reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Nie ma się czego obawiać jeśli chodzi o serki camembert i brie produkowanych w Polsce.:-D Bo nasze produkty są robione z mleka pasteryzowanego, więc można bez grzechu je jeść i ja sobie nie odmawiam, bo też jestem fanką serków z "białą kołderką":-D. Niebezpieczeństwo kryje się w serach produkowanych ze świeżego mleka, warto przed zakupem przeczytać skład sera.

Okropnie mi dziś cięęęęężko.....co najgorsze, od paru dni mam zdrętwiałe palce i to przez cały czas!! Rano jak się budzę, mam zdrętwiałe całe dłonie, z bólem staram się je "rozruszać", drętwienie "puszcza", ale opuszki palców mam zdrętwiałe cały dzień.:baffled: Muszę o tym pogadać z lekarzem, a wizytę mam w środę.

reklama
Jesteś 100% pewna co do tych serków? A tu chodzi tylko o to mleko czy o tą pleśń też??
A wyczytałam, że tylko o mleko na szczęście:D
Kurcze, a ja troszeczkę spanikowałam i nie kupiłam sobie wczoraj serka, co więcej, w sobotę chciałam sobie zrobić badania na listeriozę, bo mało kto potrafi zjeść 3 serki Turka Brie w ciągu paru godzin...
PS. Tylko dlaczego te serki są takie drogie?;>

Czekam na mojego aż przyjedzie usmażyć kotlety, bo ugotowałam ziemniaki i sos i w kuchni zrobiła się sauna;/ A okna nie otworze na szerokość, bo mam zabudowane szafki pod oknem i już nie dosięgam do okna;p Wizz??

coś tu ostatnio mało się pisze... ja zaglądam często, bo nudzę się okropnie. Poduszeczkę dla małej skończyłam, więc teraz haftuję rozpoczęty jakiś czas temu obrazek:) miłego wieczorku życzę

Dobry wieczór ;D ja się dziś leniłam nad jeziorkiem, jaka woda cieplutka a ja jedynie po kolana sobie nogi pomoczyłam ;( i burza była ;(

He zahaczyłam dziś o niezdrowego Maca :-D bo Ainhoa zrobiła mi wczoraj smaka :-) jejkuu jak mi już ciężko z tym brzuchem ;|
Ej dziewczyny któraś z Was mogłaby się w końcu rozpakować, bo coś tu się nudno robi hehe ;D

reklama
ja tez dzis zabronionego Maca jadlam :-) ale padalam na twarz od jezdzenia po miescie w tym upale. i wyobrazcie sobie ze nikt nie ustapil mi miejsca chociaz brzucho widoczny jak nie wiem jest.... gdzie ta empatia? :angry:

ja jeszcze sporo do rozpakowania a mysle ze nawet po terminie bede chodzic :-D

Do góry