reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Paula gratulacje. Emocje teraz będą Ci towarzyszyć przy każdym usg. A jak będziesz na ekranie monitora widziała jak Twój szkrab baraszkuje sobie w brzuchu to będziesz chciała być cały czas przy aparacie do usg. No i gratuluję wagi. Same dobre wieści
To na pewno będzie niesamowite [emoji4] chyba będę siedziała i ryczała przy każdym badaniu... Dzisiaj jak zobaczyłam malutkie pikajace serduszko to mało brakowało [emoji6]

oar8csqv244i5wln.png

reklama
Kattaya właśnie nie będę znała terminu cc ; ( moja gin powiedziała ze będę musiała przychodzić na ktg i ona wtedy na bieżąco podejmie decyzję o cięciu :/
Boję się ze nagle mnie złapią bóle albo odejdą wody w nocy i będzie problem.... ciekawa jestem czy ona da mi jakieś skierowanie na cc bo wiadomo ze nie zawsze ma ona dyżur.... martwię się...

Paula gratulacje [emoji4]
Na kiedy masz termin?

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi dużo odpoczywaj, ta końcówka jest najgorsza.

My chrzcilismy dosyć wcześnie, bo jak Filip miał 17 tygodni. Z tym że chcililismy w sobotę żeby było krócej niż na mszy. Zestaw do chrztu sama skompletowałam. Kupiłam body z kolnierzykiem, spodnie i marynarkę.
Mój mąż najlepszy. Mówi dziś do mnie, ze mogłabym już urodzić hehe
Ale mam nadzieję ze dotrwam do 38tc. Cały czas biorę duphaston

hchy43r8h8l5x99d.png

Mój mąż najlepszy. Mówi dziś do mnie, ze mogłabym już urodzić hehe
Ale mam nadzieję ze dotrwam do 38tc. Cały czas biorę duphaston

hchy43r8h8l5x99d.png

No no, a jak urodzisz to powie że synek mógł jeszcze chwilę posiedzieć w brzuchu;) Facetom nie dogodzi. My wczoraj wspominaliśmy porod, śmiechu było co niemiara. Mąż to śmiesznie opowiada, ale powiedział że na drugi poród się nie pisze:)

Paula trochę Ci zazdroszczę tych usg. To są bardzo piękne chwile. A masz możliwość nagrania usg na płytę? Ja bardzo chciałam ale moja ginka nie miała aż tak dobrego sprzętu

No no, a jak urodzisz to powie że synek mógł jeszcze chwilę posiedzieć w brzuchu;) Facetom nie dogodzi. My wczoraj wspominaliśmy porod, śmiechu było co niemiara. Mąż to śmiesznie opowiada, ale powiedział że na drugi poród się nie pisze:)

Paula trochę Ci zazdroszczę tych usg. To są bardzo piękne chwile. A masz możliwość nagrania usg na płytę? Ja bardzo chciałam ale moja ginka nie miała aż tak dobrego sprzętu
W sumie nie pytałam...

oar8csqv244i5wln.png

Kattaya właśnie nie będę znała terminu cc ; ( moja gin powiedziała ze będę musiała przychodzić na ktg i ona wtedy na bieżąco podejmie decyzję o cięciu :/
Boję się ze nagle mnie złapią bóle albo odejdą wody w nocy i będzie problem.... ciekawa jestem czy ona da mi jakieś skierowanie na cc bo wiadomo ze nie zawsze ma ona dyżur.... martwię się...

Paula gratulacje [emoji4]
Na kiedy masz termin?

hchy43r8h8l5x99d.png
Od dzisiaj na 16.05.2018

oar8csqv244i5wln.png

My mamy płytę od starszego syna i to fajna pamiątka :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Paula super wieści:) Gratulacje!

Mimi no dziwne podejście. Ufasz jej, ze ona Ci rzeczywiscie zrobi to cc? Dawałaś jakąś kasę?
Jak wcześniej rozmawiałam z inna pacjentka to ona twierdziła że jej córka płaciła 2tys aby mieć cesarke A ja jak się spytalam tej gin. To powiedziala ze nic absolutnie nie płacę....
Ten szpital w którym teraz chce rodzić jest słynny z cesarek. Z 80%to cesarki.... Ale się stresuje jak to będzie. Za tydzień już muszę jej dopytać o szczegóły

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Hej Dziewczyny:)
Kurcze,Madagos już pewnie urodziła:) Mam nadzieję że znajdzie chwilkę aby się pochwalić:)
Mimi o rany!To już tak blisko...Ale zleciało!Dopiero co się staraliście!Imię bardzo fajne,też je rozważaliśmy;)
Paulina super że z brzuszkiem lepiej:* Czyli Nutramigen to była dobra decyzja.Kalinka polubiła to mleczko?Ślicznotka:) Ale duże te nasze Bąbelki już:)
U nas rzadziej Dominiś ma kolki ale czasem się zdarzają.
Paula gratuluje:*

Załączniki

• 20170927_143038.jpg
    20170927_143038.jpg
    833,3 KB · Wyświetleń: 91
  • 20170928_112903_1.jpg
    20170928_112903_1.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 87
Do góry