo nie miałam kiedy zrobić.... dobrze ze mama 2 domy dalej to syna wyslalam do niej żeby zjadł hihi

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry