reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Paulina jeżeli chcesz szczepić płatnymi szczepionkami to popytaj się o ceny. U mnie w przychodni można też kupić płatne szczepionki ale są o ok. 50 zl drożdże niż w aptece. Nawet lekarka sama mówiła żebym pojechała do apteki kupować a nie U nich. Tyle że jeżeli się zdecydujesz na płatne szczepionki to lekarz musi Ci wypisać receptę na nie. My też we wrześniu idziemy na szczepienie, tyle że już na drugie, pierwsze mieliśmy w lipcu.

reklama
Amus - witam Cię i ściskam na początek [emoji11]. Lekarze różne fuszerki robią, ale chyba nie aż takie [emoji11]

Magda8124 - przykro mi, że synek miał takie przejścia pierwszy raz słyszę, że po clo i pregnylu tego rodzaju problemy mają miejsce. No ale bez tego to ja już w ogóle szans na ciążę bym nie miała [emoji17] mam niestety tak sfajdane hormony, że mam do wyboru 3 opcje - 1: starać się o ciążę ustawiając farmakologicznie cały cykl, 2: nie starać się i brać antykoncepcję hormonalną i mieć iluzję normalnego cyklu, 3: nie brać nic i nie mieć cyklu

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam sfajdane hormony i 2 wpadki na karku ;) Genetycy jednomyślnie u nas uznali, ze winą za wadę obarczone jest wspomaganie hormonalne. Natura wybiera komórki najlepsze, przy clo już tak nie jest, nie ma selekcji stad problemy. Anastazja jest z pierwszego cyklu po antykoncepcji, a mam cykle bezowulacyjne, wiec kolejne dziecko mamy w drodze, a ja mam 36 maż 40, wiec bardzo nieplanowane. Życzę serdecznie powodzenia :) i żeby było dobrze

Magda nie strasz bo ja też brałam clo

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja tez mam sfajdane hormony i 2 wpadki na karku ;) Genetycy jednomyślnie u nas uznali, ze winą za wadę obarczone jest wspomaganie hormonalne. Natura wybiera komórki najlepsze, przy clo już tak nie jest, nie ma selekcji stad problemy. Anastazja jest z pierwszego cyklu po antykoncepcji, a mam cykle bezowulacyjne, wiec kolejne dziecko mamy w drodze, a ja mam 36 maż 40, wiec bardzo nieplanowane. Życzę serdecznie powodzenia :) i żeby było dobrze

Dziewczyny, dzięki za pocieszenie [emoji11] dziś mam streso-doła i świruję

Fakt, tutaj jest ingerencja w naturę... Ale co zrobić. Wiem jedno, na większą ingerencję w płodność niż to farmakologiczne regulowanie i stymulowanie nie piszę się [emoji58]

Czekam teraz na wejście do gina, znowu same ciężaróweczki [emoji29]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Parampampam serdeczne gratulacje! Mam nadzieję, że córeczka wynagrodzi Ci trudy porodu i szybko zapomnisz.

Joanna a ponoć otyłość to nie powód, zeby robic cc.

Staraczkom zyczę powodzenia:)

I nie wiem co jeszcze chciałam bo zarobiona jestem okropnie, przeczytałam po łebkach. Wczoraj wróciliśmy od teściów, mam masę ogórków i pomidorów. Do tego pranie prasowanie i bałagan, który został przy pakowaniu. A Lila mega maruda. Ani jesć, ani spać.

Aaaa.. Mimi no to niexle trzymasz w niepewności:) A własciwie Twój maluszek:D

reklama
Do góry