reklama
paulawawa112
Fanka BB :)
Ja pierwsze dziecko ważyłam z wagą 98 kg.
Nikt nic nie mówił.
Teraz przybyłam 10 kg.
Ważę obecnie 80 kg.
Także nie za dużo, nie za mało.
Z pierwszym dzieckiem przytyłam 30 kg, także dość sporo, ale szybko udało mi się to zrzucić, bo w przeciągu pół roku wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży, a nawet trochę mniej ważyłam, niż jak zaczynałam ciążę
Mam nadzieję, że teraz też tak będzie, bo nie ukrywam, że niby przytyłam prawie książkowo, ale jednak nie ukrywam, że trochę mi ciążą te dodatkowe kg.
Nikt nic nie mówił.
Teraz przybyłam 10 kg.
Ważę obecnie 80 kg.
Także nie za dużo, nie za mało.
Z pierwszym dzieckiem przytyłam 30 kg, także dość sporo, ale szybko udało mi się to zrzucić, bo w przeciągu pół roku wróciłam do swojej wagi sprzed ciąży, a nawet trochę mniej ważyłam, niż jak zaczynałam ciążę
Mam nadzieję, że teraz też tak będzie, bo nie ukrywam, że niby przytyłam prawie książkowo, ale jednak nie ukrywam, że trochę mi ciążą te dodatkowe kg.
Witam się wieczornie ;** w trójmieście dziś pogoda była super, bo nie było upału i tak grilowo było ;D ale teraz już deszczyk sobie pada
Ainhoa ale mi się wzięło na jakiegoś fast fooda z Maca jak napisałaś o Macu ;D może jutro się bujne na jakieś "pyszne dziadostwo" ;D hehe
Ainhoa ale mi się wzięło na jakiegoś fast fooda z Maca jak napisałaś o Macu ;D może jutro się bujne na jakieś "pyszne dziadostwo" ;D hehe
madzialenka1988
Fanka BB :)
hej ciężaróweczki moje kochane:-)
ja dzisiaj bylam na badankach i glukozie, ja pierdziut na sama mysl o niej robi mi sie niedobrze
ale dalam rade bez cytrynki hehe
teraz zjadlam pyszna bułeczke z serkiem brie i ogóreczkiem mmmniam
upal niesamowity,parówka totalna.
laski te mega paki pampków to wam chodzi o te za 50zl co sa??
aaa i jeszcze pytanko, czy któras z was jest obecnie w londynie?? bo chodzi mi glownie o pogode jaka tam jest obecnie,jakie ciuchy zabrac bo wybieram sie z mezem do jego siostry do luton w piatek
ja dzisiaj bylam na badankach i glukozie, ja pierdziut na sama mysl o niej robi mi sie niedobrze
aaa i jeszcze pytanko, czy któras z was jest obecnie w londynie?? bo chodzi mi glownie o pogode jaka tam jest obecnie,jakie ciuchy zabrac bo wybieram sie z mezem do jego siostry do luton w piatek
reklama
Ainhoa
Mama Zuzi
hej ciężaróweczki moje kochane:-)
Samolotem czy samochodem?;>
Ja tez lubię te serki Brie Turka, ale póki co sobie darowałam, bo one tak niezbyt na ciążę wskazane, rzadko wywołują listerię, jak jesz jeden na tydzień to pewnie jeszcze rzadziej, a ja potrafiłam jeść codziennie 125 gram...
Podziel się: