reklama
Mimi2330
Fanka BB :)
Czyli w normie. Nie martw się :* zastosuj dietę ze 3dni i wtedy zobaczysz różniceJa chyba zwariuje z tym cukrem z ciekawości zmierzyłam sobie przed obiadem a wcześniej nie jadłam ok 4h... i wyniki 90...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
agunia50002
Jeszcze w ciąży pytałam o pas mojego ginekologa to powiedział że nie poleca a taki pas powoduje więcej szkód niż korzyści.To samo ostatnio powiedziała położna no chyba że bardzo bym chciała to dopiero po zakończeniu połogu . I chyba jednak nie będę kupować.
Ponad 2 godziny spędziliśmy w ośrodku masakra jakaś.Usg bioderek bardzo dobre kolejne za 10-11 tygodni , obejrzała go z każdej strony i stwierdziła ,że nie ma zastrzeżeń.A waga Miska dziś to 4000 ! Hehe taki maluch nie przejmuje się dodatkowymi kilogramami ale mamusie już tak
Ponad 2 godziny spędziliśmy w ośrodku masakra jakaś.Usg bioderek bardzo dobre kolejne za 10-11 tygodni , obejrzała go z każdej strony i stwierdziła ,że nie ma zastrzeżeń.A waga Miska dziś to 4000 ! Hehe taki maluch nie przejmuje się dodatkowymi kilogramami ale mamusie już tak
parampampam
Agunia, usg bioderek jest na NFZ?
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
kasia0121
Też myślałam o tym pasie ze względu na oponkę, ale na razie się wstrzymuje. No i do tego zostały mi rozstępy na brzuchu- na razie czerwone- macie jakieś sposoby na walkę z nimi?
Dzisiaj miałam rozkoszny dzień, synek to sama słodycz, więc nie muszę pochłaniać czekolady
Za ciążowym brzuszkiem też tęsknię, no i za nieliczeniem kalorii, bo zdarzało mi się grzeszyć, ale to były bardzo smaczne grzeszki
Dzisiaj miałam rozkoszny dzień, synek to sama słodycz, więc nie muszę pochłaniać czekolady
Za ciążowym brzuszkiem też tęsknię, no i za nieliczeniem kalorii, bo zdarzało mi się grzeszyć, ale to były bardzo smaczne grzeszki
agunia50002
Parampampam 30 zł płatne 11 lat temu jak syna urodziłam cena taka sama była.
Mimi bardzo szybko po całym dniu plecy bolą a o brzuchu nie wspominam ...
Mimi bardzo szybko po całym dniu plecy bolą a o brzuchu nie wspominam ...
Usg teoretycznie jest na NFZ i bezpłatne, ale ,przynajmniej u nas, cieżko się zarejestrować. Bo musisz to zrobić chyba do 6 tygodni, a termin dają np. za trzy miesiace. I w ten sposób większosć ludzi robi płatne.
Najlepszy sposób na rozstepy to udawać, ze się ich nie widzi
A tak serio to są rózne specyfiki, niektórzy chwalą bio oil, ale to musisz min. dwa razy dziennie smarować i efekt chyba po trzech miesiącach.
Najlepszy sposób na rozstepy to udawać, ze się ich nie widzi
A tak serio to są rózne specyfiki, niektórzy chwalą bio oil, ale to musisz min. dwa razy dziennie smarować i efekt chyba po trzech miesiącach.
reklama
agunia50002
Kattaya u nas niby na NFZ a od zawsze płatne niby symboliczne 30 zł .Co do rozstępów same po jakimś czasie zbledną Ja w ciąży stosowałam intensywne serum z Będę Mamą i faktycznie systematyczne stosowanie 2 razy dziennie od 4miesiaca i prawie nic do kolekcji nie przybyło
Podziel się: