reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Aaaa ogólnie to jest sama Góra. Dół dokupuje się oddzielnie. Ja akurat kupiłam.sobie w decathlonie dół bo zdecydowanie tańszy niż ten do kompletu

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Fajna ale ja bym się nie odwazyla. Ja to w ogóle taka wstydliwa jstem.... :D

hchy43r8h8l5x99d.png

Mam cos podobnego Jk89 :)
Mimi, tak jestesmy aktywni od samego poczatku i jest to bezpieczne chyba ze lekarz pogrozi palcem.

Też mam tankini i bardzo sobie chwalę :) do tego pareo dla bardziej wstydliwych i jazda na plażę. Wszystko jest dla ludzi :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja mam pytanie. Czy wspolzyjecie jeszcze? Albo kiedy przestalyscie? Ja się trochę martwię czy to bezpieczne ;)

Jak lekarz nie zabroni, nie ma przeciwwskazań, to można do końca ciąży :) Nawet wskazane pod koniec bo nasienie sprzyja dojrzewaniu szyjki w ostatnich dniach, więc jak tylko jest siła i ochota to do dzieła dziewczyny :p

A co do strojów to super ten z Kappahl, ja ogółem lubię ten sklep, bo mają fajną rozmiarówkę i wygodne rzeczy :)
A tak w ogóle to jak komuś się moje rozstępy nie spodobają to niech nie patrzą i tyle w temacie :p

reklama
Jak lekarz nie zabroni, nie ma przeciwwskazań, to można do końca ciąży :) Nawet wskazane pod koniec bo nasienie sprzyja dojrzewaniu szyjki w ostatnich dniach, więc jak tylko jest siła i ochota to do dzieła dziewczyny [emoji14]

A co do strojów to super ten z Kappahl, ja ogółem lubię ten sklep, bo mają fajną rozmiarówkę i wygodne rzeczy :)
A tak w ogóle to jak komuś się moje rozstępy nie spodobają to niech nie patrzą i tyle w temacie :p
Ja w zeszłym roku szukałam jednoczesciowego... Ale mam problem bo do mojego brzucha mam bardzo małe piersi. W sensie są ok Ale szyja wszystko na duży biust i mi odstawalo i przypadkiem trafiłam właśnie do kappahl bo nigdy tam nawet nie wchodzilam i to był strzał w 10;)

Załamuje sie... na cZczo cukier 105... na obiad upiekłam pierś i do tego pomidor.... i od 19 nic nie jadłam.. .

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry