reklama
Ainhoa, my z paleniem poradzilismy sobie dosc szybko. Po prostu jak nam staranie sie o dziecia w ogole nie wychodzilo, stwierdzilam ze trzeba wyeliminowac WSZYSTKIE ewentualne przyczyny niepowodzen. Ja juz nie palilam, a Rajmund rzucil. To bylo jeszcze przed pierwsza strata.
Lolcia, damy rade. Kurde, nie ma opcji.
Chyba nie bede potrzebowala pigulek - mam skurcze macicy.
Lolcia, damy rade. Kurde, nie ma opcji.
Chyba nie bede potrzebowala pigulek - mam skurcze macicy.
Moja to jest czwarta ciaza z moim m.. poprzednia rok temu skonczyła sie obumarciem w ok 12-14 tyg do tej pory nie wiemy dlaczego serduszko przestało bic.....potem był zabieg łyzeczkowania i kilka miesiecy ktorych nie chce pamietac na antydepresantach...
madzialenka1988
Fanka BB :)
kłaczku tak bardzo mi przykro
ale ty jestes silną kobieta,zawsze nas podtrzymywalas na duchy i równiez ta sama energie przekazuje tobie kochana. Wszystko sie ułoży
dopiero wstalam heh. jaka parówa,masakra
ale ty jestes silną kobieta,zawsze nas podtrzymywalas na duchy i równiez ta sama energie przekazuje tobie kochana. Wszystko sie ułoży
dopiero wstalam heh. jaka parówa,masakra
*martusia*
Fanka BB :)
a ja sie czuje dzis bardzo zle pod wzgledem psychicznym. odebralam wyniki i pol kartki we wskaznikach high i low do tego bakterie w moczu. poza tym musialam wlezc na 4 pietro bo znowu jakas menda zepsula winde, a to juz nie jest takie proste jak miesiac temu jeszcze. w dodatku bola mnie zebra i kosc ogonowa... nawet zakupy nie pomogly
ponarzekalam Wam troche, co?
ponarzekalam Wam troche, co?
reklama
nadalka- no taka Igusia jest o wiele fajniejsza niż ta rozwrzeszczana ;D hehe. Słodka istotka
*martusia*- póki nie skonsultowałaś wyników z lekarzem nie ma co na zapas panikować, może wcale nie jest tak źle poza tym pomyśl sobie, że i my się już niebawem będziemy rozpakowywać ;D
A tak w ogóle to kupiłam dziś w biedrze te pampki mega paka Dada 3-6kg :-) u nas w jednej biedronie wcale ich nie było, a w kolejnej do wyboru rozmiarów od małych do dużych.
*martusia*- póki nie skonsultowałaś wyników z lekarzem nie ma co na zapas panikować, może wcale nie jest tak źle poza tym pomyśl sobie, że i my się już niebawem będziemy rozpakowywać ;D
A tak w ogóle to kupiłam dziś w biedrze te pampki mega paka Dada 3-6kg :-) u nas w jednej biedronie wcale ich nie było, a w kolejnej do wyboru rozmiarów od małych do dużych.
Podziel się: