reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Kasia ja jak miałam 6lat zamieszkalismy na wsi i byłam jedyną dziewczynką a chłopaków było 11,więc musiałam mieć siłę przebicia jako królowa bandy I tak mi zostało do dziś ,bo nadal dowodze bandą facetów :D Haha i chyba dlatego wszyscy się mnie słuchają bo taka zołza ze mnie :D Wystarczy jedno spojrzenie i nie muszę nic mówić :D
Mimi już masz tak blisko, że nie dziwne obrzęki ale ogórek to dobre rozwiązanie :)
A my już oficjalnie mamy dwa ząbki !!!!!!
Niestety zdjęcia nie wstawię bo z telefonu mi tu nie idą bo są za duże.

reklama
received_1465877070144406.jpeg

A jednak się udało :D

Załączniki

• received_1465877070144406.jpeg
    received_1465877070144406.jpeg
    222,7 KB · Wyświetleń: 536
Mimi to już końcówka więc nie dziwota że nogi spuchniete. Kiedy wizyta u lekarza?

Paula, jeszcze chwila i będziesz miała ładna piłeczkę :)

Agunia piękny widok:). My też już chcemy mieć ząbki

Kasia będziecie mieć może też Was wezmą tak z zaskoczenia jak nas;) a tu mi się ładniejsze zdjęcie udało
IMAG3057~2.jpg

Michaś dalej strasznie się slini i szuka zębów ;)
Mimi to fakt dobrze że lato Cię ominęło na końcówce ja nie miałam tego szczęścia ;)
Madagos a Ty co tak tajniacko lubisz i nic nie piszesz :p Co u Was jak sobie radzicie ?

Załączniki

• IMAG3057~2.jpg
    IMAG3057~2.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 470
Agunia ja nadrabiam na raty :D radzimy sobie wysmienicie! Musialam odstawic Ziemka od piersi z powodu zoltaczki na 3 dni, od czwartku go uczylam znow cycusia i udalo sie ;) Troszke sie odzolcil i nie musze juz Go kluc wiecej :) Mnie 3tyg po porodzie zostalo 3kg do wagi wyjsciowej, woec tez jestem zadowolona :) Ogolnie czerpie ile sie da z tego wspanialego okresu teraz. Maly jest CUDOWNY :D Ja juz jestem gotowa na kolejne dziecko :D

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia w czwartek pójdę i mam nadzieję ze każe mi przychodzić już na oddział.

Agunia synek jest przeslodki [emoji4]

Madagos jaki fajny brzdąc [emoji3] miło czytać ze wszystko idzie super [emoji5] no i brawa za wagę [emoji122]

hchy43r8h8l5x99d.png

Część dziewczynki jestem tu nowa i chciałabym przyłączyć się do waszej grupki wsparcia . Najprawdopodobniej jestem w ciąży, najprawdopodobniej bo wizyta u gina dopiero 14.11. na razie chyba z 4 testy pozytywne i beta hcg również wskazuje na bejbika z jednej strony strasznie się cieszę, to pierwsza ciąża , a z drugiej strasznie boję . Dodatkowych zmartwień dostarcza fakt że do najszczuplejszych nie należę. Niby to poczatki, a ja się już czuję jak beczka napompowana ciężka , a co to będzie dalej już szaleje co tu jeść , czego nie, a apetyt mam zwiększony , zamiast się cieszyć to ja się martwię , obawiam wizyty u lekarza, jakiś zgryźliwych docinek itp. Powiedzcie czy wam na początku też często dokuczał ból brzucha ? Bo ja już wariuje że może coś się tam dzieje złego pozdrawiam

reklama
Hej, witaj, rozgość się [emoji6] chyba każda z nas miała /ma takie obawy jak ty. Ważne, żeby znaleźć dobrego lekarza, dla którego zdrowie Twoje i maluszka będzie ważniejsze niż krytykowanie. Ja takiego znalazłam i jest super. Co do bólów brzucha, to mnie też bolało i nadal czasem pobolewa i też się martwiłam, ale to normalne, wszystko się rozciąga [emoji6]

oar8csqvlz43cwmp.png

Do góry