reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Filip przybiera pozycję do raczkowania. Huuurrrraaa
Brawo. A ile ma miesięcy?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Już się martwiłam że pominie ten etap. Podobno niektóre dzieci tak mają i od razu przechodzą do chodzenia. Ja jednak wolałabym żeby sobie trochę poraczkował[emoji6]

bl9ci09k1uie6cq5.png

Agunia, brawo [emoji16][emoji16][emoji16] Colorado, zrobicie piękny prezent rodzinie :)

Mimi, Zuza jak się czujecie?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Paula super, że wyniki wyszły dobrze :) możesz odetchnąć :)

Colorado, jeszcze będziesz miała dość ciążowych objawów :) no chyba, że będziesz w gronie szczęśliwców, którzy ich za bardzo nie mają do samego końca czego Ci życzę :)
Fajna niespodzianka na święta wyjawić jaki prezent zgotował wam los :) pewnie rodzina będzie wniebowzięta :)

No chyba po każdym posiłku żołądek czuję. No i znów wymiotuję częściej. Tzn, ostatnio wymiotowałam tylko rano i to co których dzień, a teraz znów codziennie rano plus co któryś dzień popołudniu;/
Moja sunia uroiła sobie ciąże.. Jest smutna, wciąż piszczy, mleko jej leci.. Dostaje tabletki ale nie mogę jej za bardzo przytulać i głaskać przez kilka dni a ona tak bardzo teraz tego potrzebuje :( zwłaszcza, po mojej nieobecności..

Kasia super, że filip zaczyna przygodę z raczkowaniem :D teraz dopiero się będzie dziać :D

Mimi jak po wizycie bioderkowej?

Szafirek ale męczą Cię te wymioty. A może to też trochę z powodu nerwów? Twoje ostatnie "perypetie" szpitalne i problemy z psiakiem. A czemu nie możesz zbliżać się do pieska?

Pewnie minie trochę czasu zanim zacznie raczkowac, najważniejsze jednak że uczy się nowych rzeczy. Powoli ale jednak. Jestem z niego bardzo dumna. Na razie ucieka mi pełzając, przeważnie do szuflad, które uwielbia otwierać. To jest chyba czas na zakup zabezpieczeń na meble.

Tak na poprawę humoru :
Link do: Ilustratorka pokazała jak to jest być młodą mamą. Odnajdziecie siebie w tych sytuacjach? [Zabawne ilustracje]

reklama
Szafirek, szkoda, że te wymioty Cię nie opuszczają :(

A to sunia nie wysterylizowana? Też bidulka :( może patrzy na swoją panią i jej żal, że sama swoich maluchów nie będzie mieć... :)

Tia, wiem, że mało prawdopodobne, żeby całą ciążę tak radośnie przehulać :) tylko że tak chcąc nie chcąc porównuję swoje odczucia z innymi, no i ten .... Trochę ułomniejsza się czuję [emoji23]

Ja dziś rano miałam taką nerwicę, że myślałam, że wybuchnę :/ aż zrezygnowałam z wizyty w urzędzie, bo kobitki zjadłabym chyba :/

Ale za to zamówiłam sobie bluzeczkę z bonprixa, która będzie dobra też na brzusio później [emoji23]
Tę różową :) kurde, uwielbiam kropeczki [emoji16]

Link do: Bluzka z rękawami 3/4

8une3e3kck8m6mea.png

Do góry