reklama
Krakowianka_12
Fanka BB :)
Ja też się spotykam ze znieczulicą ludzką na ciążowy brzuch!! W kolejce mnie nigdy nikt nie przepuścił, gorzej....jak otworzyła się nowa kasa, to ludzie mnie prawie staranowali, rzucając się do niej, taki młody chłopak co stał przede mną, przywalił mi plecakiem i nawet nie przeprosił!!!!
Jeju mi też tak bardzo cięęęęęężko z tym brzucholem, chodzić mi ciężko, czuję każdy krok ukłuciem w pęcherz, nogi bolą od ciężaru.... Mogłabym się już rozpakować
Jeju mi też tak bardzo cięęęęęężko z tym brzucholem, chodzić mi ciężko, czuję każdy krok ukłuciem w pęcherz, nogi bolą od ciężaru.... Mogłabym się już rozpakować
Ainhoa
Mama Zuzi
Podpisuje się od tym... Coraz częściej boli mnie podbrzusze...Jeju mi też tak bardzo cięęęęęężko z tym brzucholem, chodzić mi ciężko, czuję każdy krok ukłuciem w pęcherz, nogi bolą od ciężaru.... Mogłabym się już rozpakować
Witam porannie
u mnie w nocy taka burza była ok 24 ze spac sie nie dało jasno jak w dzien ,do tego wichura i gradobicie myslałam ze mi okna powywala
i do teraz pada deszcz
ale w koncu jest czym oddychac
..
Niesety my najmniej mamy do powiedzenia ,to dzieciaczki zadecyduja kiedy wyjsc;-),ja tez juz rady nie daje ciezko mi chodzic ,cokolwiek zrobic i tylko bym marudziła , im bardziej zbliza sie termin tym wolniej ten czas leci
Smaka mi narobiłyscie
Miłego dzionka dziewczynki :-)
Niesety my najmniej mamy do powiedzenia ,to dzieciaczki zadecyduja kiedy wyjsc;-),ja tez juz rady nie daje ciezko mi chodzic ,cokolwiek zrobic i tylko bym marudziła , im bardziej zbliza sie termin tym wolniej ten czas leci
Smaka mi narobiłyscie
december
Fanka BB :)
współczuję Wam tych ostatnich tygodni. Pamiętam jak mi było ciężko i jak miałam dosyć. Mam nadzieję, że chociaż pogoda Wam życie ułatwi trochę i upały odejdą. Pamiętam jak czas mi się dłużył i każdy tydzień wydawało się że trwał miesiąc. A teraz? A teraz nie wiem kiedy mi te tygodnie minęły, czas biegnie ze dwa razy szybciej niż przed ciążą
Miłego dnia dziewczęta
Miłego dnia dziewczęta
Ainhoa
Mama Zuzi
No co Ty?? Ja za tydzień zaczynam intensywnie myć okna, robić spacery po schodach i ogólnie sprzątaćNiesety my najmniej mamy do powiedzenia ,to dzieciaczki zadecyduja kiedy wyjsc;-),ja tez juz rady nie daje ciezko mi chodzic ,cokolwiek zrobic i tylko bym marudziła , im bardziej zbliza sie termin tym wolniej ten czas leci
Smaka mi narobiłyscie
Właśnie wróciłam od lekarza, Zuza ma ok. 3 kg, nie wiem ile mierzy, ale wszystko jest w porządku Liczyłam na takie samo zdjęcie jakie ma Fasolka35, ale Zuza cały czas jest buzią do mojego tyłka
Szczerze mówiąc to i mnie się wydaję, że będę w ciąży bez końca i urodzę po terminie, przez to że najpierw się skracała szyjka a teraz jak na złość trzyma i ani drgnie :-) U nas dziś ok 8 rano była burza lało i grzmiało straszliwie, a teraz znów leje, a chciałam się na jakieś zakupy wypuścić ;|
Sierpniówki i wrzesniówki coś napominały o jakimś oleju z wiesiołka i herbatkach z liści malin...czy Wy też takie specyfiki bierzecie bądź zamierzacie brać? Pytałam się gina czy to pomaga i on stwierdził że napewno nie zaszkodzi, ale pomóc też raczej nie pomoże bynajmniej mu nic na ten temat nie wiadomo aby pomagało ;D
Sierpniówki i wrzesniówki coś napominały o jakimś oleju z wiesiołka i herbatkach z liści malin...czy Wy też takie specyfiki bierzecie bądź zamierzacie brać? Pytałam się gina czy to pomaga i on stwierdził że napewno nie zaszkodzi, ale pomóc też raczej nie pomoże bynajmniej mu nic na ten temat nie wiadomo aby pomagało ;D
No co Ty?? Ja za tydzień zaczynam intensywnie myć okna, robić spacery po schodach i ogólnie sprzątać
Właśnie wróciłam od lekarza, Zuza ma ok. 3 kg, nie wiem ile mierzy, ale wszystko jest w porządku Liczyłam na takie samo zdjęcie jakie ma Fasolka35, ale Zuza cały czas jest buzią do mojego tyłka
Ha kochana ja z synkiem po schodach chodziłam jak na przepustke mnie ze szpitala puscili to sexsik z mezem a i tak po terminie 10 dni sie urodził choc na poczatku groziło mi poronienie i problemy z donoszeniem a potem jak sie zaparł to wylezc nie chciał:-) znowu corka wczesniej sie urodziła ok 4 tyg przed terminem ...zobaczymy jak teraz bedzie 27 sierpnia pesar mi sciagaja i mozlwe ze urodze od razu ....zobaczymy
A ja się właśnie dowiedziałam, że na porodówce na której chce rodzić położną jest mojego ojca znajoma ;D i w przyszłym tygodniu mam się z nią spotkać przy okazji zobaczę jak wygląda porodówka i w ogóle powie mi co i jak mam nadzieję, że jak zacznę rodzić to ta babka nie będzie miała akurat urlopu, co by się mną zajęła (ja w życiu nie leżałam w szpitalu i aż się boję)
Taki leń ze mnie, że dopiero z wyrka wstaje :-)
Fasolka- bo to chyba nigdy nie ma tak jak się chce albo jak się planuje ;D a może być tak, że ściągną Ci ten passer i się okaże, że wszystko się tam dobrze trzyma i do porodu wcale się dzidzi nie śpieszy ?;P:O
Taki leń ze mnie, że dopiero z wyrka wstaje :-)
Fasolka- bo to chyba nigdy nie ma tak jak się chce albo jak się planuje ;D a może być tak, że ściągną Ci ten passer i się okaże, że wszystko się tam dobrze trzyma i do porodu wcale się dzidzi nie śpieszy ?;P:O
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: