reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Szafirek spokojnie kochana dużo odpoczywaj i dotrwacie do końca.
Mimi to sporo płaciłaś my usg placilismy 30zl a u ortopedy 70 .
Co do wizyt ja płaciłam 100 w tym wszystko nawet połówkowe płaciłam 100 a jeśli kazał mi za 2tyg.przyjechac to nie brał pieniędzy .
U nas dziś pracowity dzień rąk nie czuję a kręgosłup mi pęka ...a Michaś dziś 6miesięcy skończył :) Pół roczku za nami ale to zleciało...
Najważniejsze ksiądz podpisał kartki chrzciny będą ;P

reklama
Agunia to u Was ceny marzenie

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Szafirek, a to jak chcecie szczeniaczki to zrozumiałe :) ale fakt, małe psiaki i małe dziecko na raz to hardcore [emoji1]

No endokrynologa mam też takiego, co nie naciąga. Gin... Mam wrażenie, że wzywa mnie wtedy, kiedy faktycznie trzeba, no ale te ceny... Ale niestety to najlepszy gin jakiego znalazłam, nie chcę szukać dalej...

Mimi, no to faktycznie fajni lekarze... Schudnąć się da, ale trzeba mieć równowagę hormonalną. Niestety. Ja w takich przypadkach zawsze gryzłam się w język, zamiast powiedzieć, że jak ważyłam 70kg to miałam takie same problemy, jak wtedy, kiedy ważyłam 113.... Więc nie widzę wagi jako przyczyny, a jako objaw. Ale teraz jestem nieco bardziej cięta, lata mnie uczą... [emoji14]

Agunia, faktycznie czas leci :)

8une3e3kck8m6mea.png

Hej Dziewczyny!
Ale naprodukowałyście ;)
Colorado pięęękna beta :*
Szafirek,Kochana musi być dobrze, ale rozumiem Twoje zdenerwowanie :* Nie pocieszę Cię ale strach o dziecko już zawsze będzie Ci towarzyszył...
Kasia gratulacje dla Filipka! Silny chłopczyk:* Robota u Ciebie wre:) Dużo Ci jeszcze zostało do zrobienia?
Agunia wszystkiego najlepszego na pół roczku:* A dopiero co miałaś cc :o Super że chrzciny się odbędą. Dobrze kojarze że robilaś inhalacje Michasiowi? Jeśli tak to jak? Kupiłam inhalator/nebulizator i nie wiem jak się za to zabrać...
Mimi widziałam śliczne foto na fb:* Chcę zrobić moim chłopakom podobne.
A teraz troszkę co u nas. Ze zdrowiem już lepiej. Malutki jeszcze ma trochę katarek ale jest już dużo lepiej. Mały piernik jak łapie go za rączki do siadania to staje na nogi :o No i teściowa przychodzi do nas ;) Załatwiliśmy jej podwózkę i od razu inaczej śpiewa;) Ale mnie dziś wkurzyła... Powiedziała do mnie że Dominik ale grubas(mąż jej pokazał fotki jak był u niej), odpowiedziałam że wcale nie to pow. "nasza słodka kluseczka"... Zastanawiam się czy jej czegoś nie dosypać do jedzenia [emoji48] Jak idą przygotowania? U mnie nadal bałagan...Kurcze nie mogę się w tym roku ogarnąć :/ Robię teraz galart i zagniotę spód na sernik i chyba koniec na dziś. Buziaki :*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, tak apropo cen wizyt. Ile płaciłyście za wizytę u gina w ciąży z usg? O ile to nie było na NFZ :)

U mnie lekarz woła 190zł. Wydaje mi się nie mało, zwłaszcza, że teraz mam następną wizytę 2 tyg po poprzedniej... No i portfel boli, zwłaszcza, że jeszcze prezenty teraz były i wszystko [emoji30] ale co zrobić, jak lekarz i sprzęt dobry ... :/

8une3e3kck8m6mea.png
Ja płacę 100 zł. Na każdej wizycie usg

oar8csqvis43sxki.png

Zuza, super że już u was lepiej :) coby złego nie mówić o chorobie, kiedyś zawsze się kończy :)
No teściowa w formie [emoji16] może na olejku rycynowym karpia usmaż? [emoji23]

Paula, no to widzę jestem rekordzistką w kwestii ceny lekarza [emoji27] może i potem będzie mniej liczył... :/ Za ktg wiem, że jest 30 zł.

Ja dziś z mamą uszka lepiłam, 260 sztuk! [emoji108] Minus 2, bo zjadłam [emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

Wow,Colorado to się narobiłyście :) Ja właśnie zalałam galarciki i padam. Odpuszczam robienie sppdu do sernika. Jutro też jest dzień...
Ja płaciłam 120zł za wizytę + 30zł jeśli robił cytologię ale nie lubiłam do niego chodzić ;) Na połówkowych byłam u innego i miał super sprzęt (ten mój mega stary) i zapłaciłam 150zł.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Szafirek spokojnie kochana dużo odpoczywaj i dotrwacie do końca.
Mimi to sporo płaciłaś my usg placilismy 30zl a u ortopedy 70 .
Co do wizyt ja płaciłam 100 w tym wszystko nawet połówkowe płaciłam 100 a jeśli kazał mi za 2tyg.przyjechac to nie brał pieniędzy .
U nas dziś pracowity dzień rąk nie czuję a kręgosłup mi pęka ...a Michaś dziś 6miesięcy skończył :) Pół roczku za nami ale to zleciało...
Najważniejsze ksiądz podpisał kartki chrzciny będą ;P
Sto lat dla Michasia [emoji320][emoji512]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Cześć Dziewczynki, ale produkcja - dobrze Was poczytać z rana :)

Szafirek, przytulam Cię mocno. Odpoczywaj i oszczędzaj się a na pewno dzidzia wytrzyma do marca w brzuszku. [emoji8]

Colorado, beta marzenie [emoji7] udało Ci się nie powiedzieć mamie przy robieniu uszek? ;)

Co do wizyt to ja płacę 170 za gina i 180 za endo...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry