reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Tak. Jedynie co to mniej ruchy miałam bo tak to codziennie szpital a teraz w domu siedzę bo jest mi coraz ciezej

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, ja mam jakiś szalony tydzień i masę roboty. Jak tylko się uda zaciążyć to idę na zwolnienie :D

Magdagos, Szafirek, zazdroszczę wagi w ciąży :)

Colorado, nie męcz tym pięknym ciastem bo ja się staram wrócić na dobrą drogę diety :D muszę się w końcu zważyć a marzy mi się zobaczyć 2 cyfry jak u Ciebie ;) nawet 99,9 będzie ok :D

JK, może coś z którąś wagą bylo nie tak? Aż szok, że 5kg w tydzień [emoji51] dobrze, że chociaż cukry w porządku :)

Paula, trzymam kciuki za betę :)

Parampampam, śliczne macie dzieciaczki [emoji7][emoji7][emoji7] a Kuba jaki wpatrzony w brata :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Zuza87 @parampampam piękne są wasze dzieciaczki :) mam nadzieję, że wszystko będzie ok i za parę miesięcy będę mogła tulić swojego maluszka ;)

Umówiłam się na wizytę na 14.09, to będzie dłuuugi tydzień oczekiwania...kwas foliowy zakupiony, jutro jadę powtórzyć betę :)
Daj znać koniecznie :)

Ka, taki diabełek jestem i kuszę, siebie tez skusiłam, chociaż też wracam do dietki [emoji48]

Dobrze mieć dużo do roboty, wtedy nie fisiuje się [emoji38] ja ostatnio też nie wiem w co ręce włożyć, ale wtedy nie łapię doła [emoji4] okres powoli się kończy to i staranka się zaczną [emoji48] dobrze, bo w końcu mam ochotę... Dwa tygodnie przed @ to moje libido leżało i kwiczało i ja sama doła miałam, muszę małżonkowi cierpliwość nagrodzić [emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Matko ja dziś przeszłam sama siebie.... zezarlam całą milke. ... [emoji34][emoji34][emoji34] az się wystraszył am później bo dziec nie ruszam się cały dzień mimo poruszania brzucha. Już myślałam ze będę jechać Na ip.... na szczęście teraz daje o sobie znać.

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi, raz nie zawsze :) ale lepiej uważać, żeby sobie potem nie pluć w brodę... Ja mam z kolei jakąś fazę na orzechy - najchętniej w miodzie albo czekoladzie [emoji51]

Jeśli wolno spytać, z jaką wagą zaczynałaś i z jaką skończyłaś:)?
Dziś mam 12+6 :)

jk ja z ważeniem niestety mam szplina ;/ ważę się codziennie, a nawet zdarza się, że wieczorem i szacuję ile będzie rano..
Ale mam też tak, że zjem coś więcej w jeden dzień i przez kolejne 5 borykam się z 2 kg więcej ;/
Ja zaczynałam z gigantyczna wagą ,bo 127,8 skończyłam ciążę na 119 a dziś waga spadła do 105 czyli spadł 22 kilogram :)

reklama
Wow, Agunia, co za wynik!!! [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] bardzo się pilnowałaś czy dzidzia żyła z zapasów?

Do góry