amus87
Początkująca w BB
witam!! juz jakiś czas temu was podczytywałam chyba nawet sie przedstawiłam i chciałam zostać ale niestety niemożnośc zajścia w ciążę dobiłą mnie na tyle by zaprzestac i skupiłam sie na pracy.
Obecnie jestem w 22 tc.
waga startowa 89 obecnie 85 ( 152 cm ... ) w pasie jakos 120 przed ciażą.
cukrzyca od 7tc ( mialam w 1 ciąży ) póki co sama dieta
mam do was pytanie bo mnie to meczy
wczoraj byłam na USG połowkowym u specjalisty. Musze przyznać ze dr dokladnie badał córcie - mamy za wysokie tetno caly czas- tzn mała ma od 150-167 wiec badanie trwalo 45 min
mam jednak watpliwośći ....lekarz mega mocno naciskał mi głowicą na brzuch bolało mnie to i widział bo jęczałam na kozetce strasznie sie martwie ze mogl coś narobić małej, zgnieść złamać .... moj gin jak mnie bada to jest delikatny- ten mówił ze chciał dokladnie wszystko jak to bywa na połówkowym. A z racji tłuszczu musial serio mocno naciskać Pocieszcie mnie ze was tez tak maltretowali a dziecko zdrowe ???
Obecnie jestem w 22 tc.
waga startowa 89 obecnie 85 ( 152 cm ... ) w pasie jakos 120 przed ciażą.
cukrzyca od 7tc ( mialam w 1 ciąży ) póki co sama dieta
mam do was pytanie bo mnie to meczy
wczoraj byłam na USG połowkowym u specjalisty. Musze przyznać ze dr dokladnie badał córcie - mamy za wysokie tetno caly czas- tzn mała ma od 150-167 wiec badanie trwalo 45 min
mam jednak watpliwośći ....lekarz mega mocno naciskał mi głowicą na brzuch bolało mnie to i widział bo jęczałam na kozetce strasznie sie martwie ze mogl coś narobić małej, zgnieść złamać .... moj gin jak mnie bada to jest delikatny- ten mówił ze chciał dokladnie wszystko jak to bywa na połówkowym. A z racji tłuszczu musial serio mocno naciskać Pocieszcie mnie ze was tez tak maltretowali a dziecko zdrowe ???