reklama
Bardzo podobnie jak ja. Też mam 9+4 wg OM, wg usg 3 dni więcej. Też mam 160cm, a waga 85. Wyszły mi problemy z tarczyca, więc biorę Letrox. Do gina chodzę prywatnie i nie komentuje wagi, ale u endokrynologa bylam na nfz i niestety musiał dodać swoje 3 grosze...Jestem. 9tc+4. Obecnie 93kg i tylko 160cm wzrostu
Czasem jakies mdłości, przewrazliwienie na zapachy, ale zadnych wymiotow. Bez wiekszych problemów narazie.
Leli0505
Zaciekawiona BB
Zobaczymy czy u mnie wszystko bd ok po badaniach. Ja też do gina prywatnie..170zl za wizyte i nie chcialabym usłyszeć czegos nie miłego... ale kumpela chodzi do tego samego tyle, ze ona jak szczypiorek to krzyczal na nią, ze ma owoców tyle nie jesc bo zabijają cos tam i hemoglobina jej przez te owoce spada... tragedia. Strach nastepnej wizyty.
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze jakby mój gin mi z jakimś głupim tekstem wyjechał to bym go zmieniła. Płacę mu za prowadzenie ciąży, a nie komentowanie wagi. Mam lustro, mam wagę, wiem co to jest BMI i wiem jakie mam, a jakie mieć powinnam i wszystko w temacie. Jak bede chciała podyskutować o wadze to pójdę do dietetyka, a nie ginekologa.
Colorado1989
Fanka BB :)
Szafirek, pożycz męża! [emoji23] U nas niestety ja prasuję, też nie lubię... Dlatego zawsze takie zatory mi się robią... U mnie w szafie to poprasowane rzeczy muszą być. Próbowałam taki system, jak Ty stosujesz. Ja nie miałam problemu, ale mąż wtedy albo chodził pół tygodnia w 1 koszulce, albo chodził w pogniecionej i niewyprasowanej, bo nie chciał mnie fatygować, żebym mu wyprasowała [emoji16]
Paula, ale super! Oby tak dalej ja też mam nadzieję, że jakoś przejdę ciążę suchą stopą śliczne ciuszki
Zuza, mały rośnie jak na drożdżach! Super chłopaki [emoji173]
Leli, moja ciąża jest niewiele młodsza. Gin powiedział tylko, że mam pilnować wagi, nic innego niemiłego położna mnie ważyła też nic nie skomentowała. Chodzę też prywatnie. Zresztą, nawet jakby jakieś docinki mi robił to bym nie zmieniła, bo jest dobry, a mam trochę problemów do ogarniania.
W książeczce, którą dostałam od gina jest tabelka, z której wynika, że przy moim BMI powinnam przytyć mniej niż 6kg [emoji27]
Paula, ale super! Oby tak dalej ja też mam nadzieję, że jakoś przejdę ciążę suchą stopą śliczne ciuszki
Zuza, mały rośnie jak na drożdżach! Super chłopaki [emoji173]
Leli, moja ciąża jest niewiele młodsza. Gin powiedział tylko, że mam pilnować wagi, nic innego niemiłego położna mnie ważyła też nic nie skomentowała. Chodzę też prywatnie. Zresztą, nawet jakby jakieś docinki mi robił to bym nie zmieniła, bo jest dobry, a mam trochę problemów do ogarniania.
W książeczce, którą dostałam od gina jest tabelka, z której wynika, że przy moim BMI powinnam przytyć mniej niż 6kg [emoji27]
Colorado1989
Mimi, stąpacie po krawędzi jej, mi się tak tęskni za przytulankami [emoji22] a tu do 10 tyg. mamy szlaban [emoji22]
kasia0121
Leli witamy na pokładzie
Jestem i ja po świętach. Zmęczona i niewyspana. Nic nie odpoczelam. Za to powoli Filipowi kończy się katar, a święta z zasmarkanym dzieckiem to tragedia.
Nie wiem jak u Was, ale u nas w powietrzu czuć wiosnę dzisiaj sobie pospacerowaliśmy i to nie mało
Jakie plany na sylwestra?
My biała sala taka 3-osobowa domowka
Jestem i ja po świętach. Zmęczona i niewyspana. Nic nie odpoczelam. Za to powoli Filipowi kończy się katar, a święta z zasmarkanym dzieckiem to tragedia.
Nie wiem jak u Was, ale u nas w powietrzu czuć wiosnę dzisiaj sobie pospacerowaliśmy i to nie mało
Leli0505
Zaciekawiona BB
Nam tez zabronił do konca 1 trymestru, ale po zgadaniu z kumpelą i siostrą wszystkim zabrania... bez podania przyczyny. Kumpela na potwierdzeniu byla u innego i jak zapytala o seksy to powiedział, ze żyć jak do tej pory jesli ciaza przebiega prawidlowo... bądź mądry i pisz wiersze..Mimi, stąpacie po krawędzi jej, mi się tak tęskni za przytulankami [emoji22] a tu do 10 tyg. mamy szlaban [emoji22]
Leli0505
Zaciekawiona BB
Witam [emoji16] U nas lało prawie cały dzień [emoji52] pizamowy humor! [emoji23] a sylwester tez w domku [emoji4]Leli witamy na pokładzie
reklama
A ja wam zazdroszczę tej ochoty. Ja mam ochotę minus 1500. Jestem nietykalnaMimi, stąpacie po krawędzi jej, mi się tak tęskni za przytulankami [emoji22] a tu do 10 tyg. mamy szlaban [emoji22]
Podziel się: