reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Kochana mam nadzieję ze się utrzymam i po.... póki co u mnie waga nic w dół. Stoi w miejscu jak zaczarowana. Ważne ze nie w górę ;)
Choć miałam nadzieję ze spadnie z kilo lub 2 ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi teraz taka pogoda, ze puchniemy i woda sie zatrzymuje takze moze dlatego stoi w miejscu.

Tesc pracuje na zmiany i akurat w tym tyg ma 1 zmiane wiec moze pomoc. :(

Jk idź szybko do diabetologa, nie możesz mieć tak długo takich wysokich cukrów. A tu ewidentnie dieta nie pomoze, skoro masz tak wysoko po kanapce. Weź sobie skierowanie od rodzinnego, cieżarne przyjmują bez kolejki. I pamiętaj, jedzenie mniej żeby mieć mniejszy cukier, to nie jest rozwiazanie, bo sobie ketony zafundujesz, a to też bardzo szkodzi dziecku. Paulina ma rcje, ta przerwa od 19 do rana to za długo, trzeba coś jeszcze zjeśc o 22, choćby wypić pół szklanki mleka jak nie możesz nic przełknąć.

Też ma kostiumy z Bonprix, bardzo fajne. Ja musze mieć takie co dobrze trzymają biust. Mimi a Ty byłaś niedawno nad wodą, nie kapałaś się? Brawo za cukry. U mnie ta dieta cukrzycowa zadziałała odwrotnie, wcale nie utrzymałam dobrych nawyków, tylko jak urodziłam to rzuciłam się na wszystko, czego nie mogłam jeść w ciaży a lubię. Mam nadzieję, ze Tobie się uda.

W poniedziałek mam wizytę. Ale nie zdążę zrobić badań z krwi. Miałam ja przesunąć ale jak tak mówicie to pójdę bez badań po prostu

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Kattaya ja siedziałam na kocu w spodniach i bluzce [emoji23]

Jk89 nie odwoluj wizyty. Idź koniecznie bo to spore cukry

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Kattaya ja siedziałam na kocu w spodniach i bluzce [emoji23]

Jk89 nie odwoluj wizyty. Idź koniecznie bo to spore cukry

hchy43r8h8l5x99d.png
Wiem... tylko nie wiem czy zdążę ogarnąć badania z krwi... żeby mieć wynik na poniedziałek na 8 rano...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry