reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mi po paru latach mama uświadomiła, że mój były palił i pewnie miał słabe plemniki i dlatego straciłam. Póki co jest to dla mnie jedyne wytłumaczenie, które staram się akceptować i dlatego pytam..

reklama
Ainhoa, my z paleniem poradzilismy sobie dosc szybko. Po prostu jak nam staranie sie o dziecia w ogole nie wychodzilo, stwierdzilam ze trzeba wyeliminowac WSZYSTKIE ewentualne przyczyny niepowodzen. Ja juz nie palilam, a Rajmund rzucil. To bylo jeszcze przed pierwsza strata.
Lolcia, damy rade. Kurde, nie ma opcji.

Chyba nie bede potrzebowala pigulek - mam skurcze macicy.

Moja to jest czwarta ciaza z moim m.. poprzednia rok temu skonczyła sie obumarciem w ok 12-14 tyg do tej pory nie wiemy dlaczego serduszko przestało bic.....potem był zabieg łyzeczkowania i kilka miesiecy ktorych nie chce pamietac na antydepresantach...

kłaczku tak bardzo mi przykro :(:(

ale ty jestes silną kobieta,zawsze nas podtrzymywalas na duchy i równiez ta sama energie przekazuje tobie kochana. Wszystko sie ułoży :)

dopiero wstalam heh. jaka parówa,masakra

a ja sie czuje dzis bardzo zle pod wzgledem psychicznym. odebralam wyniki i pol kartki we wskaznikach high i low do tego bakterie w moczu. poza tym musialam wlezc na 4 pietro bo znowu jakas menda zepsula winde, a to juz nie jest takie proste jak miesiac temu jeszcze. w dodatku bola mnie zebra i kosc ogonowa... nawet zakupy nie pomogly :zawstydzona/y:

ponarzekalam Wam troche, co?

reklama
nadalka- no taka Igusia jest o wiele fajniejsza niż ta rozwrzeszczana ;D:-D hehe. Słodka istotka ;)

*martusia*- póki nie skonsultowałaś wyników z lekarzem nie ma co na zapas panikować, może wcale nie jest tak źle:tak: poza tym pomyśl sobie, że i my się już niebawem będziemy rozpakowywać ;D

A tak w ogóle to kupiłam dziś w biedrze te pampki mega paka Dada 3-6kg :-) u nas w jednej biedronie wcale ich nie było, a w kolejnej do wyboru rozmiarów od małych do dużych.

Do góry