reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

kłaczku odnośnie tych duuużych kobitek w UK to w zupełności się z Tobą zgadzam, niektóre są wieeeelkie my to do nich "barbie" jesteśmy haha ;D

Miłej niedzieli ;)) ja zaraz nad jezioro jadę ;D

reklama
Ja pierwsze dziecko ważyłam z wagą 98 kg.
Nikt nic nie mówił.
Teraz przybyłam 10 kg.
Ważę obecnie 80 kg.
Także nie za dużo, nie za mało.
Z pierwszym dzieckiem przytyłam 30 kg, także dość sporo, ale szybko udało mi się to zrzucić, bo w przeciągu pół roku wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży, a nawet trochę mniej ważyłam, niż jak zaczynałam ciążę :)
Mam nadzieję, że teraz też tak będzie, bo nie ukrywam, że niby przytyłam prawie książkowo, ale jednak nie ukrywam, że trochę mi ciążą te dodatkowe kg.

Witam się wieczornie ;** w trójmieście dziś pogoda była super, bo nie było upału i tak grilowo było ;D ale teraz już deszczyk sobie pada:no:
Ainhoa ale mi się wzięło na jakiegoś fast fooda z Maca jak napisałaś o Macu ;D może jutro się bujne na jakieś "pyszne dziadostwo" ;D hehe

A ja jeszcze 2 cheeseburgery zakupiłam:D Nie mogę spać;/ Ale ide do łóżka, bo mój wstaje o 5 to musiałabym mu naszykować śniadanko do pracy, a to duży chłop jest, więc niech sobie chociaż raz sam naszykuje;p

hej ciężaróweczki moje kochane:-)

ja dzisiaj bylam na badankach i glukozie, ja pierdziut na sama mysl o niej robi mi sie niedobrze:szok:

ale dalam rade bez cytrynki hehe

teraz zjadlam pyszna bułeczke z serkiem brie i ogóreczkiem mmmniam

upal niesamowity,parówka totalna.

laski te mega paki pampków to wam chodzi o te za 50zl co sa??

aaa i jeszcze pytanko, czy któras z was jest obecnie w londynie?? bo chodzi mi glownie o pogode jaka tam jest obecnie,jakie ciuchy zabrac bo wybieram sie z mezem do jego siostry do luton w piatek :-D

reklama
hej ciężaróweczki moje kochane:-)

ja dzisiaj bylam na badankach i glukozie, ja pierdziut na sama mysl o niej robi mi sie niedobrze:szok:

ale dalam rade bez cytrynki hehe

teraz zjadlam pyszna bułeczke z serkiem brie i ogóreczkiem mmmniam

upal niesamowity,parówka totalna.

laski te mega paki pampków to wam chodzi o te za 50zl co sa??

aaa i jeszcze pytanko, czy któras z was jest obecnie w londynie?? bo chodzi mi glownie o pogode jaka tam jest obecnie,jakie ciuchy zabrac bo wybieram sie z mezem do jego siostry do luton w piatek :-D

Samolotem czy samochodem?;>
Ja tez lubię te serki Brie Turka, ale póki co sobie darowałam, bo one tak niezbyt na ciążę wskazane, rzadko wywołują listerię, jak jesz jeden na tydzień to pewnie jeszcze rzadziej, a ja potrafiłam jeść codziennie 125 gram...:D

Do góry