reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Colorado to kiedy testujesz? ;)
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

U nas burza....
A miałam iść z młodym do pediatry po skierowanie do dermatologa.
Zrobiło mu się na głowie coś takiego jak ciemieniucha....
Niewiem z kad to.... włoski myjemy max co drugi dzień. Jak był ten gorac to nawet codziennie. Martwię się

hchy43r8h8l5x99d.png

Nie wiedzialam ze u starszych dzieci też może być.... w takim razie chyba kupię taki żel na ciemieniucha. Do lekarza nie zdążymy bo cały czas burza, a mamy na 9.45 a jeszcze się ogarnąć...

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzięki dziewczyny [emoji11] fajnie byłoby, jakby teraz się udało, gdyby wszystko poszłoby ok to na wiosnę popylałabym z wózeczkiem na spacerki [emoji4]

Mimi, za tydzień w czwartek mam testować, w 26 dc bete mam zrobić. Jak wyjdzie więcej niż 15 to mam brać duphaston i umawiać się do gina.

Z tą ciemieniuchą to się nie martw, może faktycznie to jest to i jak zastosujesz jakieś preparaty to będzie ok [emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Zastosowałam Wasze rady dwa pieguski w nocy i cukier 90 hehe;)
Czyli jest progres
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jk no widzisz, to nawet słodkości pojesz [emoji4]

Colorado mam nadzieję, ze się uda [emoji4]

Zdążyliśmy do pediatry.
Dała maść lorinden A. Mamy smarować pół godziny przed myciem włosów potem dobrze zmyć i znów nasmarowac I zostawić.... hmmm dziwne że potem drugi raz smarować....
Jeśli nie przejdzie przez tydzień to dała skierowanie do dermatologa

hchy43r8h8l5x99d.png

Jk, ja sobie ten Wasz sposób w głowie odnotowuję, jakby i mnie kiedyś cukrowe problemy w ciąży dopadły [emoji16]

Mimi, może w tym szaleństwie jest metoda? [emoji4] Mam nadzieję, że dobrze trafiła. Ale uważaj z ilością tej maści, bo widzę, że ma kortykosteroid.

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Colorado powodzenia i trzymam kciuki :)
Jk cieszę się że mój sposób na obniżenie cukru pomógł :)
Mimi Michas też ma ciemieniuche smaruje raz przed kąpaniem oliwką i drugi raz po. Po tym drugim razie po godzinie mam wyczesać i zostawić i robię tak od 2dni.A co do jego wyników tsh to całe szczęście są dobre :)

Do góry