reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Cześć dziewczynki :D dawno mnie tu nie było... wybaczcie, ale mąż mi wrócił zza granicy i korzystam póki mogę z jego towarzystwa. Będzie ciężko mi Was nadrobić ale najpierw najważniejsze.... Byłam na wizycie u lekarza i widziałam naszego małego wielkoluda :D dostałam skrzydeł ze szczęścia! :) i serduszko też słyszałam ah... :D chociaż powiedział mi, że mogło by bić szybciej :/ ale na razie się nie martwię. Ze względu na wcześniejsze poronienie dostałam Luteine i Duphaston. Za tydzień znów jade na wizyte i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku :)

agunia teściową to masz jak z tych kawałów chyba... Nie wyobrażam sobie żeby moja mama tak synowym powiedziała albo żeby mi tak teściowa powiedziała..

Paula gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze! :)

reklama
Cześć Paula, to ja nieśmiało gratuluję :) długo się staraliście? Ile masz lat? Z jaką wagą startujesz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak w ogóle nie pokazałam Wam mojego maluszka :D

12+4 04.09 (1).jpg

Załączniki

• 12+4 04.09 (1).jpg
    12+4 04.09 (1).jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 270
Szafirek no cudo:) A Pappa na stówę miałam za darmo, chyba, ze z racji wieku:D

Lenka tym razem musi być dobrze:) Mąż na długo zostaje?

Paula witaj i gratulacje. Pierwszy dzidziuś? Jak się czujesz?

Lenka super że maluszek rośnie a w którym tygodniu jesteś ? Oj znam to uczucie i rozumiem doskonale jak mąż zza granicy wraca :)
Co do mojej teściowej to zabić nie można zostaje tylko tolerować :p Są tacy ludzie i ich się już nie zmieni ona powiedziała że dzieci nie lubi i dzieci mają się jej bać bo wtedy jej słuchają ,jak dla mnie chore.
Szafirek cudeńko

Właściwie to się nie staraliśmy, trochę z zaskoczenia i jeszcze jestem w lekkim szoku ;) mam 23 lata, to moja pierwsza ciąża :) wagą nie ma się co chwalić startuje z 104 kg i mam nadzieję, że za dużo nie dojdzie... Na razie czuję ok, właściwie tylko bolą mnie piersi i trochę brzuch, tak jak na okres. Gdyby nie ból piersi to bym w ogóle nie wpadła na pomysł, że jestem w ciąży, jeszcze nawet okres nie zdążył mi się spóźnić... Tak o po prostu zrobiłam dzisiaj test, bo nie byłam pewna, a miałam wizytę u dentysty, więc chciałam sprawdzić jakby co i potem zonk :D więc pierwsza dowiedziała sie dentystka ;)

reklama
Tak, to już załatwione. Z wizytą chcę poczekać aż będę mogła zobaczyć serduszko :) zastanawia mnie jedna rzecz tylko - dzisiaj zrobiłam też betę, i wyszła taka jak 2-3 tydzień i zastanawiam się czy to jest ok...

Do góry