reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Dziękujemy :)))

2012-06-25 23.43.29.jpgSL383581.jpg bardzo proszę :) z porodu i po kilku tygodniach - czekam na dzisiejsze aż mi D zgra na kompa :)

dzięki :)) najczęściej teraz jest mina: Mama idź i bez butli nie wracaj...i tylko nie oszukuj z tą wodą znowu :>

Boże, ile on żre...to już nie jest jedzenie, to jest ŻARCIE. Jak smok :) No ale przecież nie będę mu odmawiać skoro ma potrzebę :)

wiesz co - nie mam pojęcia. Ma takie body jedno na 0-0 czyli teoretycznie 56 (swoją drogą urocze, moje ulubione) - jutro zrobimy przymiarkę, ale może go już pić pod jajcami :> Coraz bardziej wypełnia dużo za duże ciuchy :)

Witam się wieczornie ;))

december- ale ten Twój synek jest słodki ;D aż swojego Jaśka nie mogę się doczekać ;) a powiedz mi Twój mąż to ciemno włosy czy jasno włosy jest? Bo Ty chyba blondyna albo jasno włosa z tego co widać na zdjęciu, a synek jak na razie ciemne włoski (a takie dzieci jednak są ładniejsze niż te łyse :-D) ;)) bo ja się zastanawiam czy jest jakieś prawdopodobieństwo, że Jaś bedzie miał ciemne włoski jak ja mam jasny brąz naturalne, a moj facet blondyn :D? hehe

a co do czkawki to Jasiek wcale nie ma :szok: albo ja nie czuje, bo to wszystko przez te łożysko na przedniej ścianie :wściekła/y:

zarówno mój Daniel jak i ja mamy włosy w kolorze średnia środkowoeurpoejska czyli taki myszowaty ni blond ni szatyn :) Ja farbuję w zależności od humoru...

A Boro odziedziczył po nas kolor. Na zdjęciu może wygląda ciemniej, pod słońce ma wyraźne blond refleksy.

reklama
Aaa jeszcze cos mi się przypomniało :biggrin2: dziś rozmawiałam z sąsiadką, której córka miesiąc temu urodziła dzidzie :p a co jest najlepsze nie miała żadnych bóli ani nic, po prostu dzień po terminie pojechała do szpitala i od razu ją tam zatrzymali, rozwarcie się robiło a ona nie miała o tym zielonego pojęcia :szok: i urodziła w 20 minut (to bylo jej pierwsze dziecko), słuchałam opowieści o tym porodzie i aż nie mogłam uwierzyć, że w ogóle taki może być poród. A dzidzia która się urodziła ponad 3 kg ważyła więc wcale nie malutka ;) ale to u nich chyba rodzinne, bo moja sąsiadka właśnie mówiła, że swoje dwie córki też tak bezboleśnie urodziła :szok: hee więc teraz i sobie i Wam życze takiego porodu ;D heh nic tylko roodzić ;D

Do góry