reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

witam Was wieczornie :)

Totka jeszcze chwile poczekasz na ruchy dziecka. ja poczulam rowno w 20tc. i przestan sie martwic waga przy dziecku jest kupa [i nie tylko :p] roboty wiec spokojnie :)

jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy wazylam 95kg przy wzroscie 173cm, spadlo do 88 przez wymioty i te inne atrakcje a teraz od wagi wyjsciowej rozni mnie 2kg ale jestem na diecie dla cukrzykow [nie takiej scislej ;)] i ubywa, ostatnio 70dkg [ale wyczyn nie?]

co do zwolnienia to nie pomoge-nie pracuje od 31 grudnia 11r.

tak planuje wrocic do swojego rozmiaru czyli L, ciekawe czy dam rade albo inaczej czy mi sie uda bo sa takie rzeczy ktorych jak nie zjem to czuje sie jak na glodzie :szok:

Weronka to nie duzo Ci zostanie po :)

jaka ciekawostke ostatnio zobaczylam przy usg w lux medzie: doktorek policzyl moje BMI i mam na opisie to napisane... po co to potrzebne?

reklama
Hallo Hallo jestem, jestem i podczytuje ;D ogólnie to żyje i faktycznie to było tylko zatrucie, bo już wczorajszą noc całą normalnie wszystko było, a dziś to już w ogóle jak ręką odjął, szczerze mówiąc to nie pojechałam na IP stwierdziłam że jak do dziś mi nie przejdzie to wtedy pojadę...zjadłam kisielek, wypiłam siemię i poszłam spać ;))) może troche lekceważąco podeszłam do sprawy, ale ogólnie to ja taka panikara jestem... :-D

No to super:)) Właśnie się Zuzka obudziła, cały brzuch mi faluje:D

1month.gifKto kończy dzisiaj dokładnie miesiąc?;>

PS. A co u Wikasik?;>

Ostatnia edycja:
Oli spi na cale szczescie bo ilez mozna? :p. jak sie nie wyciaga, przeciaga, wypina i wygina to czkawka pare razy dziennie. mam dziecia z ADHD chyba i pijaka do tego :p

Weronka ja przymusowo na diecie nigdy by mi do glowy nie przyszlo zeby sie odchudzac w ciazy albo przybrac jak najmniej no ale sa takie aparatki... oczywiscie nic nie pisze personalnie :).

ide zmierzyc cukier i kapiel z nadzieja ze nie wpadne do sasiadow. nie ma chyba sezonu na wieloryby czy cos? :p
pa, calusy 102! :)

Nadalko, to jeszcze pikus. Moja coreczka dostawala czkawki jak tylko sie usmiechnela... Kiedy troszke podrosla, wystarczylo ze sie zasmiala i juz miala czkawke. Teraz jest dorosla, juz tego nie ma, ale to byla masakra.
*martusia*, pewnie chetnie bym sie podpiela pod taka dietke - zdrowe to i skuteczne.

reklama
Do góry