reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Witamy nowa mamusie [emoji3]Część dziewczynki jestem tu nowa i chciałabym przyłączyć się do waszej grupki wsparcia . Najprawdopodobniej jestem w ciąży, najprawdopodobniej bo wizyta u gina dopiero 14.11. na razie chyba z 4 testy pozytywne i beta hcg również wskazuje na bejbika z jednej strony strasznie się cieszę, to pierwsza ciąża , a z drugiej strasznie boję . Dodatkowych zmartwień dostarcza fakt że do najszczuplejszych nie należę. Niby to poczatki, a ja się już czuję jak beczka napompowana ciężka , a co to będzie dalej już szaleje co tu jeść , czego nie, a apetyt mam zwiększony , zamiast się cieszyć to ja się martwię , obawiam wizyty u lekarza, jakiś zgryźliwych docinek itp. Powiedzcie czy wam na początku też często dokuczał ból brzucha ? Bo ja już wariuje że może coś się tam dzieje złego pozdrawiam
Napisz coś więcej o sobie. Z jaka waga startujesz?
Szukaj lekarza który nie będzie uszczypliwy bo nie ma co się denerwować 9 miesięcy
rena-chan
dziewczęta macie córeczki?
Podobno szczupłe kobiety mają częściej córki a mniej szczupłe synów, bo natura wie, że mają więcej siły na poród większego z reguły i dłuższego chłopca.
Na razie mam syna i jestem przy kości więc zastanawiałam się czy coś w tym jest.
Jestem nowa, przejrzałam kilka stron wstecz i widzę u Was chłopaków, czy dziewczynkami kobitki tu też się chwaliły?
Podobno szczupłe kobiety mają częściej córki a mniej szczupłe synów, bo natura wie, że mają więcej siły na poród większego z reguły i dłuższego chłopca.
Na razie mam syna i jestem przy kości więc zastanawiałam się czy coś w tym jest.
Jestem nowa, przejrzałam kilka stron wstecz i widzę u Was chłopaków, czy dziewczynkami kobitki tu też się chwaliły?
Chameleo89
Początkująca w BB
Mam dobrego gina, wysoko że tak powiem wyspecjalizowana przychodnia, ale nie wiem czy będzie mnie stać,żeby tam prowadzić ciążę. Jednak profeska pełną gębą, więc tam raczej nie pozwoliliby sobie na uszczypliwości. Obecnie mam 87 kg, wg mnie to 3 tydzień , wg hcg z krwi 4. Mimi2330 ta pogoda udziela się chyba każdemu , zresztą młody pewnie rozbity po zmianie czasu, ja też pewnie bd dochodzić do siebie z tydzień. Są tu jakieś mamuśki na swojej działalności żeby podpowiedzieć co i jak z macierzyńskim w takim przypadku ? Boże dziewczyny , mamusia jak to brzmi, trzęsę portkami przed wizytą. Mam nadzieję że do tego czasu bd już widać zarodek i potwierdzi się że zostanę faktycznie mamuską , bo totalnie fiksuje. Stresuje się, że może jakaś pozamaciczna albo puste jajo, albo nie wiadomo co jeszcze. Ja tylko taka psychopatka?
Mimi2330
Tak, były mamusie które mają córki więc to bzdura.... zresztą nie widziałaś na ulicach swojego miasta grubszych mamią z dzoewczynkami? No ja widzę pelno. ...dziewczęta macie córeczki?
Paula1207
Ja jestem na swojej działalności, ale od niedawna i to moje pierwsze dziecko będzie, więc sama jeszcze nie wiem jak to wszystko działa...Mam dobrego gina, wysoko że tak powiem wyspecjalizowana przychodnia, ale nie wiem czy będzie mnie stać,żeby tam prowadzić ciążę. Jednak profeska pełną gębą, więc tam raczej nie pozwoliliby sobie na uszczypliwości. Obecnie mam 87 kg, wg mnie to 3 tydzień , wg hcg z krwi 4. Mimi2330 ta pogoda udziela się chyba każdemu , zresztą młody pewnie rozbity po zmianie czasu, ja też pewnie bd dochodzić do siebie z tydzień. Są tu jakieś mamuśki na swojej działalności żeby podpowiedzieć co i jak z macierzyńskim w takim przypadku ? Boże dziewczyny , mamusia jak to brzmi, trzęsę portkami przed wizytą. Mam nadzieję że do tego czasu bd już widać zarodek i potwierdzi się że zostanę faktycznie mamuską , bo totalnie fiksuje. Stresuje się, że może jakaś pozamaciczna albo puste jajo, albo nie wiadomo co jeszcze. Ja tylko taka psychopatka?
Chameleo89
Początkująca w BB
Paula1207 ja też działalność mam od kwietnia. Obecnie zmieniałam lokal więc na miesiąc zawieszona. Miałam odwieszac w listopadzie ale właścicielka lokalu coś pod górę ma z księgami i cała papierologia. A ja teraz ciąża i mam poczucie że jestem po prostu w czarnej dupie kiedy zaczynałyscie kompletować wyprawki ? A ty mimi2330 jak się czujesz ? Bo juz na wylocie jestes, na kiedy masz termin?Ja jestem na swojej działalności, ale od niedawna i to moje pierwsze dziecko będzie, więc sama jeszcze nie wiem jak to wszystko działa...
Paula1207
Ja na razie mam działającą firmę, ale jak urodzę to myślę, że zawieszę na jakiś czas... Na razie i tak nie mogę iść na L4 bo też studiuję, więc muszę wychodzić z domu na zajęcia i jestem w takim zawieszeniu, także myślę że Cię rozumiem [emoji6]Paula1207 ja też działalność mam od kwietnia. Obecnie zmieniałam lokal więc na miesiąc zawieszona. Miałam odwieszac w listopadzie ale właścicielka lokalu coś pod górę ma z księgami i cała papierologia. A ja teraz ciąża i mam poczucie że jestem po prostu w czarnej dupie kiedy zaczynałyscie kompletować wyprawki ? A ty mimi2330 jak się czujesz ? Bo juz na wylocie jestes, na kiedy masz termin?
reklama
Podziel się: