reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Mimi już tak mało Ci zostało ale ten czas leci.Ja na twardnienie brzucha miałam 3*2magnez i nospe3*2 .Zuza Paulina śliczne wasze bombelki
Ja ostatnio mam mało czasu na wszystko mąż przyjechał rozszerzamy działalność i tak szybko uciekają dni.
Michaś dziś kończy już 15 tygodni.Wcina już kaszkę mannę marchewkę, jabłuszko ,marchewkę z jabłuszkiem.Nie chce leżeć podnosi się do siedzenia .U mnie 26kg na minusie jeszcze 2kg i osiągnę pierwszy cel
A to moje szczęście :*
Milutkiego dnia dla wszystkich :*
Mimi już tak mało Ci zostało ale ten czas leci.Ja na twardnienie brzucha miałam 3*2magnez i nospe3*2 .Zuza Paulina śliczne wasze bombelki
Ja ostatnio mam mało czasu na wszystko mąż przyjechał rozszerzamy działalność i tak szybko uciekają dni.
Michaś dziś kończy już 15 tygodni.Wcina już kaszkę mannę marchewkę, jabłuszko ,marchewkę z jabłuszkiem.Nie chce leżeć podnosi się do siedzenia .U mnie 26kg na minusie jeszcze 2kg i osiągnę pierwszy cel
A to moje szczęście :*
Milutkiego dnia dla wszystkich :*
Załączniki
Michaś dziś kończy już 15 tygodni.Wcina już kaszkę mannę marchewkę, jabłuszko ,marchewkę z jabłuszkiem.
Wow to szybciutko , nasz ma 16tygodni i jest na mleku z piersi z butelki plus mm czasem. Myślę że dopiero za kilka tygodnii zaczniemy coś wprowadzać. We wtorek skończy 4 miesiące więc już niby można rozszerzyć dietę ale jest wcześniakiem , waży 5,5kg i jeszcze nie jest gotowy na jedzenie z łyżeczki.
Mimi2330
Ja biorę 2x2 magnez czasem jak mi się przypomni to 3x2
Nospe czasem biorę ale raczej staram się unikać.
A witaminy bralyscie do ostatniego dnia?
Bo mi się teraz kończą i tak się zastanawiam czy kupować jeszcze na ten miesiąc czy już dac sobie spokój.
Bo mi się teraz kończą i tak się zastanawiam czy kupować jeszcze na ten miesiąc czy już dac sobie spokój.
Mimi2330
Dziecku na mleku z piersi pozniej rozszerza sie diete. 4lata temu byly zalecenia ze po 6 m-cuWow to szybciutko , nasz ma 16tygodni i jest na mleku z piersi z butelki plus mm czasem. Myślę że dopiero za kilka tygodnii zaczniemy coś wprowadzać. We wtorek skończy 4 miesiące więc już niby można rozszerzyć dietę ale jest wcześniakiem , waży 5,5kg i jeszcze nie jest gotowy na jedzenie z łyżeczki.
Ja biorę 2x2 magnez czasem jak mi się przypomni to 3x2
Myślę ze warto brać jeszcze witaminy nawet te ostatnie tygodnie zresztą większość witamin jest na czas ciąży i karmienia. Po ciąży nawet jeśli się nie karmi też warto brać jakiś czas witaminy bo sa niedobory. Teraz ważne żeby brać DHA dla dziecka są ważne i żelazo chyba też jest w tych witaminach dla ciężarnych. Teraz maluszek zaczął magazynować żelazo, a DHA na mózg dziecka ważne.
reklama
Podziel się: