reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
U nas burza....
A miałam iść z młodym do pediatry po skierowanie do dermatologa.
Zrobiło mu się na głowie coś takiego jak ciemieniucha....
Niewiem z kad to.... włoski myjemy max co drugi dzień. Jak był ten gorac to nawet codziennie. Martwię się
A miałam iść z młodym do pediatry po skierowanie do dermatologa.
Zrobiło mu się na głowie coś takiego jak ciemieniucha....
Niewiem z kad to.... włoski myjemy max co drugi dzień. Jak był ten gorac to nawet codziennie. Martwię się
Colorado1989
Dzięki dziewczyny [emoji11] fajnie byłoby, jakby teraz się udało, gdyby wszystko poszłoby ok to na wiosnę popylałabym z wózeczkiem na spacerki [emoji4]
Mimi, za tydzień w czwartek mam testować, w 26 dc bete mam zrobić. Jak wyjdzie więcej niż 15 to mam brać duphaston i umawiać się do gina.
Z tą ciemieniuchą to się nie martw, może faktycznie to jest to i jak zastosujesz jakieś preparaty to będzie ok [emoji11]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi, za tydzień w czwartek mam testować, w 26 dc bete mam zrobić. Jak wyjdzie więcej niż 15 to mam brać duphaston i umawiać się do gina.
Z tą ciemieniuchą to się nie martw, może faktycznie to jest to i jak zastosujesz jakieś preparaty to będzie ok [emoji11]
Mimi2330
Jk no widzisz, to nawet słodkości pojesz [emoji4]
Colorado mam nadzieję, ze się uda [emoji4]
Zdążyliśmy do pediatry.
Dała maść lorinden A. Mamy smarować pół godziny przed myciem włosów potem dobrze zmyć i znów nasmarowac I zostawić.... hmmm dziwne że potem drugi raz smarować....
Jeśli nie przejdzie przez tydzień to dała skierowanie do dermatologa
Colorado mam nadzieję, ze się uda [emoji4]
Zdążyliśmy do pediatry.
Dała maść lorinden A. Mamy smarować pół godziny przed myciem włosów potem dobrze zmyć i znów nasmarowac I zostawić.... hmmm dziwne że potem drugi raz smarować....
Jeśli nie przejdzie przez tydzień to dała skierowanie do dermatologa
Colorado1989
Jk, ja sobie ten Wasz sposób w głowie odnotowuję, jakby i mnie kiedyś cukrowe problemy w ciąży dopadły [emoji16]
Mimi, może w tym szaleństwie jest metoda? [emoji4] Mam nadzieję, że dobrze trafiła. Ale uważaj z ilością tej maści, bo widzę, że ma kortykosteroid.
Mimi, może w tym szaleństwie jest metoda? [emoji4] Mam nadzieję, że dobrze trafiła. Ale uważaj z ilością tej maści, bo widzę, że ma kortykosteroid.
reklama
agunia50002
Colorado powodzenia i trzymam kciuki
Jk cieszę się że mój sposób na obniżenie cukru pomógł
Mimi Michas też ma ciemieniuche smaruje raz przed kąpaniem oliwką i drugi raz po. Po tym drugim razie po godzinie mam wyczesać i zostawić i robię tak od 2dni.A co do jego wyników tsh to całe szczęście są dobre
Jk cieszę się że mój sposób na obniżenie cukru pomógł
Mimi Michas też ma ciemieniuche smaruje raz przed kąpaniem oliwką i drugi raz po. Po tym drugim razie po godzinie mam wyczesać i zostawić i robię tak od 2dni.A co do jego wyników tsh to całe szczęście są dobre
Podziel się: