reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hej Dziewczyny:)
Kurcze,Madagos już pewnie urodziła:) Mam nadzieję że znajdzie chwilkę aby się pochwalić:)
Mimi o rany!To już tak blisko...Ale zleciało!Dopiero co się staraliście!Imię bardzo fajne,też je rozważaliśmy;)
Paulina super że z brzuszkiem lepiej:* Czyli Nutramigen to była dobra decyzja.Kalinka polubiła to mleczko?Ślicznotka:) Ale duże te nasze Bąbelki już:)
U nas rzadziej Dominiś ma kolki ale czasem się zdarzają.
Paula gratuluje:*
No jaki slodziak [emoji4]
I jaki podobny do starszaka :)
Ja jestem ciekawa jak masz będzie wyglądał hehe :)
Fajnie ze już go te kolki Tak nie mecza

No moja ciaza minęła jak piec minut.... niewiem kiedy.... jeszcze oby miesiąc :)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ze zmęczenia źle napisałam. Filip był chrzczony jak miał 8 tygodni, nie 17. Taki szewski błąd.

Zuza spacerowka fajna, najważniejsze że Filip lubi w niej jeździć :) Jesteśmy na etapie jajka i królika. Mój mały duży syn nie chce jesc mleka, woli zupki. Sloiczkiem pluje, więc sama gotuję. Jedynie owoce dostaje ze słoiczka. Ale zdecydowanie woli warzywa i mięso od owoców. Jak rasowy facet;). Wozek bardzo ładny, wyswietlil mi się kolor carbon i się zakochałam w tej kolorystyce:)

Dziewczyny na 1-2 miesięczne dziecko to jaki rozmiar czapki się kupuję ? Takiej na dwór.
Muszę kupić zimową i fajny komplet mi się spodobał w Internecie ale nie mam pojęcia jaki rozmiar hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny na 1-2 miesięczne dziecko to jaki rozmiar czapki się kupuję ? Takiej na dwór.
Muszę kupić zimową i fajny komplet mi się spodobał w Internecie ale nie mam pojęcia jaki rozmiar hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja kupowałam rozm 36/38, teraz Filipowi zakładam rozmiar 40/42. Ale to rozmiar rozmiarowi nie równy.

Duphaston brałam prawie do końca pierwszego trymestru, acard do 37 tygodnia ciąży a dopegyt do samego końca

Mimi jeszcze kilka tygodni dasz radę, wykorzystaj jeszcze te chwile w których mąż Ci usługuje. U mnie sue to skończyło zaraz po porodzie ;)

Ja kupowałam rozm 36/38, teraz Filipowi zakładam rozmiar 40/42. Ale to rozmiar rozmiarowi nie równy.

Duphaston brałam prawie do końca pierwszego trymestru, acard do 37 tygodnia ciąży a dopegyt do samego końca

Mimi jeszcze kilka tygodni dasz radę, wykorzystaj jeszcze te chwile w których mąż Ci usługuje. U mnie sue to skończyło zaraz po porodzie ;)
Haha mój też się odgraza ze się niedługo skończy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Najgorzej wkurza go mycie naczyń, a zmywarka zepsuta....

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi myśmy z mężem się z rana pokłócili o brudne naczynia :). Bo on chciał mi pomóc i umyć naczynia wczoraj wieczorem ale mu się zapomniało8-) szkoda słów...

reklama
Do góry