reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Paulina jeżeli chcesz szczepić płatnymi szczepionkami to popytaj się o ceny. U mnie w przychodni można też kupić płatne szczepionki ale są o ok. 50 zl drożdże niż w aptece. Nawet lekarka sama mówiła żebym pojechała do apteki kupować a nie U nich. Tyle że jeżeli się zdecydujesz na płatne szczepionki to lekarz musi Ci wypisać receptę na nie. My też we wrześniu idziemy na szczepienie, tyle że już na drugie, pierwsze mieliśmy w lipcu.

reklama
Amus - witam Cię i ściskam na początek [emoji11]. Lekarze różne fuszerki robią, ale chyba nie aż takie [emoji11]

Magda8124 - przykro mi, że synek miał takie przejścia pierwszy raz słyszę, że po clo i pregnylu tego rodzaju problemy mają miejsce. No ale bez tego to ja już w ogóle szans na ciążę bym nie miała [emoji17] mam niestety tak sfajdane hormony, że mam do wyboru 3 opcje - 1: starać się o ciążę ustawiając farmakologicznie cały cykl, 2: nie starać się i brać antykoncepcję hormonalną i mieć iluzję normalnego cyklu, 3: nie brać nic i nie mieć cyklu

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam sfajdane hormony i 2 wpadki na karku ;) Genetycy jednomyślnie u nas uznali, ze winą za wadę obarczone jest wspomaganie hormonalne. Natura wybiera komórki najlepsze, przy clo już tak nie jest, nie ma selekcji stad problemy. Anastazja jest z pierwszego cyklu po antykoncepcji, a mam cykle bezowulacyjne, wiec kolejne dziecko mamy w drodze, a ja mam 36 maż 40, wiec bardzo nieplanowane. Życzę serdecznie powodzenia :) i żeby było dobrze

Magda nie strasz bo ja też brałam clo

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja tez mam sfajdane hormony i 2 wpadki na karku ;) Genetycy jednomyślnie u nas uznali, ze winą za wadę obarczone jest wspomaganie hormonalne. Natura wybiera komórki najlepsze, przy clo już tak nie jest, nie ma selekcji stad problemy. Anastazja jest z pierwszego cyklu po antykoncepcji, a mam cykle bezowulacyjne, wiec kolejne dziecko mamy w drodze, a ja mam 36 maż 40, wiec bardzo nieplanowane. Życzę serdecznie powodzenia :) i żeby było dobrze

Dziewczyny, dzięki za pocieszenie [emoji11] dziś mam streso-doła i świruję

Fakt, tutaj jest ingerencja w naturę... Ale co zrobić. Wiem jedno, na większą ingerencję w płodność niż to farmakologiczne regulowanie i stymulowanie nie piszę się [emoji58]

Czekam teraz na wejście do gina, znowu same ciężaróweczki [emoji29]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Parampampam serdeczne gratulacje! Mam nadzieję, że córeczka wynagrodzi Ci trudy porodu i szybko zapomnisz.

Joanna a ponoć otyłość to nie powód, zeby robic cc.

Staraczkom zyczę powodzenia:)

I nie wiem co jeszcze chciałam bo zarobiona jestem okropnie, przeczytałam po łebkach. Wczoraj wróciliśmy od teściów, mam masę ogórków i pomidorów. Do tego pranie prasowanie i bałagan, który został przy pakowaniu. A Lila mega maruda. Ani jesć, ani spać.

Aaaa.. Mimi no to niexle trzymasz w niepewności:) A własciwie Twój maluszek:D

reklama
Do góry